418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #401118 Nem is kell nagyon számolni, látom a listán is hogy ki hol van és nekem még mennyit kellene tenni az első ligáért pölö :)
7-es8-as rangnál sokkal többet szenvedtem mint most a 10-ről 11-re. azt tegnap megcsináltam, valahogy mindig sikerült úgy alakítani, ha vesztünk, akkor is bent legyek a top 6-ba és ne veszítsek sráfot :) meg egyszer megint sikerült elsőnek lenni..kemény 298 XP-vel ...az már valami, nem? -
Perpill az 50%-os (nemligás) hely a 26k. hely környéke, szóval összesen olyan 50k-nyian vannak, aminek a 10- és 25%-át azért elég egyszerű kiszámolni. :-) -
Köszi!:-) -
pett3rson #401115 nah, csak megvan ez: Season 1 -
pett3rson #401114 Tegnap belebotlottam egy oldalba ahol ez le van írva, hogy most mit lehet nyerni, de most nem találom már persze. Ott volt olyan, hogy premium nap és arany is nyerhető, valamint boosterek. -
Valaki aki a bétàban is részt vett,meg tudnà mondani ott mik voltak a nyeremények?
-
pett3rson #401112 hát az cumicecil, de legalább megvan tutira :)
szerencsére a 11-es rang már 2-es ligás helyezés, bár nem tudom a végére mi lesz, azért még szeretnék gyűjteni párat, legjobb lenne persze a 15-ös :) egyelőre nekem ez is nagyon nagy siker, egy szaros, 2 skilles legénységgel az E-100-ban...azért itt már vannak komoly csaták, 5000 pont alattiak nem nagyon vannak, mindenki tudja mi a dolga és itt már szerintem az RNG még jobban közbeszól. van hogy ugyanoda lövök a másik E-100-on és egyszer beadja, egyszer meg nem..tudom, nem lehet lemérni tolómérővel, csak mivel 20 méterről lőjük egymást azért az már látszik hogy hova megy :) olyan szép mikor így szétolvad a toronypáncélon és azt mondja, hogy nem ütött át :)) olyankor karmolom magamat :)
ugyanez mikor IS-7 oldalán vagy hasonló, elvileg beüthető helyek...na azok a nagy élmények.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.06. 10:57:36 -
Igen, az egyedüli, amikor bukod a chevront, amikor 15. szintre érsz, és ha pont duplával az utolsó előttiről, akkor is 0-ról indulnak a vehicle chevronok. :-( -
pett3rson #401110 Hű, ez jó kérdés. Az az első rang ami védelmet kap, ugye? szám szerint 3-at. ha jól emlékszem, akkor 3 sráf vesztés még belefér és csak a negyedik bukónál veszted el magát a rangot. Valamint amint nyersz csatát és vele együtt sráfot akkor automatikusan visszatölti a védelmet (mind a 3-at) és természetesen kapsz egy sráfot is...legalábbis így emlékszem, hogy meglesz a sráf is, nem csak visszatölt. -
Fel is adtam,a vele való jàtékot.
Egyszerüen êletképtelen,a dolog,àllandóan csak menekülni kell mert pillanatok alatt oldalt vàltanak.
Meg àllandóan vàrosi pàlya,mostàr Pàrizs is megjelent a repertoárban:-/
-
Plata #401108 Már bocs de a Vk168 avagy Marleen igen is szép és aranyos tank,
Azzal élmény menni.
Sőt ha kiadnának egy M4 sörmit prémben ami olyan sima Sörmi kinézetű azt is megvenném.
Szeretem a normális és szép tankokat.De azokat a sosem létezett rémálmokat amiket régebben be linkeltek mint lehetséges magyar tankok,sosem próbálnám ki.Valami sci-fi tankos játékba elmennének.Mint támadó űr tankok.
Cseh svéd tankom sincs mert nem jön be a kinézetük.
Csak prém.
