A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #399696 9-10-es medekkel menjek verekedni ? Jo.... Biztos oriasi riadalmat fogok kelteni :D
Mindenki ugy kepzeli el a jatekot hogy erre mennek a medek arra meg a nehezek. Valosagban ossze vissza megy mindenki es soha nem tudod ki jon veled szembe. Valahogy nem tud vigasztalni ha nem az is7 hanem a t62a jon velem szemben. Hull down mindenhol? Szep alom. Artykat sem erdekli es buntetnek. Egyebkent tudom. Nem rossz tank csak nem tudok vele jatszani. Ha azt irnam hogy op akkor meg az lenne hogy csak en erzem annak es mindenki mindennel kifilezne egy az egyben. Hogy miert hagyom kint a tornyom? Meg nem jottem ra hogy lehet behuzni a testbe :D Annak is orulok ha mar a testet el tudom rejteni. Illetve a lovesek csak egy szep alomban jonnek mindig elolrol.
Tier limites tankot ajanlottam volna de ez tenyleg lemaradt.