418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    Ja, amúgy az is egy érdekes játékforma. felálltak egymással szemben és lőtték egymást. minek bujkálni úgyis ez a vége :D
  • pett3rson
    Én is néztem a srácot és érdekes eredmények jöttek ki Nála is. Volt, hogy alig sebzett de akkor is TOP 3 lett. Valahogy máshogy számol itt a játék, Scheff is mondta, hogy valakitől azt látta, hogy a kill a lényeg (vagy legalábbis sokat nyom a latba).
    Közben Én is nyomtam a Ranked-et és hát el is jutottam 4-esig a kis E-100-ammal. Ilyen szinten még lehet vele menni - Maus-t is láttam amúgy -, mert csak meg kell oldani, hogy túl sokat ne lássanak, inkább lőjjék a többieket és utána lehet osztani a 6-700-as puszikat. Egyszer sikerült elsőnek is lennem valami 3000 dmg-el. :)

Egyébként nagyon hullámzó az egész, mert tegnapelőtt - ahogy írtam is - semmi nem jött össze, nem volt értelme menni. Tegnap meg kurva jó meccsek voltak. Közben Löwe-vel meg farmoltam, hogy megvegyem a Maüschen-t :) meg is van, csak most meg zéró lóvém van..be is mentem javítócucc meg elsősegély nélkül az esti utolsó csatámba :DDD
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.02.23. 08:11:54
  • Maala
    Hehe, de jó móka. Aztán aki előbb flankel, az nyer általában. Meg akinek több tankja volt a kupacban. :-)

És el is fér, mert 15 tank azért nem mindig fér el egymás mellett. :-D
  • joe662
    Én ma rank 3 ig jutottam
    Ma néztem Cif-et megint,rank 10v 11 ben tolta,de ami ott ment az számomra is érdekes volt.15 tank 1 kupacban,1 irányba
    A randomos lemming vonat lo..sz ehhez képest,és úgy vettem észre hogy ez Kb állandósul is ezeken a szinteken.
  • Maala
    Nah, kétszer másztam fel ma (is) rank6ról rank9-ig. IS-7 kisegít, a hülyebiztos turret armorjával. :-D Pár pályát nem érzek ebben a wolfpack módban, és az a szomorú, hogy a legtöbbször ugyanazt az oldalt adja. Procho északot pl nem láttam még, délit már ~7x. Valahogy fura.
  • __Jacek__
    Va? csüt nick? Original Jacek vagyok de még abból az időből mikor nem tudtam hogy lesz egy game amiben ennyi lengyel retardált lesz:D
  • Maala
    Másik még Tundra... 10/10 bukó, bármely oldal. WTF. :D Most a hegyet már sikerült megnyerni... Erre becapel az ellen. :-D
  • joe662
    Ja,és még ràadàsul tuti,hogy polàk is volt:-DD
    Tetszik a csütörtöki nick neved is:-DDD
  • Sherman0070
    Mines észak halál. :D (engem csak déli oldalra dobott ott eddig)
    igaz volt 1x, hogy onnan vert el az ellenség, mert nagyon passzív volt a csapat
  • __Jacek__
    Tényleg szükség van az MI-re sürgősen mert az IQ mint olyan megszűnőben van... nem vagyunk messze hogy gatoradel öntözzük a földeket..
  • Maala
    Mondjuk vannak olyan oldalak, amiken fogalmam sincs, bármilyen tankkal mit lehetne csinálni, hogy nyerj. Pl. mines északi... rofl. :-D
  • __Jacek__
    Nincs mákod akkor első szintről nem jössz ki:DDD 147k battle 400-as rating top tank.. most erre mit mondjak
  • Maala
    Nem kell együtt dolgozni, mindenki magáért van... De ettől még nem mindegy, hogy 15v15 close combat, vagy 15v13

---

Más: Végre jön a dmg, lag sincsen... Koppkopkop. Annyit csináltam csak, hogy kikapcsoltam 16-25x-ös zoomot, mert nyilván ott jobban érződik minden "hiba" a célzásban.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.22. 19:17:18
  • Sherman0070
    Jaa, hogy nem dolgoznak itt sem együtt sokan. :D
  • Maala
    Nem, csak mindig van pár, aki okosabbnak hiszi magát, és elmegy a másik oldalra. Amelyik csapatban kevesebb van, az nyer. :-)
  • Sherman0070
    Ellepték a camperek?
  • __Jacek__
    pfff ami ott van arra nincs jelző..
  • Maala
    Azt hiszed, át most már olyan egyszerű magad átrágni alacsony rangon? :-D
  • Sherman0070
    Na mai napra is megvan a kitűzött cél. Rank 13 megvan. Holnap folytatom.
    Amúgy jelenleg, akik sokat játszanak és a sevron szerzési arányuk (%-ban) nagyon alacsony, azok meg fogják szívni. Szerintem lesz olyan, aki utolsó héten fut neki és ~80%-os aránnyal felmegy azt jól megelőzi őket. (mert a szinten belül a "%" határozza meg a helyezést:

