418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lichtmaschin
    Azt utálom legjobban a spotolasban, hogy fel van spotolva 12 ellenfél és senki nem lövi őket. Majd megvarjak hogy a nyílt mezőn 2 perc alatt egy heavy oda battyogjon és el kell hagyni a spotolasban. Innentől bukott a menet is....
  • suba53
    Ez meg hogy? Azzal hogy ő egy olyan csalást használ, hogy számára nem jelennek meg a bokrok, attól még az ellenfél számára az adott bokrok léteznek, és takarják is a mögötte állókat. Más lehetett a magyarázat szerintem.
  • Lichtmaschin
    Okos telefon Wolters = volt
  • Lichtmaschin
    Most let meg a Wz 131-1 10-es light jó jó de az a 242 átütés vagy mennyi az csak egy katalógus adat. Olyanokat pattan a lövés. Wolters olyan hogy kb 350-400 méterről is7 seggét lőttem. 10 lovesbol 4 mellé 5 pattant 1 sebzett. 9-es wz-t nem szerettem.
  • ROMOTO
    Kb. nem éri meg, a saját szintjén gyengébb mint a 704, kapott némi buffot asszem nemrég de nem lett jobb, csak addig él amig van camo, a 704 néha pattint a lövegpajzsával a 268 at minden beveri, kis lövegkitérítés, lassú lövedék, gyatra szükülés, cserébe elég agilis és van némi camo.
  • endrodiz
    Na, Boldog uj evet mindenkinek!

Object 268-rol mi a velemeny? Megeri lecserelni a 704-et ra? Objek(c)tiv velemenyeket szeretnek olasni, ha lehet. Koszi.
  • Sherman0070
    sealclubbolni kell
  • sempike
    Hát nekem most egy jó képességű type 59-el sikerült összeakadnom.
    Átküzdi magát a nyomorék a térképen és beáll a spotterem mögé és elkezd a semmire lövöldöni. Persze azonnal spotolódik és mivel én előtte állok a bokorban le is amortizálnak. Pénze van a nyomorkénak, észre már nem jutott.
  • joe662
    Sírok b+ :-DD
    Miféle jó képességűek jàtszanak ezzel a jàtékkal.
    A màsik fórumon,van egy figura aki mindig rinyàlt,hogy àllandóan kilövik a bokràból,spot nélkül is.
    Ere kiderült,hogy tundràt használt a retardàltja:-DD
    De szerinte ez nem tundra volt mert csak a leveleket tüntette el,az àgak meg az àrnyék az megmaradt:-DDD
    Ekora idiótàt,és még csodàlkozott,hogy nem mükxik a bokor:-DD
  • Plata
    Jah elkezdtem a Wz ágat is.
  • Plata
    Most lett meg még full stock.
  • Lichtmaschin
    Nekem az object 15-s light küldi van csak de ilyen 7k spot+dmg jön csak össze a 8 helyett. T54ltw az egyik legjobb azt nyomasd
  • Plata
    Én próbálom mindennel,Bc12,amx 13 90,t54 ltw,M41.T49.de sosem jön össze,spotoljak 4 ellenséget hogy ne vegyenek észre,minimum van vagy 3 light állandóan.
  • Lichtmaschin
    Hát engem max akkor rammol bárki, ha már bukó a játék és sokan jönnek rám. Spotolos küldire pedig az egyik legjobb a t92. Mire be célzó ezt a kis tankot addigra már el is tűnt.
  • Plata
    Én inkább az M41-et venném meg,tudom hogy az német,de életképesebb szerintem.
  • Plata
    Nincs meg,de próbálom csinálni mt küldiket meg azt a rohadt spotolós küldit.
    Na persze nem megy,ha light tankkal megyek minimum 3 light van vagy 5.
    Meddel meg nincs td,t8-10 meddel is próbálom,de röhej hogy max 1 td van olyankor.
    T92-től csöppet sem félek ha nem artyval vagyok,jó td-vel nem is játszom,csak med heavy light-al.Tudom hogy Type 4-el szemből oneshotolom,T49-el oldalba kell vagy hátba és porlad.T54-el vagy patton-al elég ha elcsapod.Báár ezután t54 ltw-vel is megpróbálom,mert ma Bc-t úgy csaptam el stock t54 ltw-vel hogy fingani sem tudott.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.01. 19:05:09
  • Lichtmaschin
    Nyugodtan megveheted ha szereted a light tankokat. Én ma vettem meg, camo nagyon jó, sebezni lehet vele, spotolni nagyon jó. Nagyon mozgékony, a fordulás kicsit szarabb. Én csak ajánlom. Plata te meg ne beszélj hülyesegeket ha nincs meg.
  • ROMOTO
    Hali, B.U.É.K. mindenkinek!
  • Plata
    Bakker full stock ez a kis tetű még.Csak most vettem meg.Legénység is csak 99%-os.
    De tök jó tud lenni ha nyílt pályát kap.Az meg hogy bc-t úgy megcsaptam hogy mozdulni sem tudott állati,tud rammolni is és nem borul fel egy tetves kavicstól.
  • Plata
    Szerintem nagyon papír.
    És lassú is.T49-el lazán legyorsulod.Arról nem is beszélve hogy oldalról vagy hátulról eltalálva tuti oneshot.
    Arty ellen biztos jó,de keményebb ellenfél ellen semmiképp.Ha jól emlékszem 175 penje van és 150 sebzése.
    Rammolni állatian lehet.Ruszki vagy amcsi meddel nem is kell hozzá lőszer.
  • Tono34
    Boldog Új Évet Mindenkinek!

T92-ről milyen véleményetek van?
  • Sherman0070
    Változott a formula. Sok statpadder tanknak nem megy már rohadt magasra fel könnyen a wn8 DE az OP tankoknak is annyit kell sebeznie mint pl. a vele egyszintű azonos osztályú szarnak.
  • sempike
    Változott a WN8 számolás módja vagy a WG trollkodik?
    Ritkán nézem és most overall-ra 2000-es értékekt írnak az oldalak ami nem lehet valós. Nem játszom már annyit és olyankor is alap t9 tankokhoz próbálom a modulokat unlockolni álcahálóval meg kukkerrel mert rendes felszerelésre már nem maradt ezüst.
    Vagy ennyi ember visszatért és megnyomták lefelé az elvárt értékeket?
  • Plata
    Hát ezt sem hittem volna hogy megérem.
    Szemtől szembe megöltem egy Badger-t.Nem használtam goldot,csak he-t töltöttem be.
    Sokat nem sebzett csak 30-202 közt.De arra jó volt hogy a moduljait kicsapja.őt meg az arty megcsapja.
  • Plata
    B.U.É.K. nektek is.
    Játékban még elég sok a részeg úgy nézem.
    Ugyan strv1-el még nem találkoztam,de hulla részeg skorpiókkal találkoztam.
    Padlógázzal robogott majdnem bejöttek a bázisunkra,megáll előttem de beforgatja skorpiót és lő golddal,ami pattan,de nem hogy elpucolna,frászt,inkább megdöglött.Mert mindenki lőtt rá,én is.

• robogo81 #398775
    Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
  • Lucifer001
    Boldog új évet mindenkinek .

• Gyuszopapa
    Viszont.
    B.U.É.K. Mindenkinek.
  • joe662
    500wn8 és az alatti csapattársaktól mentes,Boldog Új Évet kívánok minden tankos kollégának!!
  • Plata
    Ugye hogy tudok spotolni?
    Sajna arty végig engem boldogított.

Kukker nélkül 425 méter a látótávolsága.
    Kukker meg hasonló úgysem férne fel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.31. 18:43:45
  • joe662
    Ilyen mod kellene nekem is.:-D
    Tolatàs közben forgó toronnyal,telib@szni az ellent ami nincs is spotolva:-D
    Egyébként egész csata alatt nem voltam spotolva.
    Pont tegnap kaptam vele egy làthatatlan plecsnit:-DD
    Azt se tudtam,hogy létezik ilyen medàl.
  • Plata
    Ha jól emlékszem téged szoktalak boldogítani Strv1 képekkel.
    Találkoztam egy strv1-el.

Meg volt egy idióta aki belém kötött és lőtt is rám mert orosz vagyok.
    Komoly ez volt a gondja,anyázott meg egyebek hogy én egy retardált orosz vagyok.
  • Plata
    Lol ezt kapd ki.
    Napi első győzelem.
    Nem tudtam lőni semmire sem,a csapat után kullogtam az ellenség bázisáig.

Vagy ez van ma vagy egyből vereség.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.31. 16:58:43
  • Lokker
    Szólt az csak nem tűnt fel. Én is jártam így, hogy WTF nem is villogott a lámpa. Többször is. Aztán mindig visszanézem a replayt és pedig világított. Szerintem már annyira megszoktad hogy néha fel se tűnik ha kicsit jobban belemerülsz másba, pl nézelődsz. Idegesítő hangot kell neki adni meg feltűnőbb képre cserélni.
  • Plata
    Engem ma spot nélkül talált telibe kétszer arty,van majrélámpa szólna ha spotoltak volna,a domb mögött voltam nem törtem ki fát mert egy tetves fa sem volt.Csak cammogtam felfelé vagy 7-el.Kaptam két lövést artytól úgy hogy a majrélámpa nem szólt.
  • Sherman0070
    Lehet valami tiltott mod
  • sempike
    Ennyi ammo rack soha sem volt szerintem. Lényegében minden egyes körben legalább egyszer sárgul a lőszer, de inkább a kettő a jellemző, fura.
    Csak szorzózom a tankokat, szóval nem arról van szó hogy mondjuk német med ágat húzok, mert ott OK, az olyan.
    Idegesítő, de ez van. Ilyenkor jönne jól az a mondulsebzést mutató képesség hogy lássam másokat is úgy szopat e az RNG mint engem.
  • joe662
    Ezt most igy hogy??
    Bokorban,spot nélkül,WTf
  • pett3rson
    Nekem minden körben elszáll valamim, szóval fel sem tűnik. Régebben nem így volt? :)

Én is betankoltam, pont emiatt, másfél millió el is ment rá. De még lehet kéne venni...
  • pett3rson
    Ez igaz, nem is néztem. Így már érthetőbb kissé, de akkor is soknak tartom...bár így már annyival nem jobb, mint egy T34 pl. De az is durva, hogy ennyi assist-ot szed össze vele, mondjuk ezt Plata is mindig mondja, hogy sokat tud scoutolni ezzel a gyönyörűséggel :)

Mindegy, annyira már nem vagyok irigy, jó nekem a premium előfizetés is, azzal is tudok elég pénzt keresni már :)