banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Az megint más. Céloztál eltaláltad kész. .Ez más. Rázod a tank elejét és a csöve leköveti. Egyébként meg malinovkán volt hogy háromszor is csaptam a mező közepén egy kört és el sem találtak . Most meg biztos hogy egy nulla tudásu fog telibevágni még a majrélámpa felvillanása előtt ( tudom 3 másodperc). Nem isten mod , mert nagy távolságnál ha előre hátra megyek akkor ő valszeg elém és mögém fog lőni mert az aimbot előre céloz, de közelharcnál óriási előny. Honnan tudom ? Kipróbáltam egy nem használt accon ( lehet fikázni. 4 csatát mentem vele) és elmondanám hogy brutálisan megnő a sebzésed. Csak nyomsz egy jobb klikket abba az irányba amerre az ellenfél van (nem is kell rátartania, míg én néha kétszer háromszor is nyomkodom a natur auto aimet hogy állj már rá b...d meg!! Ez light tank vs light tanknál óriási előny. ) agyú tipusától függően vársz a célzásra (már ha kell ) és tűz. Olyan tankokra is rálőttem így amikkel egyébként nem is foglalkoztam volna mert nem lett volna idő odafordulni célozni mert már eltűnt volna. Plusz nem a tank testének a közepét fogja lőni hanem a gyenge pontját. Ezért van az hogy közelharcnál kiugrik a fal mögül és azonnal betalál, mert akkor ő már rá van állva a célra, míg te keresgéled a gyenge pontját. Nem kell ismernie hol vannak a gyenge pontok, nem kell céloznia , csak vezetni meg klikkelni. Szintén ezért követi le a csöve a tankod tekergetését mert már rá állva.
    Egyáltalán van a wg-nek erre rálátása?