banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Az szép ár emelkedésDe hát ugye ezeket pakolják a Rigek-be,bár most elnézve a 6k bitcoin árfolyamot,páran biztos nézegetik a köteleket,a barkás áruházakban
    De a mobil Vgak-nál nincsen ilyen,mert azok alapból g..i drágák,már ha találsz megfelelőt.

voivod32 #399947

Szerintem ennyire azért nem sz@r a helyzet.Igaz én kb 2 csatát mentem nem troll ágyúval,de azt kell mondjam majd minden csata élmény volt vele,pedig én csak egy átlag Jöska vagyok,.

Ha nem kellet volna a lové,akkor lehet el sem adtam volna
    Tény hogy sokat goldoztam vele de amikor pofán versz egy Maust,amiből lejön 600,majd rögtön leég még róla -1k,vagy mikor aládurrantasz egy E5-nek ami -970 jelent neki,vagy 1 lövésezed a papir fosokat,az feledtet mindenféle aranyesőt,szerintem.Én legalábbis így voltam vele.
    Az 50 méterrel arrébb szálló lövedékhez meg annyit,hogy nem 300+rol kell sznájpolni