World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az első képhez hozzá tenném hogy crusader sp és gw tiger 7 lövést nyomott belém 28 sebzéssel.
De azt nem is érzékelte a játék.
Hozzá tenném hogy a tankom full stock.

Csapattársak ma is buliztak.

Vagy afkoltak platoonban.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.13. 19:17:08
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.13. 18:11:54
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.13. 15:34:09
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nézd ha majd így érzek,hogy szívatnak a játékban,akkor majd itt hagyom,akár mennyit is öltem bele.De nem egy fórumon fogam szidni éveken át a fejlesztőket+a játékukat.És ráadásul még játszol is vele.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem azért de annyi ilyen meta volt....
IS-7, T110E5, Maus, Type5
Az nem a játék hibája, hogy te nem akkor használtad ezek közül egyiket sem, amikor ez volt a meta.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mindig eszembe jutsz te is meg a kotomucki,v ki,mikor Cw-n 5-6 k blokkolt jön össze maus,v Type5 ben ülve.Az ugye tiszta,hogy ott alap a 2es lőszer.+nem olyanok jönnek ott szembe,mint randomban,akiket még egy botsáska is megver legózásban,vagy homokvár építésben.Akkor mi is van a páncéllal??
A Type p2win? wtf?
ha valaki corridor mapokon velük együtt akar szenvedni az tegye
egy F2P játék csak a szopásról szólna, ugye?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egyébként szerintem is váltson másik játékra<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Japán super heavym full stockként majdnem 5k sebzést fogott fel,sok b gold noob hiába lőtte.És volt olyan lövés ami lepattant de nem is érzékelte a játék sebzés felfogásként.
A T57-rol meg annyit, en sem tarazok at, ha betoltottem a premet valamiert, aztan hirtelen egy puhabb vas kerul az utba. Mar az idoveszteseg miatt sem. Persze sajnalom az elpocsekolt kreditet, de ez van. Es ezzel most nem akarom azt mondani, hogy nem leteznek gold spammerek, de ez a jatek velejaroja. A kulcs az alkalmazkodas. Meg kellene tanulnod alkalmazkodni ehhez es nem sirdogalni ezen.
Van erre egy jo kiragadott peldam. Volt ket erdekes csatam. Az elsoben Su-122-44-el eloszor AP-vel, majd HE vel (506 HP egy loves) kilottem egy ram vadaszo Scorpion G-t. A masodikban VK4503-al HE loszerrel 4 lovesbol kivegeztem egy Scorpinn G-t full HProl. Mindket esetben hasznaltam a fejem es lecsereltem az AP loszert a leghatasosabb alternativajara. Az egyik esetben kaptam a meccs utan egy szep HE NOOB uzenetet. A masodikban egy unicum ult a Scorpionban. O nem sirdogalt. Ennyi.
pedal to the metal...
pedal to the metal...
IS7, E75 ésatobbi
T110E5 leszarta a taktikát szimplánn áttváltott goldra és frontbol DPM bol szarrászedte a type 4 et és tele van ajáték ilyen esetekkel mikor jon egy full goldos kocsog aztánn csodálkoznak a játékosok a pár perces csatákonn legutóbb egy T57 heavy full goldal lottte szétt a csapatot FV215B vel voltam és még a tankom valagába is azzal lott (ahol a legerosebb a páncél tudod) csak mert te nem tudod használni a prémium loszert addig más betolti és szarrászedi azokat a tankokat amikhez tudás kellene a legyozésukhoz. Persze konnyu hibáztatni a csapattársaidat de arrol ok nem tehetnek hogy a másiknak sokkal tobb pénze van prémium napra , prémium tankra, akár még kredit átváltásra is hogy lohesse a goldot amennyire akarja. Legutob a szupport csak annyit írt vissza hogy igen lohetnek goldal a játékosok de nem tudják soikáig ezt csinálni mert sok kreditbe kerul. Azt az aproságot viszont elfelejtik hogy az a tank amit pik pakk szarrászedtek goldal annak is van javíttása és az rajtam a csatában nem segítt , hogy a másik játékos majd pár csatára áttul a prémiumtankjába és visszafarmolja az elgoldozott kreditet.
