418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Vagy 500?
    Nem tudom már nem vagyok játékban.
    A lányokat karácsonyi eventen szereztem,a maradék banda meg balfékekből volt.
    De ugye a karácsonyi eventen dőlt az xp mint állat,volt hogy egy csatán 4-6k xp jött.
    Lányok ugye alapból 2 skillesek voltak,a maradék balfék bagázs meg talán jó ha 1.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.30. 13:14:11
  • pett3rson
    Alapból mennyi skill volt hozzájuk? 1 vagy 2? mert akkor eléggé sokat mehettél, ha már most 4 meg 5 skillen vannak :) mennyi az annyi? hány csatás?
  • LSSAHPAUL
    Február 14.
  • Plata
    Lehet jön belőle még egy változat,a moduljain megjelent a Vk168.01P neve is.
  • asolyom
    Kelleni fog ez nekem is!
  • Plata
    Hat fős legénysége van.
    Parancsnok,lövegkezelő,vezető,rádiós és két darab töltő.
    Egyszer volt a boltban,december 24-edikén,azt hiszem,de tavaly májusban jött róla cikk képpel,beleszerettem és csak vártam és vártam rá.

• asolyom
    Tavaly nyár óta? Mikor volt ez először a boltban?
  • Plata
    Azt hiszem 13k,de nekem ez már nagyon járt,mert tavaly nyár óta vágytam rá.
    Egyébként ciki,de ma szólt be nekem egy T10 hogy mekkora tahó vagyok hogy megvettem,ronda is meg csak hülyék veszik,mellesleg lepattant a seggemről a lövése.
    Jah magyar vót.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.30. 12:27:45
  • asolyom
    Mennyiben fájt neked ez a VK168? Ha még egyszer lesz a boltban, talán érdekelne, mert a legénysége egyezik a Maus-szal, és játékstílusban is teljesen más, mint a Löwe.
  • pett3rson
    Nekem tegnap az E75 adta, de nagyon. Hajtok az E100-ra, ezért sokat játszok vele és amit tegnap sikerült összehozni az valami fenomenális volt. WN8 csak úgy lilult, a Gunmarkot felnyomtam egészen 80%-ra...állat az a gép és még nem is maxosak a legények..ma amúgy sem játszok, szóval remélem skippelem a rossz napot, a winrate 61% volt ;) jó lenne átlagolni egy ilyet és nem csak 1 napra megkapni :)
  • Lichtmaschin
    Én nem vagyok el ájulva a defendertől... Nem tartom semmivel sem jobbnak mint a patriotot. 2 különböző játékstilust igenyelnek, de a defendernek legalább annyi gyenge pontja van mint a patriotnak. Ha valaki inkább a heavy-med ágat preferálja annak patriot. Ha inkább heavy akkor defender. De ha nem működik az armor akkor szopo... Defendernek az oldalán végig fut egy vékony lemez az illesztesnel egészen a tank elejéig. Tier 6 tank is at lövi azt ha még tudja célozni. Tornyot meg a tier 8 gold is viszi,hasát nehéz elrejteni. Sidscrap nem a legjobb vele. Talán többet kell vele szenvedni egy egy találatert mint a patriottal
  • joe662
    Mikor lesz Defi??
    Van infod róla?
  • Plata
    Szerintem a Vk168-at is nerfelték.
    Kevesebb pénzt kap most már,míg karácsony után prém fiók nélkül 3-4k spotra kaptam akár 177k lóvét is csak a karácsonyi 48%-os bónusszal,addig most 7-8k sebzés és spotra jó ha kapok 80 ezret.
  • LSSAHPAUL
    Hát jah, túl erős lett a t8 mezőny így nem ér semmit ha saját tieredbe is rak, pláne ha 9-be, szerintem várja meg a valentin napot és vegye meg a defendert, egy darabig még jó lesz játszon vele amennyit csak tud mert valszeg lenerfelik szokás szerint suttyomban.
  • Lichtmaschin
    Mentem egy egész jó csatát e50-el, aztán volt egy tvp is aki jól nyomta. A kör végén vettem csak észre hogy skill4ltu.
    e50
  • Maala
    Kérdés: ez valami visual bug, vagy a 2 rádió tényleg különbözik?
  • joe662
    Akkor lett egy Ex-HUNS-ZWACK-TRIGG-es barátom
    Bár számomra rejtély,hogy mi vonzotta hozzánk,
  • Plata
    Dehogy.
    Neki Tas-Lee jár.
  • tothgyorgy
    na ha biztosan az lenne a jutalom , még rá is hajtanék! az sem érdekelne nagyon ha elcsesznék.
  • joe662
    Te egy Tas-t fogsz kapni
  • Angelus1991ster
    Csak az kéne...akkor újfent nem játszok majd a játékkal olyan aktívan.
    Hát ami megvan t6-os: T-34-85M, DickerMax, Tog II, Japó Tigris. Remélem nem ezekből lesz.
  • Lokker
    tog
  • Angelus1991ster
    Mini-marathon:

