World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

O-Ni jobb,sőt még szerintem O-Ho-nál is.

joe662
Ivànék nagy része még mosogépen tolja,ugyhogy valószínű,hogy futni fog gyengébb gépeken is.De majd ha lesz sandbox,majd megmondom,mert nekem per pill Intel hd4600 a graf kàrtyàm:-DDD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
Core grafikai engine alatt fog futni a játék Havok engine fizikával.
Valami ilyesmit fogtam fel a Devloper Diaries videójukból.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

kigyi
Pont ugyanígy jártam az oi exp-el 😄 Nem tudom miért, de csak a teheneknél fordul elő. Nekem most oni jön majd, de még nem szántam rá magam 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Aki kapott meghívót a HD map teszt szerverre tudna nyilatkozni az új kicsinosított mapok hardware igényéről? Egyltalán van róla bármilyen hivatalos infó, hogy milyen gépigénnyel érdemes nekivágni ennek?
Basszus,az O-Ho legénysége be bugolt vagy mi a rák.
Új skillt sikerült elérni,kiválasztottam rádiósnak a látótávolságot adó skillt rányomok erre álcát kap.<#ijedt>
Csúnyákat mondtam,majd gondoltam rohadjon meg egy embernél nem számít.Kiosztottam a többinél skilleket és végül jött a lövegkezelő,kiválasztom a pillanatképet és rányomok,erre ő is álcát kap.Most még is mi a rákot csináljak?<#rinya>

Jött egy kis pénz farmolásból és megvettem Pattont.
Első csatára vacak legénységgel felszerelés nélkül bementem.Mert kíváncsi voltam rá.Na és full stock azt ne felejtsem ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vajon ez csak be etetés vagy tényleg jó tank?

Ehhez az új HD térképekhez muszáj lesz kiadni valami jó ingame videószerkesztőt és egy jobb Ai vs. játékos gyakorlót.

angelus1991ster.blogspot.hu

ROMOTO
Átdolgozták lőszertípusonként a találatok kinézetét, a becsapódásokat, jah a bloggerek el vannak ájulva az új hangoktól, meg zenétől, ugyanis végre frissítenek a játék audio tartalmán, harc közben interaktív lett a zene valamennyire...
Sherman0070
Unalomból elindítottam a Sandbox kliensét és elkezdett valamiket letölteni.
Közületek aki kapott meghívót nézze meg, így holnap már csak játszani kell. 😄
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.10.10. 20:05:55

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Basszus ha a GTA 4 ENB icegraphics szuperszép móddal közepes beállításokkal elmegy, akkor ennek is el kell.

ROMOTO
Passz, gondolom előtte küldenek mailt
https://www.youtube.com/watch?v=6SJjZUj_PkQ
még a pályákról video, hang szokásos...

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.10. 20:00:19
Sherman0070
Hát én a füvet meg az effekteket kinyomtam mert csak zavart de így biztos visszakapcsolom.
Sandbox holnap már délelőtt menni fog, vagy valami ötlet mikor indul?

ROMOTO
Elvileg ugyanúgy mindenen elfut, biztos jól skálázható a graf ahogy eddig is az volt, az más kérdés hogy a HD pályák a sárga földig lebutítva hogy fognak kinézni, a másik hogy sok statbuzzancs a szuper pc-iken eddig sem kapcsolta be az összes effektet 1-2 + fps miatt...

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Kíváncsi leszek, hogy az én gépemen (E8500 3,16 ghz*2, 4gb Nvidia GTX 750, 8gb ram) minimumon megmozdul majd-e a holnapi sandbox.
Amúgy ezek a térképek művésziek, mindegyike egy 3d-s festmény.

ROMOTO
https://www.youtube.com/watch?v=h5f8w-LFZTU

aki szeretne új pályákat nézegetni az megteheti, a hangot le kell tekerni...egyébként besza-behu, kb. eddig ez a legjobb fejlesztés, akárhogy is ezzel szinte teljesen új játéknak tűnik, minden pálya 5x nagyobbnak tűnik a horizontba bepakolt cuccok miatt, teljesen más atmoszféra, lesz valami ultra beállítási lehetőség akiknek erőművük van most megizzaszthatják vele, elvileg a big world-nek már nincs nyoma az új pályákban, a havoc még nincs teljesen kész de berakták félkészen hogy tesztelődjön, még továbbreszelik, majd valamikor a távoli jövőben akár nagyobb objektumokat is szét lehet barmolni majd benne, egyenlőre csak apróságok amortizálódnak, a pályákon bizonyos helyeken új csíter átjárók nyíltak, a régiek meg valahol eltüntek, tesztelésre vár ez is, a bokrok, fák tömöttebbek, mozognak ha a tank belemászik, összességében sok mindent bele-átpakolásztak mindegyikben...
joe662
De már nem csak ranked-ban lehet kötvényt szerezni,hanem t10 csatában is.Igaz ez engem nem érint,mert csak cw miatt megyek t10ben<#idiota>
De nemsokára lehet majd t8-ban is kapni.Legalább is erről volt szó.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Nekem még akkor sem lesz, amcsi szerón az időeltolódás miatt éjjel 2 től lehet rankedezni...
joe662
Sajnos azok.Talán majd ha lehet t8-ban is gyűjteni,akkor idővel,lehet összegyűlik a rávaló.

