banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kancsalborz
    Tudtam hogy kapok válaszokat, bár őszintén mondom hogy nem kívánok flame-t indítani főleg a "szarawot" témában mert felesleges, és én nem is szoktam ilyet,meg arra is számítottam hogy sok ellenvélemény lesz, sőt igazából várom is, hogy Diegho kúltúráltan "elküldjön a picsába", mert ezt neki írtam az egyik reagálásra ellenvéleményként és kíváncsian várom a válaszát...
    Viszont Plata, ezt akkor a hajnali fáradságodra írom, és utálom leírni ezt a mondatot mert mindíg harapnak érte, de sajnos most is igaz : Egyáltalán nem tudtad értelmezni az írásomat. Egyrészt elbeszélsz mellette, másrészt ugyanazt állítod mint én, csak ellenkező előjellel, és még mint más is észrevette ellentmondasz magadnak. (Ha kívánod privátban kifejtem mire gondolok, hogy ne flame-jük tele itt a fórumot, de ha gondolod akár itt is amikor hazaértem a melóból ) Javaslom az újraolvasást pihent aggyal, mert kiemelném nem az ellenvéleményeddel van bajom, hanem hogy nem is az én írásomra reagáltál nekem címezve, vagy halkan megjegyezve nem értetted amit írok... :) Ennél te minőségibbeket szoktál válaszolni, bocs...