A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #398892 De most őszintén én nem értelek benneteket, miért kell ezt a videót fikázni.
Elmondja a csávó, hogy
-tök láma a játékhoz, csak kipróbálja,
-viszonylag kulturáltan, összeszedetten beszél,
-ahhoz képest, hogy mondjuk én mennyit konyítottam a játékhoz, amikor kezdtem, még egész jól nyomja
-az egész videóban csak ezek a Mucsi féle bevágások a gázok, de azok nagyon
Szóval csak akkor kéretik a baszogatást folytatni, ha valaki már próbálta ezt a műfajt.
Még mielőtt valaki kérdi, nem nem ismerem a csávót, soha nem hallottam róla ez előtt, csak kurvára elegem van már abból a jó magyar szokásból, hogy ha valaki csinál valamit, azt azonnal fikázni kell.
"Jéé majdnem ugyan annyit sebeztünk" tényleg? mióta játszol, 5 éve??
"Ki ez az uborka?" miért uborka? nem is értem, mi lehet a bajod vele
"Látod, nehéz ez a játék. Szegény kezdők is ilyen buták, vagy butábbak" miért buta??? azért mert kezdőként nincs tisztában azzal, hogy az adott tankkal az adott pályán az adott csapattal hova menjen és milyen szögbe állítsa a tankját, és az ellen tankot melyik hangyafasznyi ponton találja el, hogy a saját szar lövegével pont átlője???? ha te ezt tudtad komám, amikor kezdted a játékot, akkor isten vagy
"1:19-ig bírtam elviselni a kis metrószékszúalt." hát erre meg nincs mit mondanom