World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Gondolom ez ugyan az,mint amikor én àtlövöldözök a tankokon sebzés nélkül:-/

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ilyet már én is tapasztaltam párszor. Gondolom valami lag lehet.
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2017.06.17. 08:53:52

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hát,be volt kapcsolva a nitró és mivel száguldoztál 200-al a lövés már a szikla mögött ért.
Viccen kívül,asszem a két szikla közt át lehet lőni.Úgyrémlik a hegyről ugyanitt lőttem meg Wz132-t.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na ezt magyarázza el nekem valaki.
Vajon mennyibe fog kerülni.Mert cuki.
És ha tényleg olyan jó lesz talajon akkor az jó hecc lesz,végre lesz egy prém rally autóm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.16. 23:28:20

Egy dologra jó ez a ranked purgatórium: megtapasztalni, hogy az emberiség pusztulásra érett. Ennyi 2:15 jellegű szarakodást régen láttam.
Epikus amikor 6 lengyel/török/szlovák versenyez a lost, de top3 pozícióért.
Úgy látszik T8 prém lesz a T92.

Jesszus, 20 HP/tonna és 0.38-as talajellenállás. Ha ezt így hagyják, a függőleges sziklafalon is fel fog szaladni.
Másfél-két hét amíg átutalják.

Viszont sajnos attól tartok hogy nincs mit megköszönnöd, mert most látom hogy suttyomban változtattak a szabályokon, a mostani tournamentek csoportköréért már nincs goldjutalom, és a végső díjat is levitték 5000 goldról max.2000-re. A két héttel ezelőttiekért még megkaptam a 2x350 goldot, a múlt héten egyet mentem, abból már szerintem nem lesz semmi... így viszont ezentúl a csoportkör után még legalább 3 csatát kell menni a jutalomért, és még az is csak 150 gold. Úgy tűnik túl könnyű kenyérkeresésnek ítélték meg a dolgot, és zártak egy "kicsit" a csapon...
itt a közlemény a tournament 2.0-ról, júni 5-óta
a tournamentes fórum-on azóta is megy a rage. Sajnálom a dolgot. 😞
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.06.16. 20:50:13
Köszi. Majd így próbálom legközelebb.
Igen, mert alapból a várakozóba tesz (középre) és át kell tenned magad a csapatba (jobbra), hogy játszani tudj.

realcsabi: Egyébként köszi az ötletet. A héten 2x tudtam 1v1-ezni tier 8-ban és mindkétszer 1. lettem a csoportban, így majd jön 700 gold, ezért az effektíve 4 csatáért... 😊 Kb. mennyi idő szokott lenni mire kiutalják a nyereményt?

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Lehet ez a gond. A speciális csata ablaknál kiválasztom a tankot (középső ablak), és readyzem. Akkor át kell húzni jobbra?
Nem tudom mi lehet a gond, már csak magától értetődő dolgok jutnak eszembe, pl. Amikor felugrik a speciális csata, akkor a lobbyban áthúzod magad jobb oldalra? 😊
Ezt csináltam eddig, de mikor 0-ra ért a számáló, utána nem a csata indult, hanem kaptam ezt az üzenetet Technikai vereség. 1 vs 1 csata mód.

Utoljára szerkesztette: d1d1, 2017.06.16. 18:20:37
szerk, innen
Lépésről lépésre:
Innen kiválasztod amelyikre jelentkezni szeretnél, regisztrálsz rá, készitesz egy csapatot, (a csapattársaid ha több fős csapatról van szó belépnek),majd a "confirm lineup" gombbal véglegesíted a csapatot.
Ezután a tournament kezdete előtt 8-10 perccel felugrik egy speciális csata ablak a játék kliensen belül, amibe belépsz, kiválasztod a tankod, és ready-zel. Ha lejárt a visszaszámláló, indul a csata.
a tournament linkjén követni tudod hogy mikor kezdődnek a csaták, kik ellen játszol, hol tartasz épp, stb.
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.06.16. 18:09:43
Hello, Azt szeretném kérdezni, hogy működik a tournaments. Hiába csatlakozok egyhez, a kezdésnél mindég technikai vereség az vége. Köszi
HTS s3rg1nh00
két skorpióG meg kidurrantana egy ezrest 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sherman0070
Meg nem voltak hozzá jó tankjaim. Régen tier8 fölé nem mentem nagyon.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
T55A-nál álltam meg. Obj260 nem nagyon érdekelt.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Te már mind megcsináltad?
Én a t28-nál megálltam. Az sincs meg, csak félig. Azt sem nézem mik a feltételek. Szimplán nem érdekel.
Manapság eléggé hanyagolom a wot-ot. Van elég dolgom, de ma legalább locsolnom nem kell 😊

