A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #399813 Nálam az a baj hogy ha egy kicsit gyorsabb tankba ülök akkor elkap a hülyeség és kész.
Én spot tankkal hiába van nekem spot küldi,egyszerűen képtelen vagyok a seggemen maradni és spotolni,nekem tuti hogy bekapcsol a troll mód és rohaaaam.
Gyors tankok megbolondítanak,Is7-et azért utálom mert abban is elkap a gépszíj.Szép nagy nyílt pálya vagy rallys pálya van akkor Is7-el nekem csók,bekapcsol a takarodjatok tahók mert robogok üzemmód.
Van kb 8k ligth tank csatám a fő accomon,abból 90% csata arról szólt hogy troll pofával be a tömegbe és kapjatok el barmok.
T54-el is el a bajom,megvan a t54 ltw,tettem rá kukkert is,de ha beállok bokorba elkezd bizseregni az ujjam és nem sokáig birok ott megülni,mert padlógáz be és szlalom.