A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #398886 Én szeretem T8-10 csatákban is Vk168-at,de T6 csatában nekem már szinte ég a pofám,mert szégyen ezt oda betenni.
Jelentés szerint 3 lövést kaptam,de rohadtul nem,arty is megtalált jó párszor,de t6 arty volt,azt meg sem éreztem,csak azt láttam hogy csapattársak akik jönnek mögöttem stunolódnak és sebződnek.Egyedül az O-ni tudott sebezni belém asszem 46-ot he lövedékkel,a többiek lövései úgy pattogtak mint a fene.Kéne valami rendes mod ami kijelzi azt a nem bekapott lövést is amit a játék nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Su100-at meg a francia td-t örömmel lőttem ki,mert bokorban kempelő tetvek voltak,de a vk36-ot sajnáltam,kiállt elém bátran de sokra nem ment vele.Ha lett volna közös cset neki mondtam volna hogy bocs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.05. 21:42:44