World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Valami ilyesmit fogtam fel a Devloper Diaries videójukból.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Új skillt sikerült elérni,kiválasztottam rádiósnak a látótávolságot adó skillt rányomok erre álcát kap.<#ijedt>#ijedt>
Csúnyákat mondtam,majd gondoltam rohadjon meg egy embernél nem számít.Kiosztottam a többinél skilleket és végül jött a lövegkezelő,kiválasztom a pillanatképet és rányomok,erre ő is álcát kap.Most még is mi a rákot csináljak?<#rinya>#rinya>
Első csatára vacak legénységgel felszerelés nélkül bementem.Mert kíváncsi voltam rá.Na és full stock azt ne felejtsem ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vajon ez csak be etetés vagy tényleg jó tank?
angelus1991ster.blogspot.hu
Közületek aki kapott meghívót nézze meg, így holnap már csak játszani kell. 😄
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.10.10. 20:05:55
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
https://www.youtube.com/watch?v=6SJjZUj_PkQ
még a pályákról video, hang szokásos...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.10. 20:00:19
Sandbox holnap már délelőtt menni fog, vagy valami ötlet mikor indul?
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Amúgy ezek a térképek művésziek, mindegyike egy 3d-s festmény.
aki szeretne új pályákat nézegetni az megteheti, a hangot le kell tekerni...egyébként besza-behu, kb. eddig ez a legjobb fejlesztés, akárhogy is ezzel szinte teljesen új játéknak tűnik, minden pálya 5x nagyobbnak tűnik a horizontba bepakolt cuccok miatt, teljesen más atmoszféra, lesz valami ultra beállítási lehetőség akiknek erőművük van most megizzaszthatják vele, elvileg a big world-nek már nincs nyoma az új pályákban, a havoc még nincs teljesen kész de berakták félkészen hogy tesztelődjön, még továbbreszelik, majd valamikor a távoli jövőben akár nagyobb objektumokat is szét lehet barmolni majd benne, egyenlőre csak apróságok amortizálódnak, a pályákon bizonyos helyeken új csíter átjárók nyíltak, a régiek meg valahol eltüntek, tesztelésre vár ez is, a bokrok, fák tömöttebbek, mozognak ha a tank belemászik, összességében sok mindent bele-átpakolásztak mindegyikben...
De nemsokára lehet majd t8-ban is kapni.Legalább is erről volt szó.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
507 méteres látótávval rohangálni<#hehe>#hehe>
Kár hogy sokat kell várni,t6ban,de megéri,jókat szórakozok<#idiota>#idiota>
De akkor még inaktiv volt a kliens.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.09. 20:54:57
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Van màr infó,mikor lesz megtartva az az adàs??
A fiam miatt ültem ott,kikönyörögte had menjen az én accommal,de még nem volt kész a hàzija.
Mondtam neki csinàlja meg addig figyelek:-DD

Ezzel a korrel meglett ra a nagy agyu.
pedal to the metal...
Volt magyar? 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.10.09. 13:31:14
De igen vissza lehet esni.
F
BattleTag: kabel15#2672
Rádiókabaré vs tankjatek.hu
T10 amúgy is jobb mint is7.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.08. 13:41:56
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.10.08. 12:49:56
Remélem folytatják ezt a hagyományt.