418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Liga 1-ben 14-es szinten jelenleg 1000-en férnek. és 15-ös szinten is 700-an vannak mögötted. Talán benne fogsz maradni. -
Prémtől függ. Én 85% mark környékén (~2200 avg dmg/assist) STRV és 90% környékén (~1900 avg dmg/assist) Superpershinggel bőven elvagyok, 2 órás 50%-os kredit boosttal 1,5m bejön.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.09. 14:45:25 -
Pityu0 #401196 rank 15 40,80% -
Nem vennék rá mérget, 17-18-ra mondanám a tutibiztosat. -
Hanyas szinten vagy? Hány %-os sevron arányod van? -
Pityu0 #401193 Szerintetek bent maradok rankeden a liga 1-ben ha most vagyok 3915. helyen? -
Az a ráció hogy legyen high end content a játékban és jutalmazza a rendszer a teljesítményt, valami csontot dobni kell az igényesebbjének is... -
Na ja, másik oldalról meg játszhatatlan.. pénzt keresnék tök jó mindig X/IX tankok ellen VIII-as premmel... ha már vettem ugye, hatos tankot húznék(tudnám minek) tök jó folyamatosan legalul szopni... Azt hiszem megint kell 2-3 év szünet:D -
Ennyit ér ez a hihetetlenül innovatív 3-5-7es formula a játékban.
-
nemtudommivan #401189 Ebben annyi igazság van , hogy tényleg nem ilyen op szarokat kellene osztogatni, mert legyunk oszintek, ezeket nagyreszt tenyleg nem 3 gyerekes szerb csaladapak fogjak megszerezni , hanem verprofik. En is rendszeresen talalkozok harmas szakaszokkal akik ezekkel siman letolnak egy oldalt. Ilyenkor olyan erzesem van mint anno a type59-nel. Osztogassanak lassu heavyket. Azoknal van ido faragni a hp-t, es latod is oket. Egyebkent is lehetnenek kicsit kreativabbak. Nem tudom ki hogy van vele, de ezektol a t54 szazharmincketezredik mesetank valtozatabol nekem mar elegem van. Lehetne mas nemzet is. Tudom amcsi meg nemet is elofordult mar de elenyeszo. -
Plata #401188 Nem tudom hogy ki tud-e lőni,de Type 4 troll ágyúval tegnap egy lövéssel három tankot sebeztem.
-
Replay van,esetleg bedobhatnàd azt több szem többet làt. -
Blitz-ben az equipment egy csatára szól, vagy megmarad? -
tutyimutyi2 #401185 hogy a faszomba lő ki egy trollos T49 engem és csapattársamat 1 lövéssel miközben goldal is csak 5méteres a splash-e mi meg voltunk egymástól kb 10-15 méterre? -
93.76% kellene még 2 hasonló csata kb,de Kharkov,és Himmesdorf szagot érzek 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #401183 Hát remélem,azt hittem már bent vannak félkészen a játékban.
De már várom őket,mióta meghallottam hogy jönnek vártam őket.
Plusz még hogy spécik is lesznek az is csúcs,remélem lesz arty is majd. -
Lokker #401182 Tippre még nincs kész teljesen a model. Majd megkapja a festését és fasza lesz, de kinézetre csak a torony kupola más és a segge van kicsit lecsapva. -
A multkor làttam valahol,az egyiknek panter szerü tornya volt. -
Plata #401180 Csuka szürkében? -
Ja és a legtöbbje,màr bennt van a jàtékban,csuka szürkében:-DDD -
Plata #401178 Csak hasonlít,de amíg a t6 kidolgozatlan és nyers addig a T7 szebb. -
Lokker #401177 pedig külsőre t6 = t7 -
Plata #401176 Nem tudom láttátok már az olasz tankokat?
Most láttam egy hírt,a T5-T6 elég ronda,de többi nagyon jól néz ki.
Olasz tankok. -
Lokker #401175 végül lenerfelték nem? nem látok belőle egyet sem -
Pár ejnye-bejnyiét azért kiosztottak 
Valamelyik jó nevű magyar klántól elkoboztak párat ha nem csal az emlékezetem. -
Lokker #401173 Nem a T-22 volt az a reward tank amit sokan csalással szereztek meg és még egy ejnye-bejnye se járt érte? :D -
pett3rson #401172 rang 12....halad ez :) -
MuldR #401171 Ja, ha csatánként nem lenne 3 arty még működne is.
