World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt hiszem nem most fogom megszakítani a szünetet... már lassan fél éve tiszta vagyok, és egyszerűen nem is tudom már rávenni magam, hogy rányomjak a csata gombra... Akár hányszor eszembe jut a tankozás, előtörnek a rossz emlékek, az idegeskedés, az a rengeteg retardált, és rögtön elmegy tőle a kedvem...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyébként rankeden sem működik,de eddig randomban ment.Ma viszont szerinte 0 csatát mentem.<#nemtudom>#nemtudom>
Talan pont most ertekel objektiven.
Egyebkent ez a 'cukizas' tenyleg eleg buzisan hangzik. Kezdek ketelkedni a szexualis egeszsegedben...<#whatever>#whatever>
pedal to the metal...
Sajna udes nem pattant rólam.<#idiota>#idiota>

Nekem igen is ciki lenne goldot használni.Szánalmasnak érezném magam ha gold ammo-t kéne vennem ahhoz hogy játszani tudjak,még rankeden sincs nálam gold ammo.
Meg hagyom a stat homároknak és egyéb állatfajoknak.<#vigyor>#vigyor>
Nicols és Top gun a Strv 42-57-el.
angelus1991ster.blogspot.hu
Heavy tank,lassú unalmas,hülyék ellen biztos jó,de akinek van egy csöpp esze az be fogja lőni.
Olyan prém kellene amivel a játékot lehet élvezni,egy lassú dög heavy minden csak nem élvezet.
Ha jön egy light és cuki prém az kelleni fog.Mert azzal úgy kereshetek pénzt hogy közben ökörködök.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
No meg sokat farmoltam.
GTA-ra kb egy hónapja nem volt időm,sosem vettem GTA Online-ban semmit pénzért,annál jobb vagyok hogy valódi pénzért kelljen GTA pénzt vennem.tisztességes bankrablásból pénzhamisításból autólopásból is megszedtem én magam.<#vigyor>#vigyor>
GTA online-ban valódi pénzért GTA dollárt venni kb olyan szánalmas dolog számomra mnt a gold ammó.Jobbnak tartom magam annál hogy rá szoruljak,
Mellesleg valami gebasz van a stat moddal,mentem két csatát és ez a véleménye a mai csatáimról.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.04. 10:27:23
Mert kapok a pofámra ha sokat költök játékra.Igaz stikában szoktam venni dugi bankkártyáról.De néha így is kiderül.<#hehe>#hehe>
Oké illik és kell fizetni a WoT-ért, ha már évek óta nyűvöd. De ilyen Patrióta tankra nem költök, max majd ha megjön az eszük a wg-seknek és behozzák magyar (lengyel Pudli után szabadon út) vagy német ágra a Tas-t. Majd arra költök.
szerk: "hogy ha van egy testvéred és te és egy számítógépen WoT-oztok mindenki a saját acc-jával?"
Mert ha azt is nézik hogy több accountal játszol-e akkor szopás.Nem akarnám elveszíteni emiatt a fő accom.
Parázok is hogy merjek-e még játszani a két kissebb accommal.Bár velük csak randomozni szoktam.
Azt akarják elérni hogy mindenki maga jusson el oda ahova tud.
Ne pénzért húzassa az accját.
szóval pl össze számolás szerintem a randomba se volt eddig büntetve, bár ott azért meg nem nagyon müködött. A klán tagokkal első héten még mi is szórakoztunk vele, 1-2 csillagos csatákba, de általában egymás ellen pakolt minket, szóval sok értelme nem volt. 2.-3. héten meg összesen 2-an játszottunk már csak rankedet, a többiek meg csak unták az anyázásokat tőlünk 😛
gondolom inkább az illegális modokat, auto aim-ket, stb szürik, és azért a ranked után, mert így csak azokat kell megnézni, akik kapnának rewardot. tipikus WG logika, amig csalsz és szétcseszed a mások játékát, de a végén nem kapsz érte semmit, nem számit. De ha kapsz, jön a vizdgálat és a bünti, mert nem volt elég az 1 hónapos agybaj.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.03. 17:23:35
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.03. 17:12:57
Szerintem nem foglalkoznak ezek vele igazán.
Na jó most hétvégén letoltam jó pár meccset,de főleg csak Sheridan-el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.03. 16:08:04
Más se kapta meg? Illetve lehet tudni mikor kapjuk meg?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.07.03. 13:53:20
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/