418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hopp ott tenyleg van egy a "lengyel retardalt" mea culpa:))
De a masik nem ul mert nekem aztan patkanykutya minden 200-as idiota.
De hogy te erre idot szantal:)))))))) -
Végülis ez kicsit sem megalázás...
-
TiborTamas #400916 Van még...
Több is... -
Egy lengyel ketgyermekes apuka akar ordogi korbe kerulhetne ettol a linktol:)) -
Terelőtábla -
Legy olyan kedves idezz hol szidom mas nemzet jatekosait?
Varom szeretettel, elore latom a kussolas es tereles jon:)))) pont innentol kezdve vagy egy vicc:))) -
Jó, hát megfordítottad a képet, így könnyű! -
This, plusz minden pályán megvan a bejáratott üzemmenet, és mivel Ranked csaták a pályák elég specifikus részein vannak, amíg azokat meg nem ismered, nehezen haladsz. :-)
---
Amikor még ma is találkozol pár cancerwisherrel... És megkérdezed tőlük, hogy miért ragadtak le 2015-ben. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.27. 12:42:25 -
TiborTamas #400910 Object 268 != Object 268 Version 4 -
Amúgy bírom, hogy " skill4ltu " nem bír rankedezni.
Randomon belül a gyengébb képességűek lefarmolását tökéletesre fejlesztette magában de már ahol nem teszi ki a tankját senki sem elé ingyen az már nem tetszik neki. -
és ahogy elkezdesz játszani szidod a lengyeleket :D
Ez már nem 2014, nem menő szidni minden nemzetet. -
pett3rson #400907 ezt jól belőtték...nem baj, jön oszt kész :)
egyébként szerintem 03.12 után, amikor lemegy a Ranked szezon és kiosztják a díjakat... -
Nem? gondolod te.. lehet lengyel apuka vagy:)) 

(Január előtt nem játszottam vagy 3 évig)
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.02.27. 12:17:02 -
Látom január óta nagyon betesznek neked ezek a Lengyel apukák.Érdekes mert előtte is játszottak,de akkor nem sok hatással voltak a játékodra 
-
Turan első meccs)lengyel apukák mellett ez is kevés volt:D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #400903 Lesz megint szent patrik nap,na ez jó. -
Countdown to 1.0
Márc 1-25 között... Vajon mikor tervezik kiadni az 1.0-t? :-D -
Scheff #400901 Elindult a WG hivatalos mod portálja! :) -
Plata #400900 Jó én sokat nem mentem tegnap rankedet,öszvissz kettőre volt időm,de nekem nem volt gond a ping,15-50 közt ugrált.
Hétvégén sima random csatában rosszabb volt.
Bár lehet pont azért tudtam nyerni mert a többieknek magas volt a ping nekem meg nem?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.27. 08:47:57 -
Malachit #400899 Imádtam is tegnap ezt a 180-ra bebetonozott ping-et, plusz célozni nem lehet mert 10 fokokat ugrált a kör mozgatás közben. 23.00 fele megjavult, de akkor meg már mindegy volt, mert a nulla skill-es legénységgel szenvedtem a VK-ban :D -
Nah, átnyálazva pár topikot, ha VPN-t használsz, megszűnik a ping... Dafuq.
Gondolom a nagy terhelés miatt az ISP másik úton próbálja elérni a szervert, ami szétkúrja az élményt. Sigh... -
Still_I_Rise #400897 Szlávokról többet nem nyitok vitát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Csak két példa: januárban - akkor éppen tavasz volt - voltam a gyerekekkel az állatkertben. Két népség volt, akik a zárt termekben is üvöltöztek (Madagaszkár ház, gorillák, stb.) Egy a normális látogatóknak direkt kiengedett makit gyakorlatilag halálra üldöztek, rossz volt nézni a szenvedését. És nem csak a gyerekek...
A másik csoport a latinok. Tegnap a várban a tömegben segway versenyt rendeztek a díszőrség váltás közben, de legalább az egyik pofára is esett a bazaltkockán.