Kínai sincs csak light,japán tehén is csak a troll ágyú miatt kellett és mert az egyedi. -
Már hogyne csipázná, a kedvenc reverse Maus trap tankja is szegecselve van, mint atom. :-o
---
261-et én még nem láttam jól teljesiteni rankedban, sajnos kicsi az alfája, igy hiába tölt gyorsan... Meh. Az a baj, hogy nem tudsz vele a gyorsan eldöntött csatákban sokat csinálni, a lövés arc-ja is alacsony. Inkább randomra jó. Pláne Ensken és Himmelsen. :-D Mondjuk oda jó a sebessége miatt, menekülni. :-D
Mondjuk Rankedben először éreztem úgy, hogy tényleg féregség artyval menni, ott vannak a szembenálló felek, te eldönthetnéd a csatát egyszerűen 2-3 lövéssel... Ehelyett párat odalősz a 3-4 tankos csoportosulásba, hogy farmold a dmg-et. És csak később döntöd el a csatát, már ha nem oldották meg azalatt a 1,5-2 perc alatt maguk a zunikumok. :-) (Persze Rankedben mindenki magáért van, khm)
---
Ha akár le is vered a pajzsodat 3 bukással, de 4. csatában szerzel egy chevront, akkor visszaáll mind a 3 pajzs. És újból van 4 esélyed. De ez csak lefele érvényes, sajnos felfele egyben kell megszerezned a chevronokat. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.06. 05:29:26 -
Angelus1991ster #401106 Ranked mód:
Ha 5. rangnál ha 3 stráfot vesztek akkor visszaáll 4.rangra?
Valamint ha vesztek két stráfot az 5.rangnál de szerzek egyet akkor újravisszaáll 3 veszíthető stráfra (és újból van 3 esélyem)? -
Plata #401105 Steampunk M4 jöhet ha jól néz ki. -
pett3rson #401104 Rang 11, ollé :) -
Plata nem csipázza a steampunk stílust, pedig a jó sok szegecselt acél jól mutat -
Emil, meg felette mind papír testű és elég kicsi a felépítmény összezsúfolt modulokkal, ezért nagyon érzékenyek a HE találatra, különösen arty splashra, kapásból kiüt több modult...parancsnok lámpa, látótáv, a lövésznek pontosság növelő szarok értelem szerüen. -
Óo én ezeket a még mapokat nem làttam:-(
Csak Ensket+Himmelsdorfot:-(
Igaz mentem vag 5 csatàt artyval,Obj261 van csak,de nem eröltetem . -
Óo én ezeket a még mapokat nem làttam:-(
Csak Ensket+Himmelsdorfot:-(
Igaz mentem vag 5 csatàt artyval,Obj261 van csak,de nem eröltetem . -
Proho szar, mert van elég hely a tankoknak, hogy ne egy tömegben legyenek. Ha Mines, Malinovka, Serene Coast, Windstorm, Abbey, Fisherman's Bay valamelyikét meglátod, akkor már tolhatod is le a gatyeszt, mert nagy lőcsverés lesz... :-D
Mines első lövés olyan 1200 dmg szokott lenni, plusz még ami bejön stun/track assistként, már ha nem rakja fel időben. :-P
Azt nyilván tudni kell, hogy melyik oldalra menj, nézni kell szépen a lemmingeket. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.05. 19:26:41 -
Azt mondjuk én sem értem,miért ilyen stílusban kell elöadni.
Én artyval még stràfot nem szereztem,csak buktam:-D
Ma berakott Prokhora,gondoltam most akkor szüret:-)
Mindenki 1-2 sor,ok akkor megyek mőgéjük a sarokba.
100 métert sem tudtam megtenni,pedig a margón probàlkoztam:-P -
tutyimutyi2 #401097 Emil 1-re parancsnoknak és lövésznek milyen skilleket érdemes rakni illetve mennyire ammorekt érzékeny? -
Plata #401096 Sajna a képkezelő nem megy így keresnem kellett mást.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Láthatod van tiltólista,bárkinek a nevére ha rá mész hozzá adhatod.
Még magamat is sikerült tiltani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.05. 17:28:13 -
Plata #401095 Hú nem nagyon néztél utána az sg fórum opcióinak,ugyanis ott a tiltás gomb.
Kattints a jobb felső sarokban az opciókra és előjön.
Van tiltólista meg egyebek.
Olyan kis szürke fogaskerék.
Már nem emlékszem mióta van de rég óta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.05. 17:20:14 -
"A tankok kinézetét szerető ember" vs "A magyar tankokat szerető ember".
Én meg csak itt ülök hátradőlve, és artyzom... A frászt, mert már megvan rank15, és végre lehet kisjavító+kiselsősegély+nogoldammo kombóval hátradőlve kényelmesen... Élvezni a ghost shelleket. :-)
Szóval popcorn time on. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.05. 17:18:40 -
Plata #401093 Láttad már azokat a torzszülött tankokat amiket Angelus régebben linkelt be?
Irtózatos bénák,egyik másik olyan mint egy lánctalpas medence,vagy úgy nézett ki mint egy ufó.
Nem emlékszem az ürge nevére mert nem maradt meg,de borzalmasan randa tankok voltak.
-
Angelus1991ster #401092 Szándékosan fogalmad sincs a magyar tankokról, meg amúgy a játék tartalmi részéről is. 3-4 tank nevét tudod azt elégedetten hátradőlsz.
