A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #399259 Előttem az egyik verzió a kérdésedre. Fun-ból, kikapcsolódásból nyomja. Magát a játékot valószínűleg nem érti vagy nem tudom.
Én már arra is gondoltam, hogy vannak olyanok akik azt szeretik, hogy elindítják a tankot és közben mindenféle kameraállásból nézegetik ahogy mozog, ahogy fordul, ahogy lő stb. és ennyi. Még azt sem veszi észre, hogy belemegy a vízbe és megfullad...
Személy szerint az elején amikor visszaszámol Én is nézegetem a tankokat, hiszen olyan szépek, de aztán mikor megszólal a gong, akkor harci üzemmód és ezerrel figyelek a játékra, a történésekre.
Nem vagyunk egyformák, sajnos egy pub játéknál többre ne számítsatok. Azért vannak elég jó csaták is, többször futok össze olyanokkal akik igenis értik mit kell csinálni.