banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• astra14
    NEkem van pár tank amivel a legrosszabb napomon is elég eredményesen tudok játszani,igaz kihagytam kb 3 évet,mostanában nézegettem vissza,nem megy már ugy a játék mint régen..a spotterekkel kezdek megint ráérezni,mert régen nagyon nagy spotteres voltam,viszont azt vettem észre h nagyon csekély lett a ráhatása egy spotternek a játékmenetre..viszont a skorpion g-vel tudok csatát megfordítani,szokott is sikerülni vele nagy számban :) de Revo pl semmi,bármit csinálok,E100 ugyanez,nulla..Grille 15 nagyon adja,Leopard 1 nagyon adja,T62A és Obj 140 ugyszintén adja,viszont a 10es német light..az katasztrófa,nem a játékom miatt,hanem minta azzal csak a rosszabbik csapatokat kapnám,pedig nagyon élvezem azt a tankot is..csak ugye ha kiteszed szived lelked és nem ér semmit akkor azt ott Ba...ta meg a isten mert nincs meg a sikerélmény sem :D