Az összes e témához kapcsolódó hozzászólásod trollkodás és a finggal egyenlő. Leszarom ha személyeskedő ez a komment , troll vagy a szemembe. Ha el lehetne rejteni a hozzászólásokat az Sg.hu fórum részén, úgy mint amikor facebook-on tiltom az embereket. Az első ember te lennél, abban biztos vagyok. -
Lokker #401091 "Kellene a játékosok kb 1%-ának a magyar ág."
Ezt mire alapozod? Azért került be olyan nemzetiség amire állítólag a kutya se volt kíváncsi. pl.: kínai TD ág, japán Heavy és a többi nemzet tankjai közt is van olyan amivel a kutya se játszik csak kényszerből. Amúgy meg a műbráner is egy torz tank.. -
Plata #401090 Nem hiszem,most jöttem haza,fürödtem,még a hajam is vizes.Tiszta vagyok és csöppet sem büdös.
De gondolj már bele józan ésszel.
Kellene a játékosok kb 1%-ának a magyar ág.
Bár ha úgy adnák ki ahogy te gondolod,200-as végsebességű 500 miliméteres forgótáras pz4 6 méteres páncéllal,akkor lehet kellene a népnek.
De azok a torz és béna tankok amit máskor be linkeltetek kép formájában,nem kéne senkinek.
Az önjáró lánctalpas budi is vonzóbb náluk. -
Angelus1991ster #401089 Büdös troll... -
Plata #401088 Jesszus anyám,tier 8-9 magyar mi?
Még tier 5-6 ok,de utána mi?
Csak nem annak a pasinak a sosem látott eszetlen agyszüleményei amiről máskor raktatok be képet?
Önjáró medence meg a többi retardált tank?
Ki a jó fenének kellenének azok a torz szülött vackok?
Vagy betennék T7-nek a magyar t54-et?
Kicsit op lenne.T8-nak meg mehetne a T62 magyar változata.
Magyar ágat max T5-ig tudnék elképzelni,de fölötte csupa sosem létezett nem is működő agyatlan béna kinézetű hülye tankot raknának be ami max valami részeg csóka borgőzös álmában létezett?
Jöjjenek az olaszok,azokat várom,feltéve ha nem papírok lesznek,abból már van sok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.05. 17:06:12 -
Angelus1991ster #401087 Lengyel tech fára kurva kíváncsi vagyok, hogy mit sütnek ki. Tier 5-9-es szintekre mégis mit szülnek be? Import szovjetcki tankok kis lengyel módosítással?
A tier 8-9 hiányos magyar ág több típust fel tud mutatni, csak mi kevesebben játszunk, meg fasiszták is vagyunk ezért nem kerülünk be.
• "A legénységi skillek átdolgozása során új legénységi portrék is érkezhetnek: " olyant nem tudnának megcsinálni, hogy a saját arcomat feltöltöm, majd egy program WoT-osítja a pofámat és az lehetne pl. a lövész legénységi arcképe?
-"A fejlesztési fán nem csak közepes tankok lesznek, több ág is lesz" -- ennek nem mond ellent ez?-- "A lengyel fejlesztési fán található járművek száma inkább hasonlítani fog a csehszlovák tankok számára, mint a japán járművekére" -
Falathi, a lengyel CM egy újabb interjút adott, ezúttal a dom1n.com weboldal szerkesztőjének.
• A lengyel tech tree idén fog érkezni az olaszok után
• A fejlesztési fán nem csak közepes tankok lesznek, több ág is lesz
• Nincsenek tervek arra, hogy lengyel önjáró lövegek bekerüljenek a játékba
• A WG vette a visszajelzéseket, miszerint a légierő emblémáját használták fel a lengyel tankokon
• A Rudy nemzetiségét érintő kérdésről még nincs végleges döntés
• A tankok kiegyensúlyozásának 1-1 ciklusa több hónapig tart. Először minden fontos adatot össze kell gyűjteni és meg kell nézni, hogy mi okozza a jelentős eltéréseket, végül meg kell határozni, hogy mivel lehet javítani a problémán
• Lehet, hogy az Object 252U/Defender visszatér a későbbiek során az EU szerverre
• Jelenleg azért nem árusítják, mert a játékosok véleménye eléggé negatív a tankot illetően
• A japán páncélvadászok a későbbiek folyamán bekerülhetnek a játékba
• A legénységi skillek átdolgozása során új legénységi portrék is érkezhetnek
• Vannak arra tervek, hogy új csehszlovák tankok bekerüljenek még idén, de ezek a tervek nem véglegesek
• A lengyel fejlesztési fán található járművek száma inkább hasonlítani fog a csehszlovák tankok számára, mint a japán járművekére
• A játékosok ne számítsanak egy magyar fejlesztési fára vagy egyéb nemzetiségű fára a közeljövőben. A Wargaming jelenleg az olasz és lengyel fákba fekteti a hangsúlyt.