4–18 February: Take part in the February mini-marathon! Collect tokens by completing daily missions. Cross the finish line and walk home with a Premium vehicle!
    https://thearmoredpatrol.com/2018/01/29/wot-eu-sneak-peek-february-specials/#more-62533

Wut? Kíváncsi, vagyok, hogy vajon milyen t6-os járművet osztogatnak majd. Remélem egy Pudel-t :D
  • MEdievil
    Amit elfelejtettem: jelenleg nincs jó tier limites tank (t8) mindegyik szenved én nagyon nem ajánlanám senkinek őket. Tier 7.5 tankoknak semmivel nem jobb tier9 és 8-asok ellen küzdeni nem véletlen kapnak könnyítést.
    Nem is tudom melyikre gondoltál egyetlen egy sem ugrik be mint jó első prémium tank.
  • MEdievil
    Itt a lényeg "Nem rossz tank csak nem tudok vele jatszani" Ezért mondtam rakj be 2-3 replayt és szívesen adok pár tippet mert a játék egyik legjobb tankja és tényleg speciális bánásmódot igényel.
    " Meg nem jottem ra hogy lehet behuzni a testbe" dombon lent vagy teljesen majd amikor lősz akkor előre mész 50 centit már is kint van a tornyod lövés után vissza az egész nincs 3 másodperc és nincs ideje az ellennek célozni.
    "Hull down mindenhol?" oda mész ahol van. Még a városi pályákon is megvannak a helyek ha meg tényleg nincs akkor flankelsz és amikor nem rád figyelnek akkor támadsz.
    "9-10-es medekkel menjek verekedni ?" igen akár de nyilván nem te leszel elől és supportálsz a többieknek ebben az esetben. De ha elkapsz 1v1 egy sima tier8 medet akkor bontakozik ki igazán az e5

Siker titka ebben a játékban a minimapon és a jó használatán múlik, Illetve az alkalmazkodáshoz mind a saját mind az ellenfél csapatához. Ha t62 jön veled szemben és egyedül vagy az a TE hibád.
    Amióta abbahagytam a csapattal való foglalkozást és a saját játékommal foglalkozom egyre jobban megy és jön is az eredmény. Az utolsó 3000 csata 61+% winrate és még mindig nem hozom ki a maximumot és sokat hibázok. Csak soloban játszom és szerintem simán tudnék 65% feletti Winrate-t. Soha senki nem nyeri meg az összes játékot de nagyban lehet befolyásolni hosszútávon. Persze könyebb a többiekre mutogatni de attól még nem nyersz többet.
  • nemtudommivan
    9-10-es medekkel menjek verekedni ? Jo.... Biztos oriasi riadalmat fogok kelteni :D
    Mindenki ugy kepzeli el a jatekot hogy erre mennek a medek arra meg a nehezek. Valosagban ossze vissza megy mindenki es soha nem tudod ki jon veled szembe. Valahogy nem tud vigasztalni ha nem az is7 hanem a t62a jon velem szemben. Hull down mindenhol? Szep alom. Artykat sem erdekli es buntetnek. Egyebkent tudom. Nem rossz tank csak nem tudok vele jatszani. Ha azt irnam hogy op akkor meg az lenne hogy csak en erzem annak es mindenki mindennel kifilezne egy az egyben. Hogy miert hagyom kint a tornyom? Meg nem jottem ra hogy lehet behuzni a testbe :D Annak is orulok ha mar a testet el tudom rejteni. Illetve a lovesek csak egy szep alomban jonnek mindig elolrol.
    Tier limites tankot ajanlottam volna de ez tenyleg lemaradt.

• Lucifer001
    Tegnap csatában berongyolt elém egy csóka , én éreztem magam sz*rul , hogy emiatt rálőttem . Jó játékos volt . Nem szokásom , és nálam is tiltva van , hogy ismeretlenek rám írkáljanak , de én ráírtam , elnézését kértem . Ő írta , hogy ne vérezzek , ő a hibás . Majd jött tőle barátfelkérés . Mint te nem foglalkoztam vele . Kiléptem , és a következő belépésemnél már a barátlistámon volt . Van .
  • joe662
    Talàlkozott màr valaki hasonlóval?
    Érkezett egy baràt felkérés,de nem fogadtam,és utasitottam el,csak kiléptem,mert el kellett ugranom.
    Mkor ujra beléptem màr a baràrlistàn volt:-o
    Ezt hogy?
    Itt màr az ember a baràtait se vàlogathatja meg??:-p
    Egyébként a lentebb linkelt stattal rendelkező jómunkàsember volt az:-)
  • joe662
    Pedig próbáltam diszkrét maradni,kép név nélkül.De ha magadra ismertél,akkor nincs mit tenni,sorry:-DDD
  • MEdievil
    BIA, 6. Sense, Snap Shot, Situational Awareness, Smooth Ride muszáj és akkor még szeretnél gondolom egy kevés javítást vagy álcát is.