Sherman0070
Kár, hogy azok az improved cuccok kb. megszerezhetetlenek.

joe662
Ez a Type64, önmagában is beteg jószág,de ilyen improvedes cuccokkal felápolva meg egyszerűen fantasztikus<#banplz>
507 méteres látótávval rohangálni<#hehe>
Kár hogy sokat kell várni,t6ban,de megéri,jókat szórakozok<#idiota>

Sherman0070
Gondolom lesz vagy 30giga a HD mapok miatt.

Sherman0070
Na én is kaptam. Én várom mert mostanában keveset játszottam.

joe662
Igen,tegnap este a jàtékban jött a meghivó.
De akkor még inaktiv volt a kliens.

ROMOTO
Igen, de semmi kedvem kipróbálni, kb. 2hónapja hanyagolom a játékot és még nem hiányzik...
Sherman0070
Közületek valaki kapott az új HD maporka sandbox meghívót?

ROMOTO
Mint kiderült már lenerfelték a superteszten....pl. a frontpáncélját, 130 lett mindenhol, így az lfp kb. 200, ufp 220-250, oldalt 75 volt, 62 lett kevésnek tűnik de bizonyos szögből 220 lett 300 helyett, löveg is kapott nerfet, pontosság 0,38 lett-0,36 volt, szűkülés 2,6 helyett 2,8, dpm is nerfelt kb 100valamennyivel, amúgy sem volt izmos, a lövegnerfel a dpm nerf több lesz, mert nem minden fog betalálni, stb. szvsz túltolták a nerfet, a löveget hagyhatták volna úgy ahogy volt. Mondjuk most csak tesztelik, reméljük visszatekerik a löveg paramétereket az eredeti, a T10 től még így is 10 pennel kevesebb értékűre.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.09. 20:54:57
McFrost
Tegnap annyit mondott GB live közben, hogy a netet már megcsinálták, az stabil. Konkrét időpontot nem tudtam leszűrni, még annyit, hogy lesz Bodzy, Mars és GB.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

joe662
Volt àm:-DD
Van màr infó,mikor lesz megtartva az az adàs??
A fiam miatt ültem ott,kikönyörögte had menjen az én accommal,de még nem volt kész a hàzija.
Mondtam neki csinàlja meg addig figyelek:-DD

A legjobb stock tank a jatekban:

Ezzel a korrel meglett ra a nagy agyu.

pedal to the metal...

McFrost
Best!
Volt magyar? 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

joe662
2.5 órányi szenvedés,és 47%wr után,végre egy normális kör<#hehe>

obj279 <#banplz>
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.10.09. 13:31:14
joe662
Gondolom ilyet a rendes szerveren,a büdös életbe sem fogok tudni produkálni<#hehe>

MEdievil
Ha arra gondolsz hogy megállsz nehogy elveszítsd a megszerzett ládát akkor nem kell félni játsz, a legmagasabb elért számít.
De igen vissza lehet esni.

F

az 1. csillagig visszadob, akármit érsz el, ha kikapsz... vagy mi
kabel15
Rangsorolt csatában ha elérek egy új szintet mondjuk 2 csillag, de a következő mérkőzést bukom akkor vissza dob 1 csillagba? vagy ezek már fixen megvannak?

BattleTag: kabel15#2672

Nem gond,örülök hogy legalább tudok róla,vissza fogom venni t10-et.

ROMOTO
Sajnos időpontról nincs infó egyenlőre.
Dettó.
T10 amúgy is jobb mint is7.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.08. 13:41:56

ezt csak azért lenne jó tudni, hogy hogy lesz pontosan, mert visszaveszem a t10-et akkor hogy megkapjam a másik ágra... aztán eladom a helyette kapottat 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.10.08. 12:49:56
Ezen filóztam, hogy gyakorlatilag nem lesz érdemes kihúzni az IS-7-et.
Mikortól?

ROMOTO
10 pennel gyengébb löveg, cserébe agyonpáncélozott test (egyedül szinte csak a löveg feletti lemez weak spot rajta) és még lóerő/tonna arányban is jobb, ha a supertesztes értékekkel fog jönni akkor gyakorlatilag a mostani T10 nél jobb tank kerül be csereként.
ROMOTO
9tier orosz T10 lecserélődik az objekt 257 re, a T10 valószínűleg bekerül egy 3-ik orosz nehéz tank ágba ami az is3 tól indul majd.
•Type 59 ◾Changed the ammo rack capacity of the 100 mm Type 59 gun for the Type 59 turret from 34 to 50 shells

Remélem folytatják ezt a hagyományt.