• Nincsenek tervek a T110E5 kupoláján található gyengepont méretének lecsökkentésére
• K: “Tervezitek azt, hogy a lengyel ág november 11. körül jelenjen meg, ami Lengyelország függetlenségének 100. évfordulója lesz?” V: “Még meglátjuk…”
• A rangsorolt csaták új szezonjai rövidebb szünetek után fognak megjelenni, mint az eddigiek
• Megjelenéskor csak egy ágból fog állni a lengyel fa, a magas szintű tankok problémásak
• A T-55AM Merida vagy a korai prototípusai nem valószínű, hogy megjelennének a játékban, mert túl modernek
• A Wargaming talált valamit a lengyel fejlesztési fával kapcsolatban, amiről csak nagyon kevesen tudnak
• A Fiat 2000 nem kerül be a játékba
• A Dragon’s Ridge egy érdekes kísérlet volt, de nem működött. A pálya nehezen volt játszható, a domborzat túl meredek volt és kicsik voltak a megkerülő utak
• Vannak terveink a szándékosan megfulladó artyk büntetésére
• Lehet, hogy a következő maraton során a játékosok választhatják ki a jutalmukat, de ez még nem végleges
• A kedvezményes MM-ű tankok valószínűleg buffokat kapnak, hogy a Tier X-es járművekkel is harcba tudjanak szállni
• A Wargaming nem akarja ezeket a járműveket OP-vá tenni, csak azt szeretnék, ha kényelmesen lehetne velük játszani az új MM-ben
• A lengyel Community Contributoroknak nagyon minimális hatásuk van a WG döntéseire
• Jelenleg nincsenek tervek az STRV 81 kiadására a Sabatonos festés nélkül
• Tapasztalati pont a felfogott sebzés után nem lesz még határozatlan ideig
• Az új szovjet tankok a T-10 és az Object 430 II után majd csak az 1.0-s patch megjelenése után érkeznek
• A legénységi rendszer átdolgozása nem csak kozmetikai lesz
• A Studyanki pálya majd 1.0 után fog megjelenni
• Lehetne egy szovjet forgótornyos TD ágat készíteni, de erre jelenleg nincsenek tervek
• Jelenleg nincsenek tervek a kétéltű járművek bevezetésére, talán a későbbiek során
• A lengyel tankoknak is lesz egy speciális tulajdonságuk, mint amilyen például az amerikai tankok erős toronypáncélzata
• Nem lehet kötvényeket venni a prémium boltból
By:Wotinfo. -
Tehát amire elszórtam a leárazást azt ráérek behúzni utána is már leárazva marad amíg meg nem veszem? Ezt jól értem? Mert akkor mégis rágyúrok az IS7-re talán meg lesz egyszer :D -
Lokker #401084 "minden jól megy", "sikerrel zárul" a WGsek komolyan ismerik ezeket a szavakat vagy szótárazni kellett nekik hozzá?
-
"Ha minden jól megy, és sikerrel zárul a tesztszerveren a patch tesztelése, akkor az 1.0-s patch az EU szervereken március 21-én fog megjelenni. Azt vegyétek figyelembe, hogy ez a dátum még változhat, ha bármilyen probléma felmerül a patch-el kapcsolatban.
Ne feledjétek el, hogy a patch megjelenése előtt át kell vennetek a karácsonyi akció során nyert női legénységi tagokat és a tank leárazásokat is aktiválnotok kell (nem kell megvenni a leárazott tankokat), különben elvesznek"
Wotinfo -
pett3rson #401082 nem tudom, fogas kérdés. Ami még szóba jöhet az az E-75, azzal a végén már elég jól ment a játék mire összejött az E-100. ezen felül az M 41 Bulldog ami tetszik és megtartom vagy talán most a T-44, azt dicsérik még, de azt még tegnap vettem csak meg, bár ez most lényegtelen :) -
pett3rson #401081 hát, más olyan tank nem nagyon van amibe szívesen raknék ilyen fejlesztett cuccot... -
Ha már mindképp abba akarsz rakni valamit, akkor töltésgyorsítót. :-) -
pett3rson #401079 Grat, meglesz az hamarosan.
nekem meg a 10-es rang lett meg utolsó körben :)))
meg is van az 5000 kötvény...a Löwe-re gondoltam, hogy abba rakok valamit...de mit? ventit,töltésgyorsítót vagy a vertikális stabilizátort?