World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
#397658 ment volna.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Köszönjük Emese:-P

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Soha nem fogom megerteni, miert vagytok ti ennyire ostobak. Van a jatekban 3 azaz HAROM tipusu loszer minden tankhoz. Es vannak olyan helyzetek, amikor bizony hasznalni kell az alap loszeren kivul valami mast is. Ha betoltom a 2. tipust, Goldnoob vagyok. Ha betoltom a 3. tipust, HEnoob vagyok. Aha. Ertem. Tehat csak az lehet jo jatekos, aki addig gurul korbe-korbe a palyan, amig csak lehet, de veletlenul sem haszal mast az alap loszeren kivul? Ez borzaszto ostoba gondolkodasmodra vall. <#szomoru2>

pedal to the metal...

Mondja ezt az akinek annyi a taktika hogy áttvált prémiumra 😄
Kevés vagy mint sünben a vaj.Én hét éves profil miatt 60%-ot.<#buck>
Jah de elfelejtettem és nem váltottam be.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.12. 22:42:59

Sherman0070
5 éves profil miatt 30%-os kupont kaptam. 😄
Na most kéne venni valamit.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
dejó, hogy a HEAT lőszerhez hozzányultak a TVP-nél...
mostmár szemből sehogy sem tudom beütni azt a dagadt japán fost (sandbox)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Felkúr, hogy tesztszerón is a sok fogyatékos a Type5/egyéb super heavy szarokkal jön.
Mert mással bonyolult.

Aztán a szittya-szíriuszi-tisztavérű oroszok azok aztán felsőbbrendűek. Ezerszer inkább a Balkán, mint a kelet-európai vandál körzet.

angelus1991ster.blogspot.hu

ROMOTO
Egyszerűen az oroszoknál nincs agyonhallgattattva a cigány, buzzancs, stb. téma, olyannyira hogy simán beleférnek az etnikai, rasszista homofób viccek és senki sem csinál belőle ügyet (ez konkrétan cigányozós). Mondjuk az tény hogy sokan arrafelé a magyarokat-románokat gyakorlatilag kb. olyan félcigány szerzetnek könyvelik el...<#hehe>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.12. 17:11:41
LSSAHPAUL
Hát kevés esély van rá hogy politizálnának ennyire, de ha igen akkor lehet hogy egy kis fricska a románoknak a Transznisztriára való állandó sóvárgásuk miatt 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

fuh, hát ez valami gyönyörű lett..remélem kapunk még pár ilyet a közeljövőben...mondjuk mindegyik pályából 😊

The Matrix has you...

Sherman0070
Sandbox update.
Tier10-ben bugfix. WZ-111 5A letiltva, most már lehet játszani!

joe662
A legújabb RanZar-t nálunk forgatták??<#eplus2><#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.10.12. 14:22:49

joe662
Lel:-DD

Én azért kaptam 1 hét bannt mert xfirevel felvettem egy bugot kempinovkán.<#hehe>
Ez a magyar modi szerint fejlesztő zaklatása volt.<#taps>

ROMOTO
Sztem nem gond, most úgy is legfőképp az fps t nézik, automatikusan csekkolják, azzal hogy játszol már jó is vagy.
joe662
Csak óvatosan a reportal:-)
Egyik klàntàrs beküldött egy replayt,amiben az elennél a végjátékban,a gyökér dönrögetös,és egyéb modokat használt.
Erre vàlaszul kapott 1 nap bant:-DD
Indoklàs:
Mert ha ö soha nem hasznàlt ilyeneket,akkor honnan tudja ilyen pontosan miket hasznàlt az ellenfél.:-D
Az óta is sírok a röhögéstől,ha eszembe jut:-)

Sherman0070
Küldtem sandbox supportnak bug jelentést de semmi válasz. Sokan meg nem tudják, hogy a WZ bugol és miattuk nem indulnak a meccsek...

joe662
Nagyon helyes:-)

ROMOTO
Nem, mert csak te látod hogy mozog, az ellenfél nem látja.
Sherman0070
Én is ezen gondolkoztam.
Amúgy ezzel a grafikával elég jó lesz a játék.
Még le kéne teljesen zárni a res mods mappát a csalások miatt + az mm-et megicsnálni, hogy 33-33-33 eséllyel dobjon bárhova és készen is vagyunk. 😄

joe662
Ja meg az artykok.:-D

joe662
Vajon amikor megzizzen a bokor,azt majd a döntögetöskv..anyjàthasznàlok is làtjàk majd???
Mert ha igen az nagy sz..às lesz:-((

Sherman0070
Bugot*
autocorret + telefon...

Sherman0070
Én is nézelődtem és nagyon sok új bokor van. Végre visszatérnek a TD helyek.
Bútor nem nagyon találtam azon a kúton kívül amit te is mondtál. 😄

ROMOTO
Összességében az már kiderült hogy nagyjából mindenkinek ugyanannyi fps-e lesz az új pályákon is a régi beállításaival, kíváncsiságból felmentem és kihúztam egy 10 es lightot, gyakorlóban egész jól elvoltam egy korrekt kis társasággal, semmi hent csak nézelődés így kb. a pályák felét végignéztem, láttam levegőben lógó fát, szétlőhetetlen kutakat és egy vicces kis kidönthetetlen stop táblát, pályákat első blikkre nem nagyon változtattak, de annyi apró módosítás van mindben hogy a játékmenetre ezek összessége nagy hatással lesz mindegyiken és akár fel is boríthatja (biztos) az eddig megszokott felvonulási útvonalakat, pozícióharcokat, stb.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.11. 23:19:30
ROMOTO
Ahogy nézem, az itt is kampányoló streamerünknek sem jutott, sehol egy HD pályás ciff klipp...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.11. 22:53:42
Sherman0070
Nem tudom hány embernek küldtek összesen meghívót. Lehet erre nem jutottál már be.

