418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Still_I_Rise
    A különbség tényleg hangyaf@sznyi. De megértőnek kell lenni, nyilván lengyel kétgyermekes családapa. Ez a fajta meg kifejezetten méltatásra szorul.
    Mondjuk a találati aránya 100 %.

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 18:13:37
  • Still_I_Rise
    Pont nem rád gondoltam :)
    Bár ma még nem osztották azt észt, de 10 percen belül kielégítik egymást az tuti.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 18:06:20
  • davidbog
    Jah a csatahajókat mindig is jobban szerettem. Meg szerintem a játék is sokkal jobban össze van rakva, nem ilyen 3-5 perces pörgős csaták vannak.

De majd megnézem a programmal amivel lehet ezt tesztelni az új verziót, hogy mit tud a PC-m. Biztos jó lesz az új motorral, csak valószínűleg nem nekem. Kétlem hogy a régi HD7870 VGA-m alapbeállításoknál feljebb bírná. És a jelenlegi helyzetben egy belépű szintű VGA-nál jobb kártya már megfizethetetlen, ha egyáltalán lehet kapni...
  • Maala
    Sry, hogy elvettük a sírásod játszóterét egy napra, tudom milyen nehéz pozitív hangulatba bármit is beleszarni, ahogy szoktad. <3 Örihari.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 18:04:38
  • Still_I_Rise
    Nem elég az egymást itt felszopó 3 grácia, még tier10-ben megkapom top tankként a WoTFH137 tankert zéro tudással. Type-5-tel kiment a mezőre tornyot forgatni, nézelődni.
    Szemben persze ott a lila unikum.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 18:04:06
  • joe662
    Nem.
    Ha jól tudom ugy volt az elözö,hogy a gyöztes top10 xp.és a vesztes top3 xp-t gyüjtö jàtékos lépett rangot.
  • joe662
    Mivel a leszedése is 200 papír,igy meggondolandó,mire rakja az ember.
    Én pl olyanra raktam amivel szeretek,jàtszani.
  • Maala
    Mármint xp-t kell gyűjteni? WTF?
  • joe662
    Sima random,az ikszpé volt eddig a lényege.
    Nem hiszem,hogy neked problémát fog okozni,hogy végig ballagj rajta.
    Ugyanezt magamrol màr nem tudom elmondani,még annak elenére se,hogy beraktak fix rangokat,amit ha elér az ember,azt nem tudja elbukni.
  • Sherman0070
    Valami 10-es medre töltésgyorsítót sztem.
    vagy HT-ra
  • Maala
    Majom. :-D Holnapután kezdődik a ranked szezon, de azt sem tudom, hogy mit hogy kell benne csinálni. :-D Azért kérdezem.

---

Gondolom nekem is adná, én imádom ezt a 440 alfás IS-4 ágyút, de IS-7 már megvan, tank ász is... Szóval minek?
  • asolyom
    Érdekes, hogy nekem a 257 sokkal jobban adja, mint a T-10.
  • joe662
    "Összejött az 5000 bond, mire rakjak mit? :-D"

E25-re töltésgyorsítót
  • Maala
    Szerintem a 257 az olyan, mint egy lapított palacsinta. Beléptem patch után a játékba, első csatát vele mentem, és aszittem, elbaszódott a FoV, mert annyira nyomorékul néz ki. :-D Aztán persze volt sírás és öröm, és tank ász lett a csata, úgyhogy el is adtam a gecibe, mert minek. Rohadt könnyű átlőni a csukaorrát, ha oda megy a lőszer, ahová célzol... Ha.

Viszont akkor reményt adtál a 9es franszi HT-vel, bár így is, úgy is kigrindeltem volna... Most ez a fos van még havibajban is, de még ez sem tud rávenni, hogy napi pár csatánál többet menjek vele...

Főleg, hogy ma meglett az Emil I. <3

Az új 10es orosz medet én valahogy nem érzem.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 16:31:10
  • R3nton
    Jah az nagyon fos, viszont a 9-es világi. Talán a legjobb 9-es tank a játékban. 10-es már annyira nem jó, az egy sima 10-es heavy. 9-es viszont nagyon brutál. Már 1-2 hónapja nem igazán játszok, ma délelőtt mentem néhány kört. Az új orosz 10es med nagyon jó, a TD se rossz. Viszont ez a 9es orosz heavy annyira nem nagyon szám, mint ahogy beharangozták, de legalább jól néz ki. T54 proto ugyanolyan szar mint volt. Picit mozgékonyabb de hát 10esbe játszik állandóan, hulladék.
  • Maala
    Jah, még valami, kb 1 hónapja tolom napi szinten duplázókkal, és ma érzem először úgy, hogy kb. azon a szinten játszom, mint régebben. :-D Vagy kicsit jobban.