Wz5-ben van a legénység aki végigjött Is2 óta és amikor a 113-ba kellett legénység akkor a következőt csináltam:
    1 Nőstény a karácsony eventről Commandernek a többi meg ilyen 70-90% első skilles maradék volt amit bele pakoltam a type64-be. Szépen ott felhúztam 3. skillre és utána már mehetett 113-ba és most már Wz111ben fejlődnek ha épp olyan van és van rá kedvem (szóval igen nem játszottam vele azóta :) ) .
    Ha új legénység kell azt tier 5-6-ban kell elkezdeni és ha már nem a saját lábukra ejtik az ammot akkor mehetnek értelmes tankba.
  • Maala
    Nem engedtem meg, hogy belinkeld az accomat. T_T
  • joe662
    Szerintetek meg merjem kérdezni mennyi volt az acc
  • joe662
    PozzDorja-nak szeretettel
    Tényleg áldás egynémelyeik példány
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ott is maradt mi meg nem halt
  • pett3rson
    "Kell egy 3-4 skilles legénység mire el is találsz vele valamit kicsit olyan stílusú mint a pattonok."

Ez a kedvenc részem.
    De már mondtátok, hogy általában minden tankra igaz, hogy minimum 3 skillnek lennie kell ahhoz, hogy igazán jó vagy akár csak játszható legyen egy tank..na szép...
    csak türelmem is legyen elvinni 3 skillig a legényeket...de mindegy :D
  • Plata
    Conway top ágyúja ami még Type5-öt is átüti pattant M40/43 seggéről.
    Na persze rámfordult.De csak majdnem sikerült.Le rammoltam.
  • asolyom
    A Revohoz képest reltíve szutyerák. Oldalról természetesen, zöld volt a célkör, csak éppen az ágyú jó franciásan félrehordott, és kétszer is csak a láncát szedtem le.
  • Lokker
    Mitől szutyerák az IS? Egyik legjobb t7 tank... Hol nem tudtad átütni?
  • asolyom
    Úgy veszem észre, hogy az elmúlt hónapok alatt nem sok dolog változott a játékban. Reggel mentem három menetet T8-as prémium tankokkal, hogy keressek egy kis pénzt, és természetesen mindhárom meccs bukó lett. Az már csak hab volt a tortán, hogy szinte átütő találatot is alig sikerült elérni, pl. a Revóval 2x is pattantam egy szutyerák IS-ről, de azért legalább egy 2700-as kombinált sebzést sikerült összehozni, így pénz végül ebből a meccsből jött valamennyi.
  • Lichtmaschin
    +1
  • MEdievil
    Azt ügye érted, hogy mindegyik T8 prém azonos MM-el rendelkezik és nincs olyan hogy az e5 csak tier10 a löwe vagy Fv4202 meg mindig top tier. (pref-t nem ide számolva de az is lényegtelen ebből a szempontból)
    Amúgy a kommented után biztos vagyok benne hogy rosszul használod és nem a megfelelő helyeken kevered magad bajba vele.
    Médium tankokkal menj verekedni és rájössz miért is nagyszerű ez a kis tank, ha sima nehéz tankokkal tradelsz akkor nem csoda hogy nem nő a répa.
    - ha a testedet lövik már régen rossz miért is nem vagy hulldownban?
    - ha a tornyodat lövik miért hagyod kint? Ez nem t32, de ha mozogsz és csak amíg lősz akkor sok sikert az ellennek eltalálni weakspotokat. (Torony oldalára vigyázni sok béna E5-t látok akik azt hiszik forgolódhatnak büntetlenül)
    - Snapshotra tökéletes a tank a gyors töltés + aim time + elfogadható soft statok miatt. Ha célozgatsz és kint állsz rosszul csinálod.
    -Kell egy 3-4 skilles legénység mire el is találsz vele valamit kicsit olyan stílusú mint a pattonok.
    Amúgy ha érdekel dobj be ide 2-3 replayt de olyat amit most mész függetlenül az eredménytől (előre kiválogatottnak nem sok értelme van) és akkor esetleg 1-2 hibára fel tudom hívni a figyelmed.