A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #399913 Tegnap este 2 meccsről is kiléptem tier 8 O-HO val, pedig nagyon ritkán csinálok ilyet.
Első meccs: Malinovka bottom tier vagyok, mint mindig. Mire felértem a hegyre(kb 1-1,5 perc), addigra 0-5-re áll a meccs és a 2 top tankunknak 20% körüli volt az élete. Na mondom szevasz, ez ennyi volt-kilépés.
Kövi meccs Cliff: na ez még viccesebb volt, top tank IS-7 elindult középre a lenti részen , gondoltam zötyögök utána. Befordult a sarkon és 40 mp-el a játék kezdete után kapott 2 pofont az ellen TD-től és maradt 2% élete. Na itt nyomtam meg megint a kilépést, de véglegesen mert hajnali 1 óra volt.
Kár ezért az O-HO-ért, mert amúgy lehet vele pirítani, de sajnos csak minden 4-5. meccsen tudok igazán beleszólni a játékba, egyébként vagy hátul kullogok, vagy kilőnek egy pillanat alatt, mert a páncél tier 10 ellen semmit nem ér, mert mint már említettem, gyakorlatilag csak bottom tier vagyok vele. Ráadásul gyakoribban a nyílt pályák, ahol semmit nem tudok csinálni.
Remélem a Type 4 jobb lesz egy kicsit a páncélja miatt, mert azt nem hugyozz át bárki.