---

Összejött az 5000 bond, mire rakjak mit? :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 16:17:33
  • asolyom
    A fiam ma nyitott egy huge container-t a Blitzben, és egy IS-6 jött ki belőle.
  • Maala
    A DPM sztem nem lenne rossz a 300-as löveggel, főleg, hogy tartottam már vele permatracken 268 4-et is, míg elvérzett... De mivel annyira kib. squishy, ezért fél az ember kimenni a másik elé, még nagy toronnyal is, mert áthugyozzák. Aláírom, top tierként lehet vele pedozni - már ha odaérsz a csatatérre -, de mondom, érzésre nálam is szar. Remélem a T9 jobb lesz. Az átlagsebzésem kb a HP-ja környékén van amúgy, de sztem az alap toronnyal jobb volt. :-D

Majd az új motorral próbáld ki, sztem azzal iszonyat ütni fog. :-)
  • pett3rson
    Hajós..hát jó.

Pedig kb 1 hónap vagy remélhetőleg kevesebb és jön az új engine. Minden még szebb lesz, mint eddig. Teljesen más lesz a játék, mert a pályákat is megváltoztatják. MM-et is, de az csak később derül ki, hogy mennyire és pontosan ez mit is jelent (gyakorlatilag minden patch-ben változik valami az MM-et nézve, de nagy változást nem érzékeltünk, mondjuk van akinek így is jó ahogy most van)
  • davidbog
    Jó másfél év kihagyás után gondoltam megnézem milyenek ezek a normál tornyos francia nehéz harckocsik, 3 (vagy 4?) éve annyira vártam őket.
    Free xp-ből kifejleszettem ezt az AMX 65t-t. Az első csata után egyből fejlesztettem free xp-ből a futóművet és a motort mert játszhatatlan volt. De igazából nem lett jobb. Hiába van 1100 LE-s motor benne olyan talajellenállást kapott (főleg soft és medium talajra) hogy úgy mozog mintha folyamatosan egy E-100-at vontatna. A DPM is nagyon rossz és a lövegek is lassan céloznak. Utálatos egy harckocsi, nálam ez a legrosszabb tier 8 HT. A régi önmagamhoz képest elég gyengén is játszok az igaz, de azért az elég durva hogy az átlagsebzésem közelében sincs a a harckocsi HP-jának. Jah, mondjuk lehet, hogy sokat segítene ha a csaták 80%-ában nem tier 10-ben kéne bohóckodni.

Szerintem jobb a játék mint régen volt. A premium lövedékek átütésén is változtattak, vannak új vantasy meg papír harckocsik, a HE legénység kiütése is új. Szerintem az SPG is kevesebb. Van egy csomó új beállítás a HUD-hoz. Volt valami olyan hogy a "történelmileg nem hiteles elemek elrejtése". Mondom persze bekapcsolom aztán örökre elsőtétül a képernyő a WoT-ban. De nem, kiderült hogy mást jelent. Meg harckocsikat is jó benne nézegetni, az előnézetes dolog nagyon tetszik.
    De azért annyira nem vagyok elragadtatva a játéktól, hogy visszajöjjek stabilan tolni. Egy kis tankos lövöldözéshez még jó, ha épp nincs más játék. Marad a hajós rész a fő online game.
  • nemtudommivan
    Tegnap este egyedül maradtam a prém kinai td-vel . Mentem az ellenfél bázisa felé, mikor is kiugrott a fal mögül egy full hp-s e75. Na mondom gyere te full hp-s kemper f.sz... Lőj ki , baszódj meg.
    Jött is. Kapott egyet gyomorszájba, majd vártam a megváltó lövést.
    És ekkor sebzett rajtam 45-öt? WTF? Hát a tigris1 ágyúja volt rajta és repeszel lőtt ráadásul
    Na mondom.... jóóóóvanakkor.... A többit kitaláljátok
  • Maala
    Ah, végre meglett az FVB heavy-vel is a tank ász... El sem hiszem, 7 killes csata, a 8-at elkértem. :-D

Nem mellesleg most vettem rá camot 75k-ért, khm "rng"...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 15:19:36
  • pett3rson
    óóó, hát ezt eddig miért nem adta?? Scorpion-ba belepusziltam 979 HP-t, elvittem 3 legényt és a löveget...aztán már hab a tortán jött, összesen 8 olyan modult tudtam sebezni amik számítanak. E-100 a király :)
  • asolyom
    Köszi. Akkor ezt a Nagy Kaliber miatt kaptam, no meg egy kötvényt is hozzá.
  • Maala
    Oh ez nice, de nem szoktam nézni, a 3 markra meg amúgy is esélytelen vagyok, mert nem egy tankot grindelek a végtelenségig, hanem váltogatom folyamatosan. :-) Max ilyen 10-20k XP-ket szoktam egy tankra tolni, a végén.

