418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Ojjjject 260, td küldetés, 5000 sebzés 3 legény vagy modul sebzés.
    Wz prém td-vel 5689 sebzés 7 kill, erre egy torony meg egy motor sérülés. A k.rva anyját. Pedig szinte az összes lövés az oldalukba ment. Ne mondja már nekem hogy nem lehetett volna több. Engem bármi eltalál bármivel hullik ki a tankból minden és mindenki. Tök mindegy mivel megyek.
  • Maala
    Nem vagyok unicum, és azért vettem ki a fostos orosz medekből a goldot, mert ahányszor beraktam, mindig csak lepattanok velük. A múltkor badger alsó lemezét lőttem reflexből golddal hiába... 3x, megnéztem utána tanks.gg-n, és ha az UFP-t lövöm, akkor simán átlövöm...

APCR a jó móka, nem a HEAT. :-D

---

Mi az a gunmarkmod?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 14:17:39
  • joe662
    Már bocs,de miféle unikum az,akinek nincsen gold a tankjában

• pett3rson
    jaaa,várjál máár. ez csak annyi, hogy mutatja a jelet az ágyún?? Én meg azt hittem, hogy a gunmarkmod-ot rakták be :DDD
  • pett3rson
    igen, be van pipálva, de nem látom se játék közben se máskor
  • Maala
    Settings, általános. baloldalt alul utolsó előtti.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 14:00:31
  • pett3rson
    common test van.

alapból be lehet állítani a Gunmark-ot, csak még nem látom, hogy hol mutatja :)
  • asolyom
    "Legjobban azt szerettem, amikor 6-7 lövés ment mellé álló célpontra fullra szűkülve."

Nekem ezt ma az AMX 13 75 csinálta, két teljes tárat elszórtam így. A 8 lövésből 6 teljesen mellé-fölé-alá, a maradék kettő meg pattant.
  • Plata
    Scout tankokkal meg vagyok átkozva.
    Fisherman bay,t7-9 csata,medek td-k a bázison a bokrokban,lorraine emil2 e50 meg a franc tudja és egy rakás td.Spotoltam szinte az összes ellenséget,spot sebzés nulla.
    Nem jönnek ki lőni, a bázison a bokorban rohadnak.
    12 spotolt tank 529 spot sebzés.Köszi.
    Persze vesztettünk,mert ezek meg két oldalt feljöttek,amikor látták jön sok heavy egyik oldalt az észlények meg a másik odalt elkezdtek menekülni.Csak emerről meg a td-k voltak.
    Sosem lesz meg ez a sptolós küldi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.17. 13:13:54
  • Maala
    Ahaha, átadtam neked, te vagy a fogó innentől. Nekem a mai napig az elmúlt héten volt ilyen. De már neeeem.

Legjobban azt szerettem, amikor 6-7 lövés ment mellé álló célpontra fullra szűkülve.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 13:02:22
  • asolyom
    Azt hiszem, hogy a mai napra ezzel a csatával lett elegem.

Az első 1.5 perc után 0-5. Valahogy ma az RNG sem nagyon volt mellettem. Fullra becélzott lövések mentek szerteszéjjel, szinte minden tankkal.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.17. 12:53:44
  • Maala
    Játékon belül "Destroy internal modules or injure crew members, totaling at least X modules or crew members". És mellé Destroy Y vehicles másodlagosnak.

Én mindig feltételeztem, hogy ez periszkóp és lánc nélkül értendő... Megkeresném, amikor megcsináltam T-10el a küldit, de már nem tudom, melyik volt az. :-( Majd ha meglesz az O.260-as, és neked addig nem, akkor szólok. :-) Most úgyis a HT-k jönnek a 3x-ozóban, hátha sikerülni fog az 5 kill. :-)

Itt a T62a-s replay, de semmi extra, csak noobrape. Bár ma abból feltűnően sok van, O.140-el is Radleyt mentem, meg most amcsikkal is 3-6 killes csaták vannak. :-o Nagyon vissza fog még ez a fagyi nyalni. :-(

Ehhez az artys küldihez nagyon leadom a szintet, már lökdösöm őket, hogy meglegyen a 3x-os sebzés, aztán elég csak egyet kinyírni... Csak nem megy a win-survive. T_T
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 12:11:17
  • pett3rson
    nem hivatalos oldalon ezt találtam:

Additional – Damage or destroy 5 modules, or injure 5 crew members of enemy vehicles.
    Additional – Destroy 3 enemy vehicles.

Most ez azt jelenti, hogy legénységnek vagy olyan modulnak kell lenni ami belül van, mint pl rádió, lőszerrekesz meg hasonlók? lánc az nem jó neki?? nemááár...

amúgy grat a küldihez :) szép kör lehetett. jöhet a replay ha megvan.

arra már rég rájöttem egyébként, hogy aki ezeket végigcsinálja az gyakorlatilag egy hosszú kiképzést visz végig, mert minden egyes misszió arról szól, hogy hogy is kellene játszani az adott tanktípussal.
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.02.17. 11:59:50
  • Maala
    Ah, végre megcsináltam, hogy 4x okozz sebzést láncolt tanknak, és 3 láncoltat is nyírj ki meddel... Csak egy T62-es 7 killes 5k dmges tank ász kellett hozzá... Fucking shit. :-D

Jöhet a sebezz 3x spg-t és 1et ölj meg, win, és survive... Szóval egy ideig nem fogok SPG-t látni csatában. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 11:38:26
  • Plata
    Lehet,meg is próbálom,van pár prém T6-om.

De kezd mára tele lenni a hócipőm.
    Eddig még nem lőttem le csapattársat,de asszem ma még kék leszek.
    Dupláznám le 59-16-ot csapattárs seggbe lő.Végül is sikerült,de majdnem kinyúltam.
    Győzelem!
    Csata: Abbey
    Járművek: 59-16
    Szerzett tapasztalat: 4 010 (x3 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 21 398
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    T54 ltw-t is dupláznám,sikerült az ellenség tetves bázisára bemenni észrevétlenül,fel spotolok 3 td 3 arty 1 lightot,erre az artynk tele csesz.
    Aszondja sry,hát a faaaaaaaaaxba.Egyébként hülye barmok voltak.fel spotoltam 7 tankot és engem lőnek ki,390 spot sebzés.
    Vereség
    Csata: Swamp
    Járművek: T-54 ltwt.
    Szerzett tapasztalat: 360
    Szerzett kredit: 14 221 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 5 478)
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.17. 11:37:11
  • Maala
    A lánc, periszkóp, az nem belső modul... Elvileg, aztán majd kiderül, hogy mégis.

Asszem amúgy az a lényeg, hogy X különböző tanknak okozz kritikus sebzést? nem emlékszem már, amúgy most 260 másodlagos újrázásnál én is ott tartok.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 11:30:40
  • pett3rson
    Már csinálom egy ideje, csak türelmetlen is vagyok. Már szeretnék túlenni rajta. Nem olyan sok az az 5, de valahogy nem jön össze, azért gondoltam hátha valaki súg egy jót.
    Azt nem tudom, hogy hogy számolja. pl, ha lelövöm egy tank egyik lánctalpát az gondolom egy - de ha csak a belső modulokat számolja akkor nem egy... - aztán, ha ugyanennek a tanknak lelövöm a másik láncát az már kettő, ugye? remélem számolja, mert van, hogy csak 2-3 tankot tud sebezni az ember, többre nincs idő.
  • Maala
    Pedig van, amit T6-ban a legegyszerűbb.
  • joe662
    Lehet.
  • Plata
    T55-nél tartok rég óta,de általában T8-10 tankokkal próbálom.
  • McLarenpowa
    T55 küldetéseket lehet Grand battle módban teljesíteni?
  • Maala
    O260 küldiket is...
  • endrodiz
    Lehet
  • Plata
    T55 küldiket T6 tankokkal lehet tolni?
  • Maala
    Akkor már a KV-2, nemde? :-D Ugyanolyan jó. De ha csak alapra mész, akkor E-100 is jó, nem fog senki hülyének nézni, hogy HE lőszert használsz...
  • pett3rson
    Melyikre gondolsz? O-I, O-Ni? Japán tankom még nincs, de ezeket viszonylag hamar ki lehetne grindelni.
  • Plata
    Szerintem próbáld japánnal.Japó trollgunnal mehet.
    Ha egy japán trollal megtalálsz egy skorpiót kb kész is a modulos része.Már egy 6-os szépen viszi a skorpiót.
  • pett3rson
    először legyen meg az elsődleges és azzal a tankdarabok, aztán visszatérek a másodlagosokra. Mindig így csináltam, mert sosem lett kész egyszerre mindegyik ág. Most pl a közepes tankos megy, eddig meg abban voltam a legszarabb.

