banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lichtmaschin
    Szerintem a 35% nem magas. Mostanában meg csak akkor éri meg az agresszív játék ha van aki segít, mert sokan csak a passzív játékra mennek. Nap mint nap szembesülok ezzel. Spotolom a fél ellenséget de senki nem lövi, betöltő egy kulcs pozíciót de senki nem segít. Kb már abból látom hogy nyerünk vagy sem hogy ki milyen pozíciót vesz fel. Ha szerencsénk van és van 3-4 értelmes játékos és az rng is mellettünk van akkor még ki lehet hozni valamit a szarból.
    Hogy mit tesz az rng? Mausal megyek szemben maus. Én faszán beforgarom a tankot, másik meg csak úgy keresztbe feléig takarasban. Neki minden be talált nekem meg csak minden második.
    Szóval a maus is nagy rng függő. Object 268 300 méterről golddal lőtte at a torony alsó részén. Pedig az vagy 400 mm vastagságú a formája miatt.