banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MEdievil
    Pont nem a 100 évvel ezelőttiről beszéltem az utolsó 1000 csata a lényeg.
    És az agresszív játék nem egyenlő az öngyilkossággal vagy a HP elpazarolásával.
    Tudom hogy könnyebb mást okolni mindig de attól nem lesz több nyert játéka senkinek.
    Minap volt egy csatám (tier8+9) a végeredmény: 5 kill 5000+ sebzés és a fejemet vertem a falba mert elbuktuk de nem azért mert a többség még az ezret sem tudta meglőni (mondjuk tényleg nem tudták) hanem mert annyira belefelejtkezem a csatába, hogy fél percig nem néztem a minmapot. Már rég vissza kellett volna vonulnom mert szépen elfogytak a tankok mögülem és egyedül maradtam 3-4 tankkal. Persze sírhatnék, hogy így is 10x többet tettem mint a többiek de az igazság ha időben váltok pozíciót és még egy kicsit hozzáteszek akkor megvan a győzelem.
    14 játékos teljesítményét nem lehet befolyásolni egyet pedig igen.
    Persze néha még elszakad a cérna és nem esik jól amikor mindent megtesz az ember és még is valaki eldobja a játékot, de a hosszútáv szépen megmutatja az eredményeket.