418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MuldR #400119 Előbb néztem Decha streamjét, neki 7.61 alatt töltött. Leesett az arcom. -
Ja most nézem,az ssd-n elfogyott 50Gb
mert legyalultam a tesztet,mivel évek óta csak frissítettem,hátha így megjavul.
És az uj klienst oda raktam,de majd letörlöm.
-
Rammsch31n #400117 az obj430u-ba az nem tetszik h 8+ secet tölt... az obj 140 meg t62a 5-öt :D igaz h kevesebbet is dmg-el de sztem azok jobbak :D -
Na ezt én is megpróbálom, úgy remélem jó lesz.
Amúgy kísérleteztem kicsit és Obj. 907 4.37sec alatt tölt be mindennel 10% hp alatt.
-
asolyom #400115 Mondjuk tőlem akár már holnap is jöhetne ez az új update. Igaz, hogy ez most 0.9.23-nak van nevezve, de ha jól sejtem ez végül 1.0 néven megy majd élesben. -
Azért legyen helyed is, Régi HD kliens 35 GB, új HD kliens meg 50... Igaz, a régiben van 2GB replay is. :-D
De amúgy eléggé AW-s lett igy a kinézete. :-) DX 11...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.09. 14:44:45 -
:D:D:D Egyre gondolunk, ez az egyetlen dolog nekem is, ami nem jön be. -
Nekem is 
Ráadásul most beszéltem a szakival,megvette a gtx970m-et,úgyhogy már csak bele kell rakatnom,és elfelejthetem végre az SD grafikát
-
asolyom #400111 A grafikaira gondolsz?
Az nekem is, bár az marhára idegesít, hogy nem hallom, amikor meglőnek, hanem egyszer csak látom, hogy oda a HP-m fele.... -
Hát azért, nekem rohadtul bejön ez a következő update. :-D -
Nem.Nekem este az utolsó csatànàl is ez volt,reggel elinditottam,és fogaskerék fogadot.
Valami fàjl sérülhet ilyenkor,mert csak az integrity chek segit.
Azt futtattam és utàna ment megint. -
nemtudommivan #400108 En is. -
Kíváncsi leszek mikor javul meg. Server reset-nél talán? -
Na most engem is beszopatott a teszt szerver ezzel.
Nyertünk, letálcázok, feljövök és Updating the garage... -
Rammsch31n #400105 én többnyire el tudok vele hátrébb... csak időben kell lépni, nem várni a végtelenségig... de persze van amikor pechje van az embernek... -
Plata #400104 Vagy nem.
Nem biztos hogy el tudsz futni.
Ma is T10-el fel spotoltam bokorban strv-t,próbált menekülni de nem tudott,én csak a láncát kaptam meg asszem 410 hp-t de a többit elintézték a többiek. -
asolyom #400103 Azért írtam, hogy kell hozzá a megfelelő pálya.
-
Rammsch31n #400102 ez a pöcs(értsd: patch) egy dologra volt jó... lett 6 millió plusz kredit... egyébként lófasz :D
a svéd prémium meg kurva jó nyitott pályán... ostromból szétkapsz mindenkit, ha veszély van elfutsz a rákba hátrafele... :D -
nemtudommivan #400101 En bérfarmolok a sveddel, de nagyon idegesito ez az ostrom mode valtogatas. Ez tenyleg csak full kempelesre van. Olyan pályát igenyel.Felspotolnak es mire elindulnal szetlonek, vagy lancolnak elso lovesre (mert ugye az egesz oldala lanc) es ugy maradsz. Nagyon béna. Ezzel nem jatszod el azt amit a kinait td-vel hogy varosi palyan rohangalva osszeszeded a maradek alacsony hp-s tankokat. Az sem megy hogy ostrom modban kidugod az orrod meg vissza mert lerohannak ha kozel vannak. Mar akinek az IQ-ja meghaladja a 30-at.
