World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU játékosainak nagy része lengyel. Rengeteg csatában az xvm jelzése szerint 30 játékosból 40-50% mindig lengyel, így fontos nekik az a piac.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 14:19:22
angelus1991ster.blogspot.hu
Főleg amikor még a táras ágyú volt rajta. A legénység elég gyenge benne, de simán zöld vagyok vele, ami nem túl sok tankkal megy.
Ez a magas töltési idő amit kapott olyan nehéztankos stílust adott neki: kimegyek lövök , visszabújok tölteni.
Én ritkán spottolok bele (se lámpa,se bia), inkább a más spottjába szeretek lőni.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Minor nationok/frakciók más pl. RTS játékokban is a régi nagy kiegészítők vagy a manapság divatos DLC-k fő tartalmi része.
Csak legyen normálisan megírva az a Pudli Párduc, ne úgy mint a Turán és akkor lesz egy normális Párduc a játékban, mert a t7-es szipókás Párdcu elég túró sajnos.
Nem értem annak a nagy penes ágyújának sebzését 135-ről miért nem növelik 150-165 körülire? Svéd kisebb pennel rendelkező ágyúk 150-et sebeznek, míg a német meg csak 135-öt. T7-ben elég ratyi ez az adat. Kwk 42 L/70-est is picit növelhetnék 135-ről 140-145-re.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 14:02:37
Új szintre emeli a prém tankok fogalmát. <#idiota>#idiota>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Apám tudna róla mesélni,harckocsizó volt,ráadásul a tesójával egy tankban ültek.Valahol van is neki egy kép róla hogy melyikük mi volt,de fejből nem emlékszem,majd egyszer meg kérdem tőle.Ha jól emlékszem tata-n voltak katonák.Gyerekkoromban voltunk ott ahol gyakorlatoztak tankokkal,vicc hogy itt ahol lakunk pont mellettünk is harckocsi laktanya volt,még hozzá egy ruszki meg egy magyar,gyerekkoromban mindennapos látvány volt a vonuló ruszki tankok.Az úton ki volt téve a harckocsiknak táblák.
Meg kellett volna szervezni a hazaszállítást, átfegyverzést, vagy legalább a zsákmányolt lőszer továbbítását. Valószínűleg a zsákmányolt tankok kis száma miatt nem foglalkoztak vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: besti, 2017.06.15. 13:50:09
Úgyis mindegy, hogy T-54-nek, T-54 ltw-nek, T-55A-nak, T-54 mod.-1-nek, vagy Wz-120/Type 59-nek hívják 😄
"The Polish nation will not be added to the research tree." - wut? akkor nem lehet majd ingame megvenni a "lengyel" tankot?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 13:45:39
Remélem szintén magas hp-val fog rendelkezni a lengyel Párduc.
De ha már így "captured" tankoznak, akkor a jövőbeni magyar ágra egy 1956-os szabadságharc idején elfoglalt T-34-85 is bekerülhetne mint első magyar tank. Egyedi festéssel, Kossuth címerrel etc.
Szerintem tisztában vannak vele, hogy egy az új grafika nagy fogás és sok játékost vonzhat a WoT-hoz. HUD-on is fejletszenek és meg is van a csalogató azoknak, akiket a grafika izgat a játékoknál.
mondjuk ha harc van, pont nem fog érdekelni. 😄DD
Ja hát a low tier saját tervezésű lengyel tankokból nem lehet profitot realizálni.
Panther Ausf.G Pudli- nagyon eredeti...
Mikorra ígérték ezt? Nyár vége, vagy év vége?
diegho: 8-9-ben lightok csak uniqumokkal dominálják a mezőnyt. Ha medekben ülnek akkor medek dominálnak, ha hevikben, akkor azok. Te mint uniqum ezt tudod is. Neked nagyjából mindegy mibe ülsz. Nekem van néhány tankom amivel tűrhetően megy (spic,oi-ex,turan).
Angelus: a jó szopató miss-ek megírása hosszú idő. Úgy kell megírni, hogy az egyszerű juzer ne vágja falhoz az egerét, ugyanakkor elég nehéz legyen, hogy csak a jók érhessék el, de nekik is kelljen szerencse hozzá. Az 1. , 2. szint valszeg normális lesz, aztán bekeményítenek.
Meg a többi nemzetnél is ahol most nincs.
Úgy tudom lesz hamarosan új személyes küldisorozat, a régi is bennmarad az elcseszett formâjában.
#393628 Szerintem meg te gondold at meg egyszer Gyuri
pedal to the metal...
Engem csak a kikapcsolódás érdekel.
JgE100:-DD
3 sebzö lövés és garantàlt top 3 bukóban is:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tegnapi T-55A LT-5, LT-6, LT-8 és LT-10 megcsinálásához nagy szerencse kellett.
Tier 10-es light meg arra jó, hogy az LT-13-14-15 könnyebben meglegyen.
Viszont a -1 / + 3 MM helyett kaptak -2 / +2 MM-et.
És abba is érdemes belegondolni, hogy a korábbi MM rendszerben egy T7-es LT kaphatott maga mellé 10+ T10-es tankot. Most max. 3 db T9-es "zavarhat be a képbe", amikor meg top tier, akkor ott van 8 db T5-ös csotrogány, amin lehet élősködni. Ilyen helyzetben mit számít a -10 m látótáv, meg a kicsit gyengített ágyú?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.15. 11:00:09
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.06.15. 10:50:21
pedal to the metal...
Inkább jegelem nyárra a játékot,de többre tartom magam annál hogy gold ammóhoz forduljak.
Jelenleg a felderítő (?) arra jó, hogy hátulról lövöldözzön, mert ha előremegy rögtön kiszedik. Eredmény 0 xp, 0 kredit. A lövöldözéssel meg összekalapál mindkettőből.
Ha már felvetődött a gold. Pistike rájön, hogy golddal sokkal többet sebez, Jancsi is rájön, Béla is, mindenki. Miután mindenki golddal kezd lövöldözni, az egyszerű nob (én) eldöntheti: 1 elkezd goldozni, hogy tartsa a lépést a "nagyokkal", 2 beletörődik hogy a w8 leesik a bányászbéka s.ggéig, 3 abbahagyja a játékot.
Ugyanez M41-el és LTTB-vel és Amx 13-90-el kipróbálva és ugyanaz az eredmény.
Bokorban rohadva 4k+ spotra kaptam valami röhejes xp-t.Tettem az lttb-re meg amx-re és m41-re direkt kukkert.
De fölösleges volt megvenni rájuk,lttb-vel vesztes csatára több xp-t kaptam amikor harcoltam mint nyertes csatára ha spotoltam csak.

amúgy az LT5 akkor esélyes ha top vagy max mid tier vagy,bottomban nem igazán szvsz,ott esetleg egy bitang jó 2+ skilles ventis biás crew-al.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
<#eplus2>#eplus2>
A legutolsó csatában tizenketten voltak összesen, az én oldalamon két O-I platoonban 9 lövésből 600 HP-t sebzett.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.06.14. 23:14:09
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A csúcs,csak 6-os tier csata,3 KV-2-ből 2 a zászló mellett campingezett top tankként.3-an sebeztek 1500-at egymagam 1000-et 59-16-al.Ott be is fejeztem mára.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem is lett olyan hűde ratyi a Bulldog.
De ehhez is mi kellett? Rinya-rinya, Top tier, rakat gold lőszer, meg párszázezer kredit, hogy nekem sikerüljön.

Ti melyik löveget használjátok a Bulldognál? Tárasat vagy a fura módon 170 sebző 76 mm-st?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.14. 22:29:27