Kösz amúgy, akkor próbálom az E-100-al, még csak az van meg.
  • endrodiz
    Na igen. Hat eloszor is, mi nem egy ligaban jatszunk khm. Nekem iszonyat nehezen ment az ismerkedes a T-44-el, de minthogy a T-43-al is es a vegere megkedveltem, ezt sem adtam fel. Nagyon ritkan jatszottam vele, igy nehezen tudtam csak kifullozni es jol el is b@sztam a statjat. Szep "sarga" stat volt. Viszont most a grind alatt sokat mentem vele, igy mar kezd kinezni valahogy, kerult ra 2 szep kis csillag es jelenleg k.rvajo tanknak gondolom. Es nem tudom, hogy az MM kivetelezik-e vele, ehhez mas tankokat is ugyanigy ki kellene vallatnom, de egy biztos: a WN8 csak ugy dzsal vele felfele!
    Jelenleg 340 meccsem van vele es kb. a 310. kornyeken lett "elit" tank. Es meg megyek vele asszem 13 meccset, akkor lejon rola az alcafestek es a legenyek elo lesznek leptetve T-54-re. De mar most gondolkozom rajta, hogy nem adom el, hanem megtartom "Stat-karbantarto" statuszban.
  • Maala
    T-10... A dmg mellé nehezebb lesz, mint a modulok száma. :-D

(én a másodlagosakra megyek már)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.16. 21:40:29
  • pett3rson
    hali,

T55A HT4-es küldi ahol legénységet és modulokat kell kiütni 5-öt, ahhoz melyik tankot használjam? KV-2 ajánlották, de azt meg kellene venni megint, arra most nincs lóvé. sorolnátok párat kinek mivel sikerült, hátha azokból megvan valamelyik és azzal megpróbálom megcsinálni (spec KV-1-es nagycsövűvel próbáltam, de eddig nem adta be.)
  • joe662
    Bocsi,igazad van elírtam,meló közben1171volt ap-val.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.02.16. 20:57:27
  • Maala
    Uh, én most GWE100-al és O261-el is 1000 felettit vertem, GW-vel egy 268 v4-be, objecttel meg egy scorp g-be... Áll is a cerka. :-D

U.i: Sztem goldHE-re gondoltál. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.16. 20:04:06
  • Megamax
    Aha annyit AP val
  • joe662
    Mert gondolom,puhàbbakra szàmitott,a 310pennel sem nagyon kell célozgatni,a kisebbekre:-DD
    Du 1717-et vertem egy T57be ap vel:-)
  • asolyom
    Na ilyen sem volt még. Szerintem ez a szegény Strv. m/42 nem nagyon tudhatta, hogy mit javítson, vagy kit gyógyítson.
  • asolyom
    A reggeli meccsek után kezdtem reménykedni, de hiába. Délutánra visszaállt a világ rendje, a 3 perces 15-2, 2-15 csaták.
  • Sherman0070
    Néhány tanknak mint ha külön súlyozása lenne.
    Én T-44ből 75 csata alatt húztam ki a T-54et EXP boosterekkel meg mindennel.
    Azt a tankot nagy élvezet volt játszani pedig sokkal kevesebb vele az átlagom(2101), mint pl. a Defenderrel (2283)
    Gondolom most még buffolták is mégjobb lett.
  • Maala
    Ja, és ráadásul kétszer is AP-val lőtt a halálcsillag, azt nem is értem... Én már temettem magamat.

Amikor a bat megforgatott akkor meg én voltam a retard, mert bíztam az artyban, hogy kibassza a WZ lightot... De ez random. (és szarfele is fordultam amúgy asszem)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.16. 15:12:29
  • joe662
    Okulás végett,megnéztem,mert nekem nagyon nem megy vele
    Voltak nagy mákjaid mikor a Bc beforgatott,meg a halálcsillag a pct-jével,bár ez mit sem változtat azon hogy szép munka volt!
    GG!