A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
viper07 #398919 Érdekes ez a GM számolás. Patton KR gépemmel célul tűztem ki a 2. GM-et. Ez nálam nem lehetetlen, de kemény cél. 83-84,5 között tökörésztem eléggé sokat, ha már majdnem megvolt, akkor tuti 10-es csata. Ami érdekes volt : volt egy csata. ahol 4837 sebzés és 1.442 spot - ez ugye 6.279 kombinált - , ez + 1.5 % -ot hozott, 84.3 % volt. Aztán lement 83.05 -re és ekkor volt egy csata, ahol 4856 spot és 722 sebzés volt - 5.578 kombinált - , és beadta, mivel ez kereken 2% -t jelentett. Tehát a spot sebzés jóval nagyobb arányban számít a GM -nél, nem kicsit hanem sokkal. Láncolni, spotolni kell és úgy hamarabb jön, bár nem értem mi ebben a logika, miért nem a kombinált számít, mind1 milyen összetételben.
Mondjuk a nagyobb kombinált sebzéses csata végén meg kiírta, hogy figyelik milyen jó csata volt, töltsem fel, és lehet kapok 2500 aranyat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!