A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #398042 Tegnap szinte minden csatában volt 3-3 badger.
Bár gondolom sok hülye is volt vele.
De amíg egy Fv-től féltem addig ettől csöppet sem,elsőre nem tudtam hogy mire számítsak.
De amikor kiderült hogy be sem tud lőni és a he viszi szemből mint a szart akkor már jó hecc volt.
Azért eddig eddíg T10 britt td láttán az ember T8-10 tankkal beszart ha meglátta.Most meg már t8 Lttb szutyok ágyúja át üti?
ENSK vagy Ruinbergen szemből a hasa nagyon látszik.Ráadásul arctic region-on is belőttem szemből több mint 1200 hp-ját két lövésből úgy hogy rejteni próbálta,igaz csak az első sikerült a hasára másodiknál bejött a random és tornyon lőtte,de ott is sérült.
A régi FV Type-ot át lőtte,ez beforgatva nem.Sőt a régi Fv-t nem lehetett eltaposni sem,ezt már fel lehet borítani,falnak szorítva fejre állítani vagy sziklának nyomva megborítani és rá is lehet taposni.
Tegnap szinte akármivel mentem volt badger,de még bc12-vel sem volt gáz.
Bár lehet ha jobban ki ismerik rosszabb lesz.