• asolyom
    Az AW-t próbálta valaki? Csak a modern tankok miatt tennék egy próbát, de amint hallottam elég vékonyka a játékosok száma, habár ahogy látom van benne PvE is.
  • asolyom
    Most már biztos vagyok abban, hogy délután-este felesleges játszani, az összes amőba ilyenkor bújik elő. Az utóbbi egy hétben szinte minden értékelhető csatámat hétköznap délelőtt mentem.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.22. 17:00:33
  • joe662
    Pedig a Maus sok helyzetben jo lehet szerintem.Mivel rengeteg hp-ja van,pattint is néha,és ha a vesztes csatában sokáig tartod magad,garantált a top xp
    Tegnap néztem MrCif-et,rankedezett,S Conqi-val kifogott egy aránylag jó szériát,még amikor csak jóformán kóválygott össze-vissza akkor is továbbjutott.
    Persze azért nem 0 sebzéssel,de volt olyan csata ahol talán még 2k sem sebzett bukták,és top xp-vel továbbment. Rengetegszer megy a sebzés helyett az asziszt-ra,az dobja meg rendesen az xp-t +a kill.azt is érdemes lopkodni
    Sebzés önmagában nem sokat ér,fölég ha hátulról osztják
    Most kipróbáltam én is a Conqit,de ezt még mindig nem értem hová tűnik ennyi páncél kb 4 perc alatt??
    5 volt a csata de kb 1 perc mire találkozik a 2 csapat. Mind1 legalább tovább jutottam-

• asolyom
    Nekem csak Maus van azon a szinten, de azzal nem is próbálkozom. Lehet, hogy az IS-7 jobb lett volna helyette.....
  • pett3rson
    Sajnos nekem is ez van, pedig elég jól indult a buli, de azóta csak vereség jön és ráadásul sebezni sem tudok eleget...pedig goldot köpök már csak..ja, tudom mi a baj, E-100..azt nem erre találták ki, már látom...de nekem nincs más egyelőre...
  • Maala
    Tökmindegy, ha ilyen lesz a szerver. Az a bajom, hogy én nem találok el semmit, vagy ha igen, akkor nem üti át. Leszarom, hogy milyen a csapat...
  • Sherman0070
    Lehet kivárós taktikát kéne tolni. :D
    Utolsó 5 napban felmenni, amikor már minden szinten ott vannak a gyengébbek is. :D
  • Maala
    Nice. :-) Én nekem, sikerült felhoznom magam rank 6ról 9re... :-D Újra.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.21. 20:28:15
  • Sherman0070
    Mai napot is sztem elég jól zártam.
    Rang 11 kettő sevronnal, top100-ban benne. Holnap folytatom. Végére kíváncsi leszek, hogy Liga1-hez mennyi kell a bennmaradásért.
  • Sherman0070
    Akkor hosszú grind lesz. :D
  • Maala
    Vehicle rank points
    Upon achieving rank 15, players are able to earn vehicle rank points.
    Vehicle rank points are unlimited.
    After earning a vehicle rank point, the chevron progress starts anew at the same rank.
    Vehicle rank points are not bound to a particular vehicle; they are shared by all vehicles.
    The number of chevrons between the vehicle rank points is five.
  • Sherman0070
    Most ha eléri valaki a 15-ös szintet, annak szinte ennyi is volt? Mert az után nincs nagyon miért játszani, mert csak a statjait rontaná.
    Gondolom I. ligában maradáshoz minimum 14-es szint fog kelleni a végére.
  • nemtudommivan
    Valaki meséljen már hogy mi a véleménye az object 430 u-ról.
  • Maala
    Miért lenne? Jó, szinte átlőhetetlen... amíg lőni nem akarsz.
  • asolyom
    Maus már nem szokott lenni?
  • Maala
    Vagy talán hogy a 112 ezer emberből EU1-en van 74? :-D
  • besti
    2 dolog is lehet, a legkézenfekvőbb, hogy a szlávok/polákok miatt van ez is, a másik, ami inkább csak konteó, hogy mivel már nagyon magasan vagytok a létrán, feltekerte egy WG munkatárs a gravitációs erőt esetetekben (tudjuk, hogy elég sok ember és algoritmus foglalkozik a WG-nél, hogy személy szerint nehezítsék meg a szegény játékos dolgát).
    Utoljára szerkesztette: besti, 2018.02.21. 17:24:21
  • Sherman0070
    Ezt én is észrevettem. :D
    Obj. 907 olyan furán lőtt néha. :D
  • Maala
    Én csak azt nem értem, hogy ami randomban bemegy, az itt miért megy földbe-pattan... :-D
  • joe662
    3csata elég is volt,feladtam.
  • Maala
    WZ5, IS7, Type5, SConq akkor. :-) Meg az új object 4, csak vigyázz vele. :-D

Meg egyébként 430 is alfával számolhatod hvynek. :-D