banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Napi összefoglaló: 35 csata, 11 győzelem. A 24 vereségből talán 2 vagy 3 volt olyan, ami 5 percnél tovább tartott, és szoros volt a vége, az összes többi [0,1,2,3,4,5]-15-ös vereség, mészárlás, steamroll, és nem felváltva, hanem 5-6-os csomagokban egymás után, csak hogy élvezzem. Két egymás utáni csatában is szándékosan kilőtt a saját "csapattársam", magyarázatot egyszer se kaptam, csak annyit "die fucking hungarian nigger jew". Ha ez még nem elég, az RNG úgy szopatott, hogy olyat még nem láttam eddig soha, pedig lenyomtam majdnem 1500 csatát a T49 RNG ágyújával. A vége felé már csak nevetni tudtam, hogy ugyan az ismétlődik meg körbe-körbe, ugyan azok 5-15-ös vagy még rosszabb vereségek, hihetetlen. Bónusz, hogy az utolsó néhány csatára az ótvar szar netem is elkezdett lagolni, csak hogy teljes legyen az öröm. A tegnap kifejlesztett Sheridannak jó kis statot sikerült összehozni, ma két csatát leszámítva csak azzal játszottam. Ma még megcsináltam ezt a kötvényes küldit, csak mert utálok valamit félbehagyni, de az kibaszott hétszentség, hogy megint egy jó darabig nem nézek rá erre a szarra.