banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nem egészen,T34-el többet sikerült pattintanom mint Type-al.
    Csak a tornyát mutattam és a sok állat telibe tolta golddal,amikor Jpze100 gold is pattant többször nem kicsit vigyorogtam.
    Képzelj el egy T34 tornyot állati nagy troll pofával a tetején amint röhög a bucka mögül.Szerintem több spot sebzésem lett mint akármelyik light tankkal.
    De tény mostanában csak type4-el játszom heavyt.E75 elvan téve téli álmot alszik,nincs pénzem E100-ra úgysem.Meg rájöttem mi a ragyának nekem T8 felett tank?
    Type az más,az egy troll mint én,passzolunk egymáshoz.Kb olyan mint régen a T49,csak itt nem nagy távolságról sniperkedek bokorból,hanem közelről szivatom a népet.
    Állati hecc amikor a gold lőszeres gyökerek spriccelnek előlem mert nem tudnak belőni.Egyedül a tornyos angol td-ktől félek,az olyan fos mint a fos meg külön élvezet kategória.Pattan a tára a gyökérnek és pucolna.
    De a tuti troll ágyú minimum a láncát viszi,jobb esetben 800-1k sebzés plusz pár modul és már nem is virgonc.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 08:27:24