418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Nem tudom, én úgy vagyok ezzel, hogy meatshieldnek jók lesznek, a sebzést meg legalább nem veszik el tőlem.

Aztán most a 268 4-el már sajnos annyira elbíztam magam, hogy kezdek túlontúl előremenni... Jó, hogy van 3-4k lepattanó, de mindig megdeglek 2-3k dmg után :( Megy le az átlagom. :(
  • Still_I_Rise
    Nem sokat várnék el tőlük, csak hogy négy T9 heavy sebezzen már nagyobbat ZÉRONÁL.
  • Maala
    Nem kell engedélyezned a tűzfalban a zinternyetet neki?

Csak a horgas orrod miatt gondolom...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.08. 23:59:25
  • joe662
    Azóta csak pörög a fogaskerék.,hiába indítom újra,vagy másik szerver.Ilyenkor wtf??
  • Maala
    Még jó, hogy van tesztszeró, így már 2 WoT miatt mehet fel a vérnyomásod. :-D
  • Still_I_Rise
    3/13 köszönöm szláv fogalmátlan, tetves szerencsétlenek.
  • joe662
    2.5 óra alatt szedte le az Sd klienst,a fos netemmel erre az első csata után updating garage,és csak forog a fogaskerék
    Pedig már AltF4-eztem is,de mindig a fogaskerék fogad a garázsba
  • Still_I_Rise
    De legalább mindenre arannyal lőnek ezek a kőbunkós parasztok.
  • Maala
    Nyem, az új tankoknál használtam, pl. Leo-val bementem, láttam O.257 volt ellenem, és megnéztem, hogy a seggét át tudom-e lőni 150mm-el. De mivel csak 80-90 közötti, ezért örültem. És le is lőttem belőle vagy 5-600at. :-)
  • Still_I_Rise
    Wotszar 1.0 amikor router újraindítás után 300 HP sebzéssel top 3-ban vagyok egy meddel tier 10 csatában.
    Elmennek a szemfényvesztő tetves qrva anyjukba.
    Nehogy már legyen egy tetves qrva működő MM.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.08. 23:17:46
  • Maala
    Milyen felülnézetről beszélsz? Megnyomod a G-t, és lehet mindent látni normálisan...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.08. 23:13:59
  • besti
    Van aki így gondolja ezek szerint. Biztos releváns a felülnézeti kép, különösen ennél a grafikai tesztnél. Szerintem pedig a tankok mozgása, lövések, plusz effektek, környezet/növényzet ami most fontos, ezeket nem látod artiból, vagy nem úgy. Mivel ezek célzottan és folyamatosan fókuszáltak ugyanoda (rám), kevéssé tudom elhinni, hogy a grafikát csodálták. Grafikában gyönyörködő arti jöhet, akkor csak a lövedékeit vegyük el.
    Utoljára szerkesztette: besti, 2018.02.08. 23:09:46
  • Maala
    Artyval a legegyszerűbb megnézni a pályákat, just saying. Senki le nem szarja, hogy a másiknak (neked) milyen a játékélménye(d), a grafika tesztjére van.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.08. 22:58:34
  • besti
    Nagyonn csilli-villi ez az új patch, de eddig sem a grafikával voltak a legnagyobb gondok. Teszten is kapom az arti (!) lövéséket és a goldzáport - amíg ezt a 2 problémát nem próbálják orvosolni, hiába a realisztikusabb grafika szvsz.

ui: ki az a barom, aki artival megy tesztszerveren és ki az a barom aki oda is beengedi őket?
    Utoljára szerkesztette: besti, 2018.02.08. 22:29:40
  • besti
    Ja, és be is enged, 3 teszt szerver van :)

A sniper mód bugos? Vagy csak nekem?
    Utoljára szerkesztette: besti, 2018.02.08. 22:01:11
  • Sherman0070
    WoT 1.0!
    Le lehet tölteni a teszt szervert és már lehet az új grafikát próbálgatni.
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/update-1-0-beta/#tab2
  • joe662
    Szerintem a játékos bázis cserélődött le jelentős mértékben,ilyen bio masszára.Ebböl is adodhat ez a sok agyatlan csata,tök mindegy milyen tier.
    Emlékszem régebben ilyen 15-5-4-3-2-1 es screenshotok csodaszámba mentek,a 15-0 át meg tátott szájjal álltuk körbe a fórumokon
    Ehhez képest most mi van,a fent említett csaták a mindennaposak,a szoros,taktikus meccsek meg csodaszámba mennek.