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Nincs ottt semmi baj szerintem sem, maximum az egyenlőre vs. egyelőre használatát tudnám szóvá tenni 😊

Sherman0070
Milyen küldi nem megy? 😄

joe662
Grat!
IM küldiket nem vàllalsz??:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Eu2 erősen javalt, hacsak nem pingproblémás. Már volt úgy, hogy eu2 játszhatatlan pinget mutatott, az 1 meg jót.

Nekem szinte mindig jo, de tegnap sokat laggolt es ma ugyanott folytatja...

pedal to the metal...

Eu1 sokszor szar.
Asszem tegnap este fele volt 702 pingem ott.

??? Az eu1 mindig lagos.
Masnak is laggos az EU1, vagy nalam van a hiba?

pedal to the metal...

Eszméletlen hogy sikerült megint a fejlesztőgárdának megsokszorozni a szellemlövedékeket..
is-is. 😊

Nem romotonak szántam, Shermannak.

Ha lesz lengyel ág, lesznek akik megveszik. Nem én.
Egyébként a lengyelek elég nagy piac, ha más nem veszi őket akkor is megérheti.
Nekem nincs type 64-em , de több ismerősömnek van, mind szereti. 😊

Sherman0070
low tier fun

Sherman0070
Vicces lenne megoldani, hogy a két tankod egymás mellett menjen és ugyan arra a pontra lőjön. Micsoda fókusz lenne 2db Defenderrel. 😄

ROMOTO
Ja igen, nem tudom miért írtam a Pudelről, végül is mindegy, mindkettő gyűjtői kiadás, azaz vásárlásra érdemtelen kategória...
joe662
Ja azt amikor kilöttek àtülsz a màsikba,és full hp-n lehozod.:-DDD
Mondjuk a boostokat gyakorolni igy könyebb,nem kell senkinek könyörögni,hogy ugyanmàr [email protected] el fél óràt miattam.

szerintem erre gondolt
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.06.16. 11:17:15

Én szeretem a panthereket. Kéne. A másik két prem panther is megvan.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ROMOTO
Átfestett VK 30. 02 (M), nem sok meló lehetett vele...
Adják ki T6 prémnek a magyar t54/55-öt és megveszem.
De a D10T ágyúval.<#nevetes1>

Sherman0070
Végre platoonozhatok magammal. <#idiota>

Pontosan. A Turán nekem is meg van. 😊
Nem is rossz az a tank.
A lengyelek meg majd jönnek ezzel . 😊

Bocs de én nem vettem meg,ez a lengyel izé olyan bűn ronda hogy ha lengyel lennék sem kellene.

ROMOTO
Szerintem senkinek, de a lengyelek biztos megveszegetik, ahogy mi a turánt...
A lengyeleknek. Vannak elegen.

De az a lengyel taliga egy vicc,még is kinek kell az?

ROMOTO
Nem lesz semmi orosz buff a köv. peccsben, csak valamikor később, cserébe berakják azt a szar lengyel taligát, meg lesz okosított MM, meg új oktató mód és egyéb szarságok...
joe662
Trolloloo,lehet gyakorlózni, egyedül,és más huncutságokat elkövetni,az új xvm beállításával.
Több klienst lehet futtatni egy gépen,Pl: nem kell kilépni replay nézegetéshez<#hehe>
:\World of Tanks\res_mods\configs\xvm\default\Tweaks xc:
"allowMultipleWotInstances": true,ra átirni

Szerintem minden a helyén van, bár nyilván nem túl tiszta a kiejtés, a hangsúlyozás is fura, de egyszerűen nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy egy ilyennél leragadjak. Szvsz más videós sem.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Tényleg, most hívott Grétsy tanár úr: a szó tökéletesen hagyta el fogaid koszorúját! 😊
Nem lenne rossz,be vallom a KT-t a végére megszerettem.
E75 egyenlőre szívás stock tankként.