418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    T49-cel próbáld. Én az objectet is azzal csináltam meg. Jobb felderítő bármelyiknél. A magassága az előnye.
  • pett3rson
    ööö, szerintem ez eddig is volt...legalábbis az előre összeállított festések között volt ilyen lehetőség már az elejétől fogva.
  • Maala
    Wow, jól látom, 100 csatára lehet már kreditért venni a kamot, ráadásul mind a 3 szettet egyszerre? :-o
  • endrodiz
    Jaaa, akkor bocs.
  • joe662
    Sajnos az még t55a-s az Lt12 -15 ig meg kell csinálnom,mert ugye befoglalt a rennccer 4 tokent automatice.
  • endrodiz
    Na, de te mar az objectes kuldiket csinalod, mig en meg a t-55a-val szenvedek. De hidd el, nagyon egyutt erzek veled!
  • joe662
    Nekem az a nyomorult 1.5 spot sem jön össze,amikor nem szabad spoton lenned közben
  • endrodiz
    Az igazsag az, hogy egy idoben rohadtul ragorcsoltem erre a missionre es en is csak lapultam, nem lottem, csak a spot, de nagyon frusztralo tudott lenni, hogy nem sikerul. Es sebzesem sem volt soha, csak keves, mert en spotolni akartam, assistra mentem. Nemreg viszont ugy dontottem, hogy lesz@rom, jatszok ugy, ahogy szeretek jatszani es sebzek, aztan majd csak lesz valami es ebben kivalo partner a T-54 light.
  • Lichtmaschin
    Papíron akármennyire is jobb a Wz, a T54ltw jobb tank. Mind a kettő meg volt és a T54ltw valahogy jobban működik. Kevésbé világít mint a Wz. És van armorja. Lehet kicsit hulldownozni vele. 10-es wz-hez is nagy türelem kell, mert lő akkora melleket meg 0-s criticalt hogy síró görcs jön rám.
    T54ltw orosz tank, mindig felfelé van tekerve az op tekerője
  • endrodiz
    Jaja, azt vagom.
  • Maala
    Csak ne felejtsd el, hogy a trackdmg-et is hozzáadja, szóval ha esetleg városi mapon vagy, akkor is próbálkozhatsz.

Ezért jobb a WZ, mert annak nagyobb a rofja.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.17. 14:54:29
  • endrodiz
    Ja, megvan a 13-90 es a 132, de ezzel nekem valahogy jobban adja. Ezzel mar sokszor mentem 6000 kombinalt fole, csak a 7000 nem akar osszejonni. A legtobb 6850 volt amikor beneztem valamit es kilottek. Nem voltam ideges, AAAA dehogy! :)
  • Maala
    Részemről 13 90 vagy WZ... nagyobb látótáv, és az amx az kisebb is, könnyebb passzív spotolni, ha épp arra van szükség
  • Lichtmaschin
    T54ltw el pedig még lehet csinálni. Én csak akkor kezdek el lövöldözni ha már az ellenfél nagy része még volt spotolva és ki van lőve. Akkor is simán 2-3k dmg meg kijön. De ez nagyon ritka hogy sikerül is. Az kell hozzá hogy az ellenfél lightjai szarok legyenek.
  • endrodiz
    Sehogy sem jon ossze ez a LT-15 mission. Pedig mindent megteszek erte es megsem. Nem tudok rajonni, hogy kell ugy csinalni, hogy mindenbol legyen eleg.
  • joe662
    Elméletben mindegy,kell hogy legyen.
    Ugye nem akarsz kihagyni egy tankot?
    Lőttem egy képet,a pirossal jelölt részen van 4 db ordered?
    Mert a többi az be van váltva küldetésre,azért nem elérhető.
  • MuldR
    Akkor nem csak én vagyok skizo.
    Van egy kis accom, ott a t34-85m-el valami 70% WRem volt. Átlogoltam a nagy accomra, hogy ez tetszik, kihúzok egy új ororsz med legénységet, most majd úgyis kell.
    Ugyanazokkal a legényekkel (amit adtak, 100%) ugyanazzala tankal 0% WR.
    Csak az acc neve változott, minden ugyanaz. Egy relog alatt elfelejtettem játszani? Nahát. De nincs belenyúlva...aahhh.
  • pett3rson
    az számít, hogy már 5-öt vagy mennyit lenyomtam?

mindegy, este megint megnézem, hogy mi a frász van.

Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.17. 13:12:55
  • joe662
    Valószínűleg igen.Mert én simàn kivàltottam a 260 ból 2 is,
  • pett3rson
    Nekem nem engedi felhasználni a 4 ordert a 15-ös küldinél. Addig szürke vagy inaktív amíg nem érek el oda, magyarán végig nem nyomtam az előtte lévő 14-et. Én nézek be valamit?
  • Lichtmaschin
    Köszi, érthető, kicsit későn eszméltem és el manageltem az ordereket. Igazából ha a heavy vagy med object 15 küldit meg csinálom akkor megvagyok.
  • joe662
    Nem,de igen:-DD
    Szóval úgy van most,hogy egy 15ös küldetés,elsödleges és màsodlagos teljesîtéséért kapsz 1 ordert.
    1 order ki tud vàltani 1 sima küldit 1-14 ig
    A 15ös küldi kivàltàsa viszont 4 orderbe kerül,de csak az elsödleges fog teljesülni,viszont ez esetben az elötte lévö 14 küldihez hozzà se kel nyulni.
    Szóval,ha megcsinàltàl 4 àgat tökéletesre,akkor a kapott 4 orderrel kivàlthatod az 5et,és megvan a tank.
    Amennyiben a késöbbiekben megcsinàlod az orderel kivàltott àgat,ugy visszakapod a 4 ordert,amit ujbol felhasznàlhatsz,akàr egy màsik tankhoz is.
    Remélem érthetö voltam,kicsit tömör lett,mert melózok,azt nehogy megbukjak:-DD
  • asolyom
    Teszteltem az új grafikus motort, és egész jó eredmény jött ki ultra konfigurációban. Csak nem tudom, hogy ezekkel az új HD térképekkel mennyi lesz a HDD igény. Kukibébi valami több terabájtnyi grafikus adatról beszélt.
  • Plata
    Tudod pont ezért gyűlöltem az LTTB-t.Az képes volt felborulni egy kutyaszaron is.
  • Lichtmaschin
    Az van még a kampánynál, ha egy ágat kiválóra csinálsz, akkor kivalt egy másikat? Most vettem észre hogy az arty agam rég kész és csak egy hiányzik a kivalohoz.
  • Still_I_Rise
    Mi a gond? A Holdon ez tipikus.
  • joe662
    Imádjuk ezt a fizikát
  • Still_I_Rise
    Új WoT csata módot találtam: kicsit lökdösöm a bázison nézelődő gombákat akik elkezdenek lövöldözni. Nyilván többnyire pattannak, aztán kékülnek. 4-et permabannoltam 2 csata alatt..
    Éljen a punisher game!

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.16. 23:04:32
  • Still_I_Rise
    A mai meta szerint egy találattal top 3-ban lehet lenni hála a szláv cunaminak.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.16. 22:51:07
  • Still_I_Rise
    Haladok, már 25% win és 900 WN8. Csak nézem a szlávokat...
    Nem vagyok egyedül a bázisnál, 4-5 barom forgatja ott a tornyát.

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.16. 22:39:11
  • Still_I_Rise
    Érdekes, hogy ha nézem a ZÉRO sebzéses barmokat az mind szláv, néha török.
  • Still_I_Rise
    Akkor most kirakom magam legalább 24 órára... kibaszom a mélyvörös lengyel/cseh top geciket a picsába...
  • ozbom
    Pihentetni kell a játékot. Én karácsony után pár nappal parkoló pályára raktam. Igaz azóta töröltem is. Nem idegeskedek, nem éri meg.
  • Still_I_Rise
    80% WIN rate és 2800 WN8-nál csináltam egy T55A kampány prémium napot. Azóta már 28% a WIN rate és 1300 a WN8.
    Nyilván egy pillanat alatt elfelejtettem játszani.
    KÖSZÖNÖM drága WG tolvajok!
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.16. 22:02:14
  • joe662
    Nekem is itt van ugyan úgy,de én adtam neki egy új funkciót is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

SOS 3.050.000 credit
  • pett3rson
    pont 50%-on fejeztem be, de valami iszonyat szar volt ez a két óra :DDD semmi ritmust nem éreztem, ott töketlenkedtem...bocsi azoktól akik velem voltak :(((
  • Lucifer001
    Nekem is ő az az egy 10- es , amit eladtam . Én is 3x , de most ismét visszavettem az akció során , hogy ott lapuljon a garázsba . Lefestve , felszerelve , benne a fiuk , lányok .
  • joe662
    Szerintem a Jgpz igényel némi szakértelmet,mivel fix tornyos td.Ezzel ha rossz ütemben gurulsz ki a sarkon akkor ott kb vége is a csatàdnak.
    E100 az valamivel baràtibb ilyen szempontból,kissé jobban toleeràlja a hibàkat.
    Persze megmosolyogtató mikor a Jgpz belerak valamibe egy 1000+ t,de az az àgyu néha olyan dolgokra képes,hogy az ember a hajàt tépi.
    Én 3x adtam el.
    De ez csak az én véleményem.
  • pett3rson
    E100 vagy Jgp100 a kezelhetőbb tier 10-es?
  • asolyom
    Minden patch note-ban benne van ez?

Main Changes:
    Improvements to the Matchmaker
    The improvements to the matchmaker will ensure more even distribution among the battle types enabled by players (Standard Battle, Attack/Defense, Encounter Battle, Grand Battle). The battle type selector will consider the history of the player's previous battles. The Grand Battles will not come in a succession.