Maala #400061

Szívesen!

Azt meg hogy
    Lepattan
    ,Alt-Tab
    open tanks.gg.
    Aha értem,oké
    Alt-tab Wot.

Ha jol tudom van ennek egy ingame verziója is,akkor a garázsban is tudod nézegetni ugyan ezt.
    Talán a Protanki modpack ban volt benne,ingame armor kalkulator néven.
  • Still_I_Rise
    Régi szláv...
  • Maala
    Tenksz! Hasznos még meccsek közben is. :-)
  • Plata
    Szerintem ez az új trend,egy helyben kempelni mint egy rakás birka csorda.

Hiába spotoltam,még az ellenség bázisát is meg kerültem.Az arty lőtt valamennyire legalább a spotomra,a többiek aludtak.
  • Plata
    Ezt nem hiszitek el,egyedül maradtam sok T8-10 tankkal szemben,de t34 roncsot magam előtt tartva jól bírtam.Erre egy Obj 260 a dombról padlógázzal belém jött.
    1362 sebzés ütközéssel.
    Ezután még egy idióta megpróbálta de őt meg a csapattársak kilőtték,mert ők megint a bázison kempeltek.
  • Sherman0070
    Régen játszható volt a tier8.
    Most 2 véglete van.
    Amikor 3-5-7 top tier, akkor mindent szétzúzol erőfeszítés nélkül.
    vagy 3-5-7 de legalul, amikor nézed, hogy a 3db tierX zúz és te próbálod a saját HP-dat lesebezni.
    Azonos tier meg nevetséges, úgy egyszerűen nem működik jól ez az egész megint.
  • joe662
    Egyébként ezt a sz@r MM-ezést sem értem.Màr 2x is értem úgy oda Cif streamre,hogy befejezem mert nem túl jó az MM. Ööö wat???
    Sokan elfelejtették mi volt itt koràbban?
    Ha szerencséje volt az embernek,kpott maga mellé egy tier kollégàt,akivel együtt szidhattàk a Wg-t.
    Ha nem akkor egyedül ment a t8 vasàval t9-10 ben
    Ahhoz kêpest most mi van?
    Néha bedob 3db 2vel nagyobb tankot.Omg:-/
  • joe662
    Tanks.gg
  • Maala
    Van most valami online weakspotnézde?
  • Maala
    Melyiknek? :-D Az enyémnek? :-P Túl közel szereztem meg a wz111-5-höz, aztán elhalványul mellette. :-( De fel van szerelve, csak mindig elfelejtem tolni vele. :-(
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.08. 11:52:57
  • joe662
    És annak az Obj260-nak mi a büne?:-DDD
  • Maala
    Azzal van a 2. legtöbb csatám, én szeretem. Néha szopó van, ha nem találsz el semmit, de egyébként tök rendben van. :-)