Bár most az AMX 65t-t kéne tolni, de amilyen fos, nincs hozzá kedvem. Kajak játszottam már mindegyik T8-al defenderen kívül, de ez a legszarabb T8 HT szerintem... Érzésre, mert az eredmények mást mutatnak. :(
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 15:09:24
  • joe662
    Mutatja a csatában,hogy az aktuális teljesitményedhez képest hogyan változik a Gm Kb.
  • pett3rson
    azt mutatja, hgoy hogy állsz egy tanknál a Marks of excellence-el. aktuális, pillanatról pillanatra frissíti...már ha ez érdekel Téged :)
  • Maala
    Ha vesztes csatában kapsz bármilyen érmet a jobb oldalra (asszem Cool headed nem számít), akkor úgy veszi a játék, mintha a nyertes csapatban lettél volna. Ez a különbözet, 50% a nyertes csatáért.

De mit csinált ez a gunmarkmod?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 14:57:30
  • pett3rson
    Dankeschön :)
  • nemtudommivan
    Nekem azzal siralmas a játék. 41%-os vagyok vele. Anno pont ezért adtam el. Decemberben tudtam meg hogy jön a csere, akkor visszavettem, azóta játszok vele, de még egyetlen alkalommal sem adta be az 1750-et. 1500-1600 volt pár alkalommal, de azt is egy kezemen meg tudnám számolni hányszor.Győnyőrűen becélzom a papír szarokat, vagy a gyengébb pontokat és bemegy a láncba és 700-at sebez. Tegnap egy 10-es WZ seggel állt nekem. Megvártam a cálzást durr, és be a láncba. Hát mondom ilyen nincs. Vagy a másik verzió, hogy mire becéloznám alig marad hp rajta. AP-val sokkal sobban adja. Na jó , láncba azzal sem adja :) De ott találatnál legalább biztos az 1000+ sebzés. Is7 oldalába is 400 hesh fossal.... Na meg az a mozgáskultúra..... Mint egy beteg elefánt.
    Be is raktam szegény szerencsétlent tartalék üzemmódba, hogy ne is lássam
  • Sherman0070
    Ezt vereségeknél szokta adni legtöbbször, amikor kb. te harcolsz az enemy ellen csak.
    "Jutalom a hősies védekezésért" talán magyarul
  • Plata
    Ezek az új ruszki heavyk meg t44-ek micsoda balfékek tudnak lenni,azt hiszik Op tetveik vannak,röhej,T44 platoont úgy vágtam pofán VK-val hogy inkább menekülőre fogták,de mekkora nagy képpel jöttek nekem,azt hitték körbe tudnak fogni,aztán utána meg visítva menekültek low hp-val,nekem meg nulla bekapott sebzés.
  • asolyom
    Mi a fülem az a "courageous resistance", amiért extra kredit jár? Angolul értek, vagyis az érdekelne inkább, hogy mit kellett ehhez csinálnom?

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.17. 14:47:30
  • joe662
    BitteSön:-)
  • Plata
    Jah több lövésre nem futotta.A csapat otthagyta a bázist védtelenül és mind egy oldalt elhúztak,rám meg rámjött T9-10 horda,arty meg én ketten voltunk.
    Volt két díszmagyar,St1 meg obj705,valami h-bt nevű ratyi gyárból,0 sebzéssel végeztek.
    Idióta nevük volt,valami toldi meg vasember.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.17. 14:38:36
  • pett3rson
    Joe, add már meg Maala-nak a linket a gunmarkmod-hoz
  • joe662
    Ne szerénykedj
    Egyébként én is rühellem a Heat-ot,rengetegszer megszívtam már vele,ráadásul a legtöbbször kritikus helyzetben.
  • Plata
    én nem tudom ki piros ki nem,nincs xvm-em,de az előbb nem tudtam sebezni,5 lövést tudtam leadni,kettő pattant 1 lánc kettő későn,mert a célpont feldobta a pacskert.VK-val voltam,0 sebzés,igaz nem is sérültem,csupa med és light volt,amx meg bc hegyek,kb lószart sem láttam mert mögöttük kullogtam fél kilóméterrel.
    Type 4-el amx 50b tornyába 1057,Obj 263 arcába 1142.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.17. 14:31:40
  • nemtudommivan
    Ha vérpiros akkor mellé megy földbe megy elé megy mögé megy láncolom , lövegpajzs, spaced armor, kritikus, nem üti át, sebzem. mellé, mellé , felé, leppattanok, alá megy, ő telibeb.sz, lövegpajzs, lánc lánc, lepattan, erre más kilövi.
    A többi nem érdekel.

• Maala
    Mondjuk én azt FV TD-vel csináltam, meg a nagy részét a TDs küldiknek... Valahogy mindegyikre jó. :-D

Meg is van mind a 60 már. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 14:19:54