banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Sajnos én simán elhiszem azt amit mondasz, nem azért mert annyira észrevehető a játékban(bár néha azért kétségtelenül lehet vele találkozni), hanem az emberek hozzáállása miatt. Manapság főleg a fiatalok körében(de nem csak ott) van ez a szemlélet, hogy mindent készen kapok, nem kell semmiért dolgozni. Belép a töki a játékba, lejátszik pár száz meccset, rájön, hogy itt gondolkodni kell, meg célozni, "megdolgozni" azért a tier 10-es gépért, ami annyira tetszik, de ahelyett, hogy beletolna még pár ezer meccset, videókat nézne, utánaolvasna, egyszóval gyakorolna és tanulna(ez két szó), inkább letölt egy bot-ot és sokkal egyszerűbbé teszi magának a játékot, így gyorsabb a siker számára.
    Ez a lényeg nekik: minél gyorsabb siker, minél kisebb munkával.
    Én pont az ellenkező mentalitással játszom a játékot: nekem pont a grind a lényeg, pont az a "szenvedés", amikor tier 1-től tier 10-ig végigjátszok egy ágat, kifejlesztve és játszva minden tankot. Sokszor mire oda jutok meg sem veszem a tier 10 tankot, mert már nem érdekel, mert azon nincs mit fejleszteni, nincs hova továbblépni. Ki van fejlesztve vagy 15 tier 10 tank, de eddig azt hiszem 3-at vettem meg.