banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sempike
    Pont arra panaszkodsz te is mint mindenki más: "mennyire jó lenne végre úgy játszani, hogy van taktika, izgalom, lenne kitől új trükköket tanulni".
    A te szavaid... Pont ezeket hiányolom én is. Viszont veled ellentétben én azt gondolom hogy ez nem a játékosok hibája. Régen is voltak vérpistikék csak akkor nem erőltették nekik is a "játékélményt". Pár évvel ezelőtt ha 15-0-ás meccset mentél rögtön kitetted ide a screenshot-ot. Most meg csak megvonod a vállad, hogy már megint és közben az orrod alatt szidod az RNG-t.

Amúgy még a 15-0-ás meccsek sem érdekelnének ha nem kamu RNG-vel oldanák meg. Nem idegesítenek a campelők hegyi sem az artik, leszarom a goldozást de mikor egyik meccsen pixel shootokat tolok menet közben a következőn meg 5db 0dm-s lövést egy álló t71-be az azért felk*r rendesen. És nem értem hogy miért nem lehet ezt máshogy megoldani.