Vagy mobilról írsz?
Nem tudom, milyen tankokkal jatszol, de nekem ez a prem loszer dolog messze nem nyujtja azt, amit te mondasz rola. Hogy lenullazza egy tank minden elonyet?! HAHA. Annyira nem, hogy amikor anno elerhetove tettek es kiprobaltam, azt mondtam rola: nem er ez semmit. Mindenrol csak lepattantam vele, tehat nem oldott meg semmilyen problemat. Sokaig nem is hasznaltam egyaltalan. Aztan ma ott tartok, hogy viszek nehany darabot belole. Van egy egeszseges darabszam minden loszer tipusbol minden tankomban, hogy ahogy a helyzet kivanja, a leheto leg hatekonyabb legyek. Persze nem vagyok, mert a mai napig borzaszto nehezemre esik prem loszerre valtani es legtobbszor nem is segit, mert az sem uti at a "lenullazott" superheavy tankok gyenge pontjait, de legalabb meg tudom probalni. Viszont neha kisegit a bajbol.
Osszegezve: Az esetek donto tobbsegeben ha valamit nem tudok beutni, azt prem loszerrel sem fogom tudni beutni. Ezert nincs ertelme a goldspam-nek. de okosan hasznalva semmivel nem rosszabb, mint barmely mas loszer. Marmint a hasznalata. Ennek a jateknak tovabbra sem a loszer a rakfeneje, hanem a magas tierekben tobzodo ostoba barmok. Na az a problema. Hogy rendszeresen kellene T8 vackokkal lehoznom egy T10 meccset, mert a sok idiota fel perc alatt megdoglik a jobbnal jobb top tier tankjaban. Na ez az igazi gond, nem a goldloszer.
pedal to the metal...
Ezért fontos hogy a prém tank alkalmas legyen arra hogy viszonylag rövid idő alatt normáls sebzést tudjon kiosztani a csapattársaktól függetlenül. És ne kelljen túl sok goldammo bele hogy ezüstöt termeljen. Pont emiatt jó az a 3 prém tank.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.13. 12:17:08
De úgyis mindegy,sosem veszem elő.
Egyébként tök 8 milyen prém t8 tankod van ha a csapat agyhalott,most voltam t8 prémmel csatában,3 t10 van mindkét csapatban,1 td 2 heavy,legalább is nálunk,elkezdődik csata megindulok előre,mikor cseten elkezdik egymást szidni,nézem mi bajuk,hát a 3 top tank a bázis mellett elbújt bokorba meg szikla mögé.<#vigyor>#vigyor>
Azt ezen összevesztek.Mondjuk mindegy mert úgyis vesztettünk,cesztek jönni segíteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.13. 12:11:20
T49 mióta T9 már nem jó,nem lehet vele ökörködve játszani,mert akkor csúnyán minuszos.
Akkor mondj egy jó t10-et.
Amit nagyon várok az a vk168,elhiszem hogy egy rakás szar lesz,de pont úgy néz ki mint a Vk100,ami nekem iszonyúan tetszik,de nincs időm kihúzni,de főleg pénzem nincs rá.
Így sem tudom hogy veszem meg majd t10 britt td-t meg e100-at.Bár az e100 messze van,type 5 még vagy egy év,patton kb.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.10.13. 11:40:08
T34 nem rossz de kicsit lomha,süketperzsa ágyúja meg egy rakás fos és lassú.Fv jó fürge de nuku armor,mellé egy kiszámíthatatlan ágyú,ami vagy beveri szemből T10 tankot vagy lepattan még egy t6 arty hátáról is.
Jelenleg 4 T9 tankot húzok,patton,conway,e75 és Type 4.
Egy kör és minimum 100k minusz.<#ijedt>#ijedt>
Mehetek egy rakás kört t8 prémekkel hogy legalább nullás legyek.
És hiába mert a napi duplázó még nincs kész t9-ekkel.
Mert a napi duplázó most minimum 4-5 csata.
És nem is éri meg,med meg heavykkel semmi móka nincs a játékban,főleg nem stock type 4-el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.13. 11:06:37