banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Mára a játékban hiába van 300+ tank, kb 30 játszható, a többi szemét. Szétb*szták az egyensúlyt az örökös állítgatással teljesen... ma az aktuál meta az isten, mással játszva a random ural...
    :
    Marhaság,minden tank jó max béna vagy vele és vagy nem illetek össze.
    SH-ban, sosem voltak meg az aktuális meta-tankjaim, mert én azzal mentem amivel szerettem. És így is simán lehetett fejlődni, volt sikerélményem. Ma meg már az a durva, hogy nosztalgiával gondolok vissza a "hisztire" hogy anno a VI-os KV-1S milyen OP... Az még kamu volt, és jót vigyorogtam rajta, persze hogy OP, ha szemből támadod...
    :
    Én úgy emlékszem a Kv1 volt az OP a 152 meg 107 milis ágyújával,Kv1s-re nem emlékszem.Nem szeretem a meta tankot,minden tank jó,ha összeszoksz vele vagy ki ismered,nincs rossz tank csak nem értesz hozzá.De ha adsz neki egy esélyt és ki ismered jó lesz.
    Ma az arany lőszer gyakorlatilag megszünteti a "páncélzat használatának" megismerésének szükségét ami régen a jó játékosok ismérve volt, és szart csinált a nehéztankokból..
    :
    Megint ökörség.Imádom mikor god ammoval hülye gyerekek lövik a tankom de semmi hatása,mert gold ammohoz ész szerencsére nem jár.
    Írtál még egy rakás marhaságot amivel én nem értek egyet,igaz hogy a játék jelentősen el romlott,de szerintem ehhez jelentősen hozzá járultak a játékosok is.