Nem mondtam, hogy ingyen. Misszió, maraton, bond, valami. -
oh dehogynem, HE-vel lassan elfogysz. :-D 100-asával, 200asával... :-D -
Valakinek van ötlete,hovà tüntek,a becsapódàsok hangjai,a parancsnok is kussol,nem mond semmit.Amikor eltalàlnak olyan hang van mint amikot az ember kapja az aszisztot.
Modok nincsenek,és màr a javitàst is lefuttattam..
A beàllitàsokat nem piszkàltam,de lehet ott kellene keresgélnem?? -
Ja nem tudtam, hogy mindenkinek ingyen kéne osztani a tierX tankokat. Tegyél érte ha kell.
Rankedben elég bemenned Super Counq-al és ha hulldownozol, akkor nem fognak megenni.
-
MuldR #401167 óóóó 11 000? Elnézést. Hányan vannak esténként egy időben online? 150 000?
Az a bajom, hogy miért kell klánozni, ha az ember akar egy M60-at? Azon kívül mi a ráció abban , hogy a top 11 000 játékos kapja a legOPbb tankokat (o907, T-22).
Baromira örülök, amikor rankedbe is bemegyek és végignézhetem ahogy a szarrá bondolt objekt 907-esek lemészárolnak mindenkit. Izgi.
Meghagyom ezt a szart a nolifereknek. Holnap jön ki a Hearts of Iron 4 kiegészítője. Azzal elleszek fél évig. :) -
Sajnos bele kell menni a közeli vagy nagyon közeli adok-kapokba. Máskülönben nagy eséllyel a lista alja felé végzel. Például az obj 268 nem egy agyonpáncélozott szörnyeteg, de közelharcot kel folytatnod, ha kapni akarsz stráfot. Szóval a játék szerint, ha én távolabbról csipegetve leszek a top 3 sebző közt, akkor semmit nem érek a közelharcos csapattársaimmal szemben. Az ő sebzésük többet ér, mert ők közelebbről osztották azt ki és lényegtelen, ha még sokszor kevesebb is. Ez így egy hülyeség szerintem.
Emiatt váltottam az obj 268 v 4-re a 268-ról. Ezzel nagyobb magabiztossággal lehet kiállni a tankok elé, többnyire :D -
Hát, gyak nem is érdekel innentől. Artyzni már nem akarok, a sima tankok közül meg annyira nem érdekel egyik sem, hogy folyamatosan húzzam. Gondoltam majd felváltva leduplázom mindet, de igy bukó az ötlet. :-D Talán egy 16-at megpróbálok hétvégén valamelyik kaka tankkal, de... Meh. -
Bazz én meg azt hittem trollkodol a mmultkor,mikor irtad,hogy 1 bukóval ugrott 4 stràf:-DD
Azé nem is szóltam.
Igaz nekem is eltartott vagy fél napig mire ràjöttem,hogy mi ez a,itt a stràf hol a stràf?.:-D
De én ilyen hebehurgya vagyok.
Gondoltam egy Pro-t nem tud megvezetni ilyennel a wg:-DD
-
Ugyanaz az 5ezer ember?
Legalább ha semmit sem tudsz, ne villogj. 11 ezer ember szerezhette meg pár hónapja.
Eddig nem vettem részt egy kampányon sem és most voltam az előzőn, mégis meglett, köszönhető a klán kitartó vezetőinek.
Szóval az sem igaz, hogy ugyanazok kapják meg mindig.
Még jó, hogy nem a sok tomato kapja őket, aki nem érdemli meg annak minek is adni? -
Azt még fontos megjegyezni, hogy a Vehicle tier azt jelenti Rank 15 után, hogy egy tankon elért 5 chevronért kapsz +1 rankot... Lehet másnak igen, de nekem nem volt egyértelmű... Nem is értettem, hogy tankok váltogatása közben miért tűntek el a chevronok. :-D -
Vagy fejlődjön gombamódra, és akkor talán bekerül egy olyan klánba, ahol lesz esélye kapni...
Vagy ne fejlődjön, csak jó bálna módjára tejeljen. :) -
MuldR #401160 Tök mindegy, az összes CW, reward, gift, szart ugyanaz a kb 5 000 ember kapja meg. A többi sok millió meg csak fizessen, meg rohadjon meg. -
pett3rson #401159 mi? Clanwar 5 órán át? hááát....nem annyira. :D
a klánozás nem nekem van kitalálva, túl nagy elkötelezettség...az Én koromban, meg munka, meg gyerek mellett...felejtős ;)