banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Nincs ilyen, ezért 3 dolog magyarázhatja az eltérést a két löveg sebzésében:
    - az egyik a 300-zal nagyobb alapsebzésű prémiumlőszerrel lőtt
    - nem ugyanolyan páncélzatú pontján találta el a két lőszer a célpontot
    - a néhány megfigyelt esetnél az egyik löveg esetén a random többször sebzett a +25%-os tartományban, mint a másik lövegnél

Ezt gyakorlóban egyébként le is lehet tesztelni. Azért örülök, hogy van még olyan ember, aki nem nyélből utasítja el a dolgokat, amiket nem ért vagy nem tud megmagyarázni, hanem megpróbálja megérteni. És érdemes megérteni, mert ezeket könnyen ki lehet használni az olyanokkal szemben, akik nem értik. :)

Még egy dolog. Az emberi tapasztalat nagyon szubjektív dolog, mert egyrészt nem jegyzel meg mindent, másrészt pedig az ember nagyon sokszor az érzelmeire hagyatkozik. Pl. én is megfigyeltem már többször, hogy ha nem megy úgy a játék, mert nem tudok úgy koncentrálni valami miatt vagy fáradtabb vagyok és gyengébb köröket megyek, akkor hajlamos vagyok még a győztes csatákat is vesztesként elkönyvelni. Majd megyek egymás után 3-4 vesztes kört és utána szitkozódom, hogy mindig csak bukok, majd visszanézem és egyébként még mindig több meccset nyertem, mint vesztettem. Pedig nem úgy tűnt... :)