A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #399305 Azt nem is meséltem még, hogy pár napja milyen élményem volt Manci fenekével :D
Most a virtuális dolgokra gondolok. Szóval M 41 Bulldog, Himmelsdorf, már végjáték volt, elkaptunk ketten egy Mauer-t amint a dombon próbált felmenni vagy lejönni nem tudom, félúton volt. Én elsuhantam mellette, szerencsére nem talált el a lövése, társam az előtte maradt Én meg hátulról lődözgettem. Néha sikerült belőni néha nem..csak egy dologra nem figyeltem. Túl közel kerültem hozzá és párszor összedörgölődtünk, ennek persze az lett a vége, hogy Én felrobbantam :D észre se vettem, hogy közben sérülök, szal nagyon gáz volt a szitu. Végül nyertünk, a másik tank kilőtte Mancit, de Én úgy röhögtem 5 percig, hogy már fájt a hasam. amatőr hiba volt :)