A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #397797 Sajna nincs bekapcsolva a replay,de most iszonyúan jó lett volna,rohadtul is sajnálom.
Nem volt nagy szám csata de valami olyasmit láttam amit eddig nem,T-34-85m furcsa módon közlekedett és nem lehetett becélozni vagy eltűnt,az egyik pillanatban a bázisuk mellett láttam próbáltam becélozni,de auto aim nem tudta befogni,sniper nézetre váltottam és eltűnt a tank csak valami fekete piros sziluett szerűség maradt,ezen meglepődtem vissza váltottam normális nézetre és eltűnt majd mögöttem volt majdnem a mi bázisunknál,kb 5 másodperc alatt ért oda,újra auto aim-al akartam lőni de nem érzékelte a játék,mintha nem volna ott semmi,sniperben megint szarra sem mentem így csak úgy rá táraztam érzésre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudom hogy most tényleg csaló volt-e,vagy az Eu1 szivat.De az hogy pillanatok alatt a bázisukról mögém került a mi bázisunk mellé,na azt nem tudom hogy csinálta.
Én sem mászkáltam sokat,de azért nálam van megtett távolság.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.02. 21:42:25