banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    Good morning.

Tegnap Mr.Scheff-et néztem stream-en, meg közben játszottam is. Elképesztő, hogy milyen köröket nyom. Tudom, az évek meg a rutin, meg biztos az is benne van, hogy fullos legénységgel játszik, de akkor is. Személy szerint tőle is sokat tudok tanulni, főleg abban, hogy hol vannak a jó helyek illetve abban, hogy mikor milyen taktikát érdemes vagy kell választani.

Amúgy sikerült a Stug4-es MT-15-ös küldit kimaxolnom (T20-al és úgy, hogy előtte fél órával egy lövés híján is meglett volna, csak kedves csapattárs kilőtte előlem az arty-t...na mindegy), szóval visszakaptam 4 kötvényt így kiváltottam a T28-on is, szóval most már T55A-ra megyek.

Komolyan mondom, hogy most csak ezek a küldetések azok ami miatt játszok, így legalább van kihívás és ha esetleg nem is nyerek még akkor is van sikerélmény - kivéve ha győzni is kell, bár általában az másodlagos feltétel.