De most tegnap leszedtem róla én is több cuccot, hogy a(z) régi-új tankokon megszerezzem a tank ászt. :-)
  • asolyom
    Így bizony! És amúgy egyáltalán a statisztikán (nem csak a napin!) való rugózás biztosan a játék rovására megy. Úgysem rajtad múlik! Ha jó MM-be, jó csapatba kerülsz, jó RNG-t kapsz, akkor szerencséd van, ha pedig nem, akkor hiába tosz szét az ideg, akkor sem tudsz statisztikát csinálni. Mióta jó egy év kihagyás után újrakezdtem annyira nem érdekel a statisztika, hogy csak na.
  • joe662
    Szerintem hagyd a napi staton való rugózàst,meg hogy 3/3 bukó.Én is rugóztam ezen nem is keveset,és bizton àllithatom ezek is csak a csata rovàsàra mentek.
    Aztàn egyszer rànéztem a 1k recent statra és mit làtok 55%+ :-O Azóta letojom a napi statot,max este mikor màr befejeztem rànézek,és kész.
    Szóval ne 10v100 csatàt nézz,mert az nem mérvadó szerintem.
  • nemtudommivan
    Mar aki egyaltalan fv td-vel megy az se normalis. Velem az élen... Életképtelen egy rakás szar.
  • nemtudommivan
    Lecsipte az uzenet veget
    Szoval nem tartottam sokra de ha tudom hogy ennyire jo akkor inkabb erre cserelem a patriotot a kinai td helyett. Bar ez is brutalis...
  • nemtudommivan
    Tegnap volt szerencsem farmolni egy fv4202-vel. Hat alom az a gep. A patriot utan egy megvaltas. Megy mint a szel nem kell varni teljes szukolest hogy eltalaljon valamit, es vegre azt a kocsog apcr loszert is elfelejthettem. Olyanokat utotem be amire patriottal mar ra sem lottem volna mondvan ugy is lepattan. A toronnyal is felhuztam par embert. Harmadik csataban 4400 lepattanot hozott ossze
  • kabel15
    Sziasztok,
    Nem RAGE csak kicsit furcsa a tegnapi statisztikám, mintha mindenki össze fogott volna ellenem.
    Sikerült 3 ból 3 at bukni, és alig csinálni valamit. Végig Tier10 ben (jó végül is én is tier9 el mentem). Viszont az hogy egy OBJ704 re full arty focus 3 meccsen keresztül. Ja és a legszebb, hogy az arty úgy sebez! SEBEZ! Hogy van egy hangár fal köztem és a becsapódó lövedék között. Értem én a kábítást, de hogy sebezzen is rajta keresztül.
  • ozbom
    Múlt héten volt valami hasonló nekem is. Csak ott az volt a különbség, hogy 2 ellen maradt a mi 6 tankunk ellen. Persze, hogy nem mi nyertünk. Ezek után jegelni fogom jó sokáig. Nemsokára itt a tavasz, inkább megyek a folyopartra és horgászom. :)
  • asolyom
    Nem hiszem el, hogy a botokat ne lehetne kiszűrni, csak éppen senki nem foglalkozik ezzel.
  • Sir Charles
    Nem kell ahhoz estének lenni, nekem tegnap délután voltak olyan csapattársaim, hogy lekapartam az arcomat, bár szerintem mind bot volt.
    7:3-ról elvesztettük a meccset 10:15-re, nézem a statot a végén(tier 10 meccs, 3:5:7) három tier 9 és egy tier 10 zárt 0 sebzéssel, a maradék két tier 9 tank összesen nem sebzett 1000-et.
    Én tier 8 artyval voltam, pirítottam 2000 dmg-t, meg 1700 stunt, meg 2 kill-t
    Mit lehet erre mondani?
    Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2018.02.08. 07:33:18
  • Gyuszopapa
    Megint csak az idióták jönnek mellém csapattársak.Éjszaka kár játszani,minden majom ilyenkor futtatja a bot programot az accountján.
    idióta 1
    idióta 2
    Még rakhatnék be egy csomót pedig csak 7 csatát mentem.
    A MM továbra is egy hulladék.A gyerek accountján is mentem jópárat de csak +1+2 csatákat kaptam még saját tiert sem.
  • asolyom
    Azért én ekkora májer nem vagyok az Objekttel, de nagyon tetszik. Főleg, hogy HT létére nagyon fürge. A fiúk már a 4. skill sor végén járnak benne.
  • joe662
    Szerinted?:-DD
    Mondtam neki,hogy inkább az ösi román hagyománnyal
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Közelebbi kapcsolat létesítése különféle állatokkal,/kecske,bari/

foglalkozna Wot helyett
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.02.07. 22:49:54