A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #399326 Személy szerint nekem is jobban esik a győzelem, naná, a szorzó is más.
Alapjában több dologból tevődik össze az amit mondasz és mindkét taktika beválhat, de tényleg sokkal több múlik azon, hogy a másik 14 játékosból hány üresfejű és hány tud jól vagy legalább közepesen játszani (nem beszélve arról, hogy az ellenfél 15 játékosa miből tevődik össze). Elég lenne annyi, hogy tudja mit kell csinálnia, ha heavy, ha med és ha light akkor is.
Igazából szerintem mindenki találkozott már olyannal, hogy 3-5-7 tankkal többet tudtak megölni a mi csapatunkból, mégis MI nyertünk, mert mi be tudtuk foglalni az ellenség bázisát...győzelem vagy nem?
Sokszor láttam már olyat, hogy vérgőzösen rohangálnak, hogy kinyírják az utolsó 4-5 tankot, csak ha éppen az enemy jobb tudású és sikerül a hátrányból előnyt kovácsolni, akkor cseszhetjük az egészet..miközben 3 ÉLŐ tankkal már 2 perce befoglaltuk volna a bázist....
Számok amelyek számottevőek...nem lehet ezt ilyen egyszerűen leírni, ahogy Te mondod...szerintem mindig helyzetfüggő, de az biztos, hogy a több sebzés azért döntő szokott lenni.