Hello! Most nem értem segítsen valaki! Mi akartam probalni a hd mapokat.
Rákattintottam a sandbox serveres gombra kiirta application send de nem kaptam emailt. Ez volt par napja azota sem semmi..
Sherman0070
Megvan a bug oka. Nem a szerver, nem az új grafika. Egy tank.
WZ-111 5A
Azok a csapatok fagynak ki ahol van minimum 1.
Screenshotokban megpróbálom ábrázolni miért is. Nincs körvonala akárhogy viszem rá a célkeresztet. Bárki másra viszem annak van körvonala.
Találati effekteket sem mutat ha lövök rá.

Sherman0070
Ha már botok akkor nézzük meg az átütéseket. 😄

APCR

HEAT

joe662
A ruszkik is idiotàk,de nàlunk is vannak retardàltak böven.A fiam szokott rinyàlni,hogy nem hagyjàk békén.Minap mondom most màr megnézem mi a gond,mert néha sznipert jàtszik a T49el és ezért jogos a csesztetés.
SkorpioG Erlenberg,elindul a mezö felé,beàll a bokorba,majd érkezik a T30 ami nemes egyszerűséggel kitolja,majd a nyomaték kedvéért tarkón lövi:-/
-900hp.Ok hagyd a francba.
Ere elmegy a baràtunk A1 be az artyt tologatni,amitöl bekékül.
Mondom neki most löheted a f..parasztot,ki fog rakni ugyan de neki min 1óra.pihi.
Úgy is lett.:-)
Erre mit ad isten,következő csata,O268,Malinovka.
A gyerek berongyol elöre a bokorba,majd érkezik Jge100 ami szintén elkezdi kitolni öt:-(
Mondom neki akkor most megtanuljuk,hogyan kell elbànni a retardàltakkal,a nélkúl hogy bannolnànak minket is.
Szerencsére az idiota,full beleàllt a bokorba.
Beàllitottam úgy,hogy a fél eleje kilógott mögüle majd,szóltam hogy lövés utàn azonnal forduljun be mögé.
A jgpz kb 3sec alat pàrolgott el:-D
2percig röhögtünk a fiammal,az idiota meg egész csata alat irogatott.:-DD

na oda meg nem jutok be ,így szerintem nekem ennyi volt a HD teszt...
Sherman0070
Training roomok még vannak ha a random a szerverek miatt szar.

Ez 1 vicc. Vagy az egyik vagy a másik csapatot nem tölti be vagy egyiket sem . Ha meg elindul akkor instant kill azt marha jót teszteltem.Idiota orosz droidok. Mindegy 5 csatát mentem ,szerintem jó lesz csak ahogy a dev. videóban mondta a csaj 2-3 hónap 1 pálya elkészítése <#wow1> ,tán előbb kellett volna elkezdeni vmit csinálni.....
Nekem a bejelentkezés közbeni Szinkronizációs szövegnél behal. XD

joe662
Az sd kliens elmegy integràltal is,igaz néha beesett 40fps re:-/
El is kezdtem nézegetni a mobil gtx970-980m àrakat:-)
Van pàr nap szabim,ha kifizetik,akkor màr jó vagyok:-DD

Sherman0070
Remélem még egy picikét optimalizálnak rajta, hogy GTX960 + i5 4460-al mindig meglegyen a +60 fps Ultrán. 😄

Tényleg nagyon baró, teljesen más a feeling.
I3 7100 3900Mhz , 16Gb DDR4 2133Mhz Radeon RX470 4Gb (G1 Gaming) csak az árnyékokat vettem le high-ra stabil 60fps(a monitor miatt) ,vsync nélkül nem probáltam.
Szerintem elfogathatóan fut a cucc. Biztos csiszolnak rajta de szerintem faja lesz.
joe662
A múltkor fel sem tűnt,hogy itt így össze van eresztve a nép<#wilting>

Sherman0070
Mert persze, hogy krumpli szerverrel kell biztosítani a teszteket. <#falbav>

joe662
Szegény sandbox szerver,nincsen a helyzet magaslatán<#hehe>
Vagy az ellenfelet nem teszi be vagy minket<#idiota>

joe662
Sajna,5-9 ig melóznom kell<#szomoru1>
Igaz utána ráérek,mert asszem nem lesz cw.<#hehe>

Sherman0070
6 óra körül én benne vagyok ha akkor jó.

joe662
Valaki sandbox gyakorlózás,ahol nyugisan végig lehet járni a pályákat??
Egyébként jol optimalizáltnak tűnik,eddig fix 60fps sd kliensben,integrált graf kártyával.

ROMOTO
14h kor állítólag
Nagyon csini,kérdés bírja-e a gépem majd.<#idiota>

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Mikor is indul a Sandbox server? 15 óra után?