A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
viper07 #397804 Örülök, hogy nem hallgattam a sok negatív kritikára és megvettem a T92 új light tankot. Alapvetően tök közepes játékos vagyok 51-52 % közötti WR, és 1550 WN8, 36k csata, recent 1800-200 körül. Szeretem a light tankokat. Ez a kis méregzsák viszont bearanyozza a csatáimat. Valami eszement álca 48,15 !, nagyon jó gyorsulás, elfogadható végsebesség. A 175 Pen is általában elég, mert nagy vasak ellen csak szpotolok. A menet közbeni pontosság valami álom. A tankkal igaz csak 25 csatám van, de a WR 63 %, és talán mond valamit az, hogy 3.000 sebzés és 1850 spot sebzés 2.osztály !!!. Tud valamit a kicsike. ha lesz még vegye meg aki teheti. Jah és a kredithozam is durva, bár ezen nyilván hamarosan csavarnak.