A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Múltkor megnéztem relatíve friss Patriot bemcsijét, nem tudom milyen aktualitása lehet egy több éves prém tanknak, valszeg nem fogy megfelelően....és igen, ez a srác már mindent tud a promóciórol, vagyis Kukibébi szerűen hangosan felolvasta a jármű paramétereit aztán felolvasott a tanks.gg-ről 3db. tier 8 as heavy összehasonlítást, eddigre elértünk a video feléig, aztán hipp-hopp már indult is egy reprezentatív csata, persze szigorúan top MM leosztásban.... ennek ellenére is okozott némi feszültséget a helyzet, mert miközben buzgón levadászta volna a tier 6-7 es állományt majdnem otthagyta a fogát a ellenfél félelmetes hummel artys zárótüze miatt, a feszültség ott vált eufóriává amikor egy arra tévedt O-Ho-t sikerült likvidálni némi csapatösszefogással...nem semmi menet volt. Hogy minden kétséget eloszlasson a tank képességeit illetően a Mester ment még egy kört a változatosság kedvéért szintén szigorúan top tieres MM leosztásban, ekkor már tudtam hogy Scheffből egyszer még lehet valami... 
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.11.15. 23:52:34