banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Szerintem meg pont nem kempelek,és erre fázok rá sokszor.Persze az is hozzátartozik a dologhoz,hogy páncél nélküli sz..rokkat megyek mostanság.Lt küldiket probálok csinálni,de csak a méreg van vele.A spotot persze nem lövik,már amikor nem Kharkhov,Himmelsdorf és ilyen trágya zárt pályákat ad.
    Prohot Malinovkát lt-vel már sztem 1 hónapja nem láttam,Persze Type5-el berak oda 3-3 arty társaságában
    Amikor látom hogy autistákkal vagyok,akkor nyilván nem erőltetem a dolgot,mert minek,egyedül nem lehet 1 oldalt megfogni.

De most pl elmentem a vízmosásba,hátha de senki nem jött oda mellém,9-6 nál haltam meg.
    Ezt is csak azért nyertük meg mert az idióta bulldog elment artyra vadászni,De hogy
    Megáll 50 métere tőle lö rá 2öt,az arty ráfordul és telib@szta 8 hpja maradt.
    Szóval ezt meg az rng nyerte meg nekünk