Igaz láttam már magyart is klottgatyában a kordon mögé beugorva hajtogatni ki-be az oltárképeket műemlék várkápolnában a "Kérjük adja meg a tisztelet..." és a "Kérjük ne menjen a piros kordon mögé..." feliratok között.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.26. 22:10:26 -
Still_I_Rise #400896 Megint nem sikerült elkapni a szálat, hagyjuk. Esetleg, ha visszaolvasol meglesz a sajnálni való kétgyermekes polák sztori is.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.26. 21:51:41 -
Akkor te bannoltattad a kollégàt,plagizàlàs miatt?:-DD
A szlàvozàs+a lengyelezés,szerintem elég tàvol àll a szarkazmustól. -
Állandósulni fog ez a ranked alatti retkes lag vajon? -
" mert délelőtt csak a munkanélküliek csapatják akik bevernek pár liter kannás bort és alázzák a csapatokat de legalább hozzák az unicum szintet! "
És te erre büszke vagy? -
Still_I_Rise #400892 Ahogy gondolod. Szerintem sokaknak magas a szarkazmus
Mondjuk ettől lehet zseni, lásd Sheldon Cooper vs sarcasm, de itt többen többen vérkomolyan kezdték ezt nyomni.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.26. 21:29:01 -
Szerintem nem az a lényeg ki dobta be. -
Still_I_Rise #400890 Na és ki volt az első, aki ezt a kombinációt bedobta ide? -
Lel, felraktam ezt a modpackot, hát így, hogy ki is tudok zoomolni, és átlátom a csatát... Ég és föld. :-D -
Értem. Valami olyasmit magyaráz, hogy ha 3s-ig rajtatartod az enemy tankon a kurzort és nyomod a jobb egérgombot, akkor bekapcsol az autoaim. Ami a játékban alapból benne van. -
Plata #400887 Tudtommal valaki a t10 objectet dicsérte hogy milyen jó,legalább is nekem ez rémlik. -
Lucifer001 #400886 Ez az oldalon lévő képek közül egy képmetszet . Nincs letöltve , hogy elmagyarázza a kérdőjel ;-) -
Baron Münchhausen 
-
Ha a kérdőjelre viszed, elmagyarázza, miről van szó. -
TiborTamas #400883 És ki az a "kókler", aki azt sem tudja, melyik TD-ről volt szó, de azé' jólmegmonnya... -
pett3rson #400882 hát öö, izé, ha jól tudom ez nem az...de felrakni nem raktam fel. hivatalos oldal, igen. lehet ukránok máshogy gondolják mi az amit szabad és mi az amit nem... -
Lucifer001 #400881 Ezen az oldalon vannak a legális modok .
OldSkools ProMod beépített AutoAim . Jól értem én ezt , jól látom ?
-
Plata #400880 Én is kipróbáltam a rangsorolt csatákat.
Kettőre volt időm,jól sikerült.
Ki volt az a kókler aki azt mondta az object td op?
Szemből mindig átlőttem,na és sima lőszerrel.Elbújt egy roncs mögé és próbálta rejteni magát,de egy fél méter kilógott,az a fura üllő szerű izé a tornyán úgy bekap minden találatot mint a huzat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.26. 17:46:25 -
pett3rson #400879 Tudom, uncsi, de...
Véleményetek vagy esetleg Bétából szerzett tapasztalat szerint - ha esetleg az mérvadó persze - ha valaki bejut liga 3-ba ne adj isten 2-be, akkor az már bent maradhat a végén is függetlenül attól, hogy a szuper-unikumok már 40-45 ponttal járnak? Oda elég volt a 8-as szint alatt összegyűlt pontom, még szeretnék gyűjteni persze párat, de szerintem a 15-ös nekem nem fog összejönni. Még most lesz meg az első skill az E-100-ra..bár talán ez számít legkevésbé most, inkább a szerencse ami miatt kapom a chevronokat...na persze van sebzés is, de néha olyan győzelmek esnek be amiket elméletben már temettem :)