A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #397561 Ha hülye az ellenfél, akkor tovább is tudnak ott élni, bár az igaz, hogy nem sűrűn látok heavy-t azon a részen :) vállalkozó szellem feltámadt és úgy tűnik bejött neki ez a taktik..van ilyen.
Egyébként mindennek megvan a fordítottja is, mert Nekem volt már olyan is, nemegyszer, hogy felderítettem egymás után a tankokat a társak meg basztak lőni őket...pedig volt közte olyan ami tisztán látszott, csak mondjuk ahhoz kellett kicsit kockáztatni is és nem csak fedezék mögül lőni...
Magam részéről mindig arra hajtok, hogy minél többet sebezzek az ellenfélen, főleg top tier-ként, de még ha light-al vagyok és látom, hogy kurvára nem jól mennek a dolgok, akkor inkább beavatkozok és felspotolom saját magam egy-két lövéssel, csak legyen már látszatja is ennek a mókának. Ha vesztünk is, a saját részem megtettem, úgy érzem.