Elonye a kinaihoz kepest hogy nincs celzasido mert nem ugrik szet a celkereszt(wz-hez turelem kell), es 500 meteren nem a földet sebzed vele :)
Camo mindkettonek jo.
-
asolyom #400100 Addig még majd dongolkodom.
-
Jah értem, akkor nem trade-inelni szeretnéd, hanem amikor a statjait módosítják, és rövid ideig vissza lehet kérni az árát, akkor szeretnéd visszaváltani. Kár érte, jó kis gép az SP. :-) -
asolyom #400098 Nem tudom, hogy lehet-e. Eddig úgy volt, hogy ha már mentél vele, akkor nem lehetett. Viszont itt írta valaki korábban, hogy majd ha jö a tier-limites tankok buffja, akkor utána lehet refund-ot kérni. -
Miért, most nem lehet refundolni az SP-t? -
asolyom #400096 A WZ-t nem ismerem, de az S1 nagyon jó. Mondjuk kell neki a jó pálya az tény, de tier-re nem háklis, 10-es cuccokat is többnyire viszi prémium lőszer nélkül.
Én azt várom, hogy mikkor lehet "refundolni" a SP-et, és akkor még egy kis plusz aranyért meg tudom venni a Mutz-ot. -
STRV S1-re megéri becserélni a WZ-111emet? -
Igen megkapod de csak shopból vett tankokra igaz, ajándék és küldetéssel farmoltakra nem pl. Valentine most. -
Olvass utána hogy működik a MOE akkor megérted. Az átlagsebzésed meg más téma nem függ össze a kettő. -
McLarenpowa #400092
-
Plata #400091 Fogalmam sincs csak poén volt. 
-
McLarenpowa #400090 tuti hogy csak a fele goldot kapom meg a prémtank árának, ha már áll egy a garázsban? -
nemtudommivan #400089 Wz prém td-vel 2150-es átlagsebzesem volt. Irja hogy jobb mint kb 95%. Na mondom a 2 csillagot feltesszuk a csőre. Erre ad egyet, de azt is ugy hogy éppen csak belefertem a keretbe. Pedig spot sebzes is volt , illetve sajat felderiteseket lottem nagyreszt mert csigaszem is van rajta, plusz minden skill ami a felderiteshez kell , mert a nagy csalodas light vonalbol szarmazo embereket kepeztem at bele. -
Plata #400088 Felét.
-
McLarenpowa #400087 ha megvan már egy prémtank, de megveszem a prémium shopból még egyszer, akkor megkapom az árát goldban? -
Plata #400086 Teszt szerver,vagyis kb mindenki magasról lesem tojja hogy rendesen kéne játszani.
Monnyuk éles szerveren is gyakran van 15-2.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elc even vicces,platoonban voltak,de én meg mozgásban,T54 úgy tapossa őket mintha csak papírból lennének. -
Lokker #400085 Direkt kínzod magad? Lassan agyvérzést fogsz kapni. Mondjuk mókás a sok hisztirohamod. :) -
asolyom #400084 Tök jó ez az új grafika, csak sajnos a készítők nem tudnak több agyat adni a játékosoknak. A teszt szerveren is dőlnek a 15-2, 3-15 eredmények.
-
Ez valami bug lesz.
Ha kilépek a csatából mielőtt vége van akkor nincsen gond.Viszont ha végig bent maradok akkor,miután kirak a garázsba jön a fogaskerék
-
Az a hibakereső megoldotta a problémát
-
Sajnos nincsen horgas orrom,bár fizetés előtt 1 héttel már örülnék neki ha az lenne 
1 csatát engedett,azóta nem lép tovább,szóval net van nekijje.
Már próbáltam a grafikai beállítások resetelését,na nem mintha a full min beállítást lehetne még überelni
Safe mod-ban sem megy tovább. -
Still_I_Rise #400080 Az átlagomat pont lszarom... csak jól szeretném érezni magam, de ezek mérgezőek b+.