A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Itt a lényeg "Nem rossz tank csak nem tudok vele jatszani" Ezért mondtam rakj be 2-3 replayt és szívesen adok pár tippet mert a játék egyik legjobb tankja és tényleg speciális bánásmódot igényel.
" Meg nem jottem ra hogy lehet behuzni a testbe" dombon lent vagy teljesen majd amikor lősz akkor előre mész 50 centit már is kint van a tornyod lövés után vissza az egész nincs 3 másodperc és nincs ideje az ellennek célozni.
"Hull down mindenhol?" oda mész ahol van. Még a városi pályákon is megvannak a helyek ha meg tényleg nincs akkor flankelsz és amikor nem rád figyelnek akkor támadsz.
"9-10-es medekkel menjek verekedni ?" igen akár de nyilván nem te leszel elől és supportálsz a többieknek ebben az esetben. De ha elkapsz 1v1 egy sima tier8 medet akkor bontakozik ki igazán az e5
Siker titka ebben a játékban a minimapon és a jó használatán múlik, Illetve az alkalmazkodáshoz mind a saját mind az ellenfél csapatához. Ha t62 jön veled szemben és egyedül vagy az a TE hibád.
Amióta abbahagytam a csapattal való foglalkozást és a saját játékommal foglalkozom egyre jobban megy és jön is az eredmény. Az utolsó 3000 csata 61+% winrate és még mindig nem hozom ki a maximumot és sokat hibázok. Csak soloban játszom és szerintem simán tudnék 65% feletti Winrate-t. Soha senki nem nyeri meg az összes játékot de nagyban lehet befolyásolni hosszútávon. Persze könyebb a többiekre mutogatni de attól még nem nyersz többet.