A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
És vannak a tapasztalatlan játékosok mint pl. ma én:
O-Ni-val megyek előre aztán meglátok egy KV3-at hát megtorpanok, mert nem ismerem nekem olyanom nem volt még és az O-Ni-val is még csak 3. 4. meccsem szóval azt sem tudom ez mit bír. Kicsit óvatosabban megyek, persze morognak a többiek, mert mehetnék nyugodtan az a hülye még megkarcolni sem tudott, de én ezt miből tudtam volna, hogy egy idióta van ellenem. A meccset hoztuk nem volt azzal gond, mert utána még kiszedtem a bázis bitorló KV-1-et is, de jogos a többiek morgása is ilyenkor, mert ők valószínűleg tudják mit bír a taliga én meg csak akkor megyek előre vele, ha csőre van töltve. Szépen megfontoltan szeretek csak ezekkel a bálnákkal haladni, mert nyílt terepen megsorozzák és ott rozsdásodik meg.... Itt is szembe kellett vele mennem 200m-t mire odaértem, hogy valamit talán lőhetek is, mert bújkált a lelkem, de minek....