World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
El is felejtettem.
Most kezdtem el megcsinálni napi duplázókat,O-Ho-val sikerült egy piszok mázlista csatát letolni,először is túléltem sebződés nélkül hogy rám másztak t8-9 heavyk,vk100 vk45 is3 jagdtiger.Utána meg rám támadó szegény bc 12-t úgy meg lőttem hogy 2 modul pirosra 3 sárgára sérült és kinyírtam vezetőt meg parancsnokot,nem tudott lőni és csak lassan tudott menekülni,nem is tudott elpucolni mire betöltött újra a troll ágyú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.27. 18:31:43
Ha csatában látom, hogy 5 ezer csatánál valakinek 1200 alatt van az értékelése arra nem számíthatok és ha 10 ezer csatánál szintén 1200 alatt van az értékelése azt nem is nézem embernek, hanem csak AI-nak.
angelus1991ster.blogspot.hu
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A mostanit annyival lehetne tovább finomítani, hogy a 3-5-7-es leosztások mellett olyan is legyen, hogy 1-4-10 vagy 2-2-11 (ilyet a legelején még láttam, valami hasznos bug miatt lehetett). A 3-5-7-es, 5-10-es leosztás mintha kőbe lenne vésve a játékban.
Másik: Ezek a wg-sek, hogy a búsba akarják elvenni a tierlimites tankok tierlimitjét? Hol fog egy Matilda BP érvényesülni AT7, Tigris 1 és társai ellen? SP-ről, At15A-ról nem is beszélve.
Ezt az egyik legkorrektebb dolgot nem kéne elcseszni.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.09.27. 13:59:22
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

O-ni nagyon szépen termelt prém nélkül.O-Ho is hoz valamennyit,van ilyen modom ami mutatja mennyi pénzt kerestem aznap.
E75 Conway eszetlenül viszi a pénzt.Van olyan nap hogy e75-öt csak öt vagy hat meccsel tudom le duplázni,már ha van hozzá kedvem,ilyenkor csak az E75 lazán 100 minuszt csinál.Conway dettó.Bár Conway valamivel olcsóbb,E75 viszont sok sebzésnél vesztes csatánál is tud pár ezres pluszt csinálni.
Most Ferdinand-al mentem többet és ott is ez volt, 2000 felett volt a sebzésem, de negatív volt a money, mondjuk azt hiszem vereségnél és tudom, hogy ez is számít, de akkor is 😊
Jó, hát erre vannak a medek, meg a premiumok, tudom...balansz, menjek ezzel is azzal is.
A lényeg az egészben az, hogy most értek el arra szintre, hogy annyira be tudták finomhangolni az évek alatt ezt a dolgot, hogy már majdnem művészi 😊 Aki nem profi az veszi a premiumot..vagy nem sok az ideje a játékra és haladni is akar. Én mindkét halmazba benne vagyok.
The Matrix has you...
Néha még E75 is tud hozni kevéske pénzt,de sajna inkább viszi.
Viszont T8 heavy még tud pénzt farmolni.
Bár igaz t7 jobban,O-Ni tankommal kifarmoltam az O-Ho árát.
Prém lőszert nem használok soha,prém accot sem,max ha nyerek 1 nap prémet vagy többet valami kóddal.
Mint múltkor az 1 hét prémet lootboy kóddal.
Leginkább az bosszant amikor engem belő mindenki, mikor meg fordul a kocka és Én vagyok abba amivel belőttek, Nekem ez már nem sikerül...
fel van rakva a találat mutató vagy mi, tudjátok ami mutatja, hogy hol találtak el és azon látom, hogy mi a gond, mit dugtam ki amit nem kellett volna éppen és fordítva, ezt fel tudom használni arra, hogy tudjam hova kell lőni. Mondjuk ezt mutatja a célkereszt is, de a weakspotokat ugye alapvetően tudni kell.
T32-nél például ott feküdtem meg mikor azt olvastam, hogy az tipikusan olyan tank ami 3 vagy több skillnél lesz majd jó...hát anyád 😄 addig azért van pár meccsem...de mindegy.
The Matrix has you...
Ja és még valami nagyon fontos. Ha elszámolod magad és kialakul egy 3-4 v 8-9 az egyik oldalon és te a kevesebb oldalán vagy, akkor hátra arc és húzás. Nem kell azzal foglalkozni, hogy a másik 2-3 meghal, mert ha odamész semmi nem változik, inkább húzzál el onnan és keress safe helyet, ahonnan távolról lehet csipegetni, spotolni artynak stb. Sosem szabad a tuti halálba belemenni azért, hogy 1-2 másikkal együtt kiszedjenek, mert sokkal jobb, ha élsz és egyel több ágyú van még, ami sebezni tud, mintha odamész, lősz egyet és megölnek. Pl steppes-en szokott ilyen nagyon gyakran előfordulni, hogy az egyik oldalra sokkal több megy valamelyik csapatból és a birkák inkább meghalnak ott...
Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.09.27. 09:48:32
Gondolom régen is így volt, de most már nagyon szembetűnik mióta többet megyek heavy-kkel, hogy premium nélkül szart se lehet keresni. legalábbis nekem, mint átlagjátékos. Felnyomtam IDE a statomat, remélem látható lesz, csak hogy bizonyítsam is 😊
Szóval a lényeg, hogy nem elég prémium tankkal menni, kell a prémium előfizetés is most már. Eddig valahogy még elvoltam, de most már mióta magasabb tier-ben is mozgok, azóta csak így tudtam növelni a vagyonomat. Ami pedig kell, ha új tankot is akarok venni 😞
Csak gondoltam megosztom veletek bánatom 😊
Más. Diegho szavaira reagálnék, mégpedig úgy, hogy szívesen olvasnék akár Tőle akár mástól naprakész taktikákat, tanácsokat. Amit itt írt is hasznos volt számomra. Speciel a magyar WOT oldalon lévő leírások enyhén szólva is idejétmúltak, de cáfoljatok meg ha nem. Változott a spot-rendszer is, egyéb dolgokról nem is beszélve. Páncélátütés, eleve a páncélok "vastagsága" sem olyan, mint korábban, ezen felül még ki tudja meddig írhatnám. Nézzem Quickybaby videóit vagy mit? Szeretnék fejlődni és azt is szeretném tudni, hogy egy tankra mit rakjak és hogyan játsszak vele, de nem egy 5 éves, idejétmúlt leírás alapján...tudom a tapasztalat sokat segít, az nagyjából meg is van, de tudom, hogy ennél jobb is tudok lenni.
The Matrix has you...
Mert tök igazságtalanság hogy nem lehet kertben banánt termeszteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.26. 20:31:43

Ehelyett szokásos gyűjtőt látom, aki már befizetett egy köteg pénzt a Wg-nek.
Ami persze nekik és nekünk is jó.
De igazságot Magyarországnak? Milyen igazságot?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Már a neve sem volt piskóta,de hogy akkora balfék volt hogy észre sem vett mikor ott voltam közel hozzá bokor mögött.<#buck>#buck>
Csak egy lövés lettem volna neki,de így ő kapott tőlem.De nem vett észre hanem elment a másik irányba.<#idiota>#idiota>

Artyval vótam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.26. 19:47:09
Még a legelső csatám is tier 9-es volt.Hát ez a tank nem erre van kiegyensúlyozva.
Kinézem belölük.
Mindegy majd tesztelem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Pedig amcsi festések kellenének.
Az hogy piszok mázlista vagy.<#buck>#buck>
Màs:
Tegnap szakaszoztam egy baràtommal,de le kellett lépjen kis.idôre,gondoltam nem bontom a szakaszt,tolom ugy ha visszajönne,àllandoan top voltam bàrmivel mentem.
Müködne megint a ficsör?:-)
Bàr csak 10 csatàrol beszélek,nem 1k ról,ugyhogy lehet csak szerencsém volt.
Majd ma tesztelem:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Valaki hasznàl a gmail hoz 2 lépcsös bejelentkezést?
Hogy m7ködik,minden bejelentkezés kor küld sms-t vagy mi?
Bocs de telon nincsen spoiler gomb:-)
Szokott lenni akciós aranyvételi lehetőség?Ha igen kb milyen gyakori?
ja hogy azt senki sem ismeri
Strv S1-el volt bent.
3 darab t10 4 darab t9 tank volt meg a maradék t8.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 19:22:40
Két emailcímem is közte volt,de le van szarva mert azon nincs semmi.<#buck>#buck>
Cserélhetem a fiam accjànak az email címét:-/
Ha jól emlékszem akkor a megadott tel szàmra megy a megerősítés,ha nem akkor sz@pás van.