World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mármint, hogy melyik tankból mennyit használnak?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mobilnetnél adatkapcsolat kikapcsol, majd 30 sec múlva be és ugyancsak másik IPt ad.
X indőnként a szolgáltatók mindenképpen új IP címet adnak az eszköznek, amúgy a kutya sem venne tőlük fix IP csomagot havi 3500ft+áfáért.
Ha jól emlékszem UPCnél most 24 óránként oszt új IPt.
STB-1....mintha rémlene, hogy láttam róla HD rendert. Én spec azt hittem már a játékban van. Látszik, hogy kb 2 éve hozzá sem nyúltam, már vastag por lepi a garázsban.
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2017.06.18. 09:06:42
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Vagy pont ez a lényeg?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.06.17. 23:43:58
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érdekes, hogy a WG felszopók milyen csöndben vannak...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Úgy emlékszem valami 4 óránként változik.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.06.17. 18:58:34
Ez a hitbox része?

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.06.17. 18:52:04
Sunsetjoy, most ez jó kérdés, de valami hasonló, lehet hülye vagyok hozzá, nem tagadom. De ismerősnek tűnt a cím. :/ Most nem igazán érek rá, később meg tudom nézni. Amúgy remélem üres fenyegetőzés volt. Ha gondoljátok leírom ki volt az, aki ezt írta nekem és így remélhetőleg el tudjátok kerülni.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Valszeg üres fenyegetőzés. Azért vírusírtó, túzfal aktív legyen! Malvare is, és remélem kétes üzeneteket nem nyitsz meg?
Olyat meg pláne ne ami települni akar!
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.06.17. 16:51:53
Nem értem hogy lehet vki ilyen gyopár. Ez egy JÁTÉK!!!!!!!
Mi értelme a másikat szidni? Ha azt írná vki: te ezt nem jól csináltad, így és Így kellett volna. Ennek volna értelme.
Minden esetre én már ritkábban jövök föl. Pár kör, és eldöntöm érdemes e maradni, ha nem akkor kilépek.
Gondolom alá, ahova lehet írni ott kell megfogalmazni és megírni, hogy ki volt az a személy aki kirakta az ip címem?
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.06.17. 15:57:17

talán ezt kéne
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.06.17. 15:55:14
Nem inkább cheater-re gondolsz?
Support! De rögtön!
Hackert hol tudok feljelenteni a wg-nél?
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV