World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2017.06.17. 08:53:52
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Viccen kívül,asszem a két szikla közt át lehet lőni.Úgyrémlik a hegyről ugyanitt lőttem meg Wz132-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na ezt magyarázza el nekem valaki.
És ha tényleg olyan jó lesz talajon akkor az jó hecc lesz,végre lesz egy prém rally autóm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.16. 23:28:20
Epikus amikor 6 lengyel/török/szlovák versenyez a lost, de top3 pozícióért.
Jesszus, 20 HP/tonna és 0.38-as talajellenállás. Ha ezt így hagyják, a függőleges sziklafalon is fel fog szaladni.
Viszont sajnos attól tartok hogy nincs mit megköszönnöd, mert most látom hogy suttyomban változtattak a szabályokon, a mostani tournamentek csoportköréért már nincs goldjutalom, és a végső díjat is levitték 5000 goldról max.2000-re. A két héttel ezelőttiekért még megkaptam a 2x350 goldot, a múlt héten egyet mentem, abból már szerintem nem lesz semmi... így viszont ezentúl a csoportkör után még legalább 3 csatát kell menni a jutalomért, és még az is csak 150 gold. Úgy tűnik túl könnyű kenyérkeresésnek ítélték meg a dolgot, és zártak egy "kicsit" a csapon...
itt a közlemény a tournament 2.0-ról, júni 5-óta
a tournamentes fórum-on azóta is megy a rage. Sajnálom a dolgot. 😞
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.06.16. 20:50:13
realcsabi: Egyébként köszi az ötletet. A héten 2x tudtam 1v1-ezni tier 8-ban és mindkétszer 1. lettem a csoportban, így majd jön 700 gold, ezért az effektíve 4 csatáért... 😊 Kb. mennyi idő szokott lenni mire kiutalják a nyereményt?
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Utoljára szerkesztette: d1d1, 2017.06.16. 18:20:37
Lépésről lépésre:
Innen kiválasztod amelyikre jelentkezni szeretnél, regisztrálsz rá, készitesz egy csapatot, (a csapattársaid ha több fős csapatról van szó belépnek),majd a "confirm lineup" gombbal véglegesíted a csapatot.
Ezután a tournament kezdete előtt 8-10 perccel felugrik egy speciális csata ablak a játék kliensen belül, amibe belépsz, kiválasztod a tankod, és ready-zel. Ha lejárt a visszaszámláló, indul a csata.
a tournament linkjén követni tudod hogy mikor kezdődnek a csaták, kik ellen játszol, hol tartasz épp, stb.
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.06.16. 18:09:43
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Én a t28-nál megálltam. Az sincs meg, csak félig. Azt sem nézem mik a feltételek. Szimplán nem érdekel.
Manapság eléggé hanyagolom a wot-ot. Van elég dolgom, de ma legalább locsolnom nem kell 😊
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
IM küldiket nem vàllalsz??:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
pedal to the metal...
Asszem tegnap este fele volt 702 pingem ott.
pedal to the metal...
Egyébként a lengyelek elég nagy piac, ha más nem veszi őket akkor is megérheti.
Nekem nincs type 64-em , de több ismerősömnek van, mind szereti. 😊

Mondjuk a boostokat gyakorolni igy könyebb,nem kell senkinek könyörögni,hogy ugyanmàr [email protected] el fél óràt miattam.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De a D10T ágyúval.<#nevetes1>#nevetes1>
Nem is rossz az a tank.
A lengyelek meg majd jönnek ezzel . 😊
Több klienst lehet futtatni egy gépen,Pl: nem kell kilépni replay nézegetéshez<#hehe>#hehe>
:\World of Tanks\res_mods\configs\xvm\default\Tweaks xc:
"allowMultipleWotInstances": true,ra átirni
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
E75 egyenlőre szívás stock tankként.