418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Jah t67 kétmásodpercenként lő.
    Ez meg 13 másodpercenként.
    Jah mire lőttem volna negyedpájáig jutootam és befoglalták.
  • joe662
    Amugy mik ezek a sebzések??
    T67el enyi az àtlagsebzésem asszem.:-DDD
  • joe662
    Vajon amikor majd egy,pin@t hajtogat a kis dràgasszzàgàra,azt is a tudtunkra adja???
    :-DDD
  • Plata
    Tehetek én róla hogy csak ilyen S1-el találkozom?
  • Gyuszopapa
    Az egy agyhalott volt 453 wn8 stat, 711 sebzés STRV-vel csatánként.
  • Gyuszopapa
    Az egy fos.Persze aki dúskál kreditben az használhat hozzá drágalőszert meg minden feljavító dolgot(prémkaja stb.).
    Modulérzékeny,lövegsüllyedés 0.
  • Plata
    Csak neked,csak most,csak találkoztam végre egy STRV1-el.
    Volt olyan aranyos hogy mutatta a hasát.
    De el sem talált.

Csak amíg védtük négyen a bázist a többiek befoglalták a bázisukat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 12:52:29
  • ROMOTO
    Maussal, e100 at mindig beverik.
  • sempike
    A nagy küldetéses akciózás keretében visszavetem a t-34-2- őt (kínai t8 med 181 pen-el, nagyon drága lőszerrel és javítással).
    Egyszer már megpróbáltam kihúzni de annyira felidegesített hogy eladtam, így az összes modul meg van de még kell vagy 120k XP a wz-120-hoz.
    Eddig azt hittem a CDC ágyúja a legszarabb a játékban de nem, a t-34-2-é übereli. A t8 kínai medet és heavy-t valahogy rettentő szarul sikerült alapból balancolni és nem frissítették őket az évek folyamán. Annyira kevesen játszanak velük, hogy leszarják a fejlesztők? Szívás az biztos.
  • Sherman0070
    Chrysler GF
    Tier6-ban csak eléjük kell vele állni és jön
  • Plata
    Tudom,de ha mázlija van és T8 csatába teszi sokkalta több összejön,sőt t9 csatában is lazán összejön pár k.
  • endrodiz
    Most nem azert, de 1340 blocked damage elegge karcsu egy "pattintos" kuldihez...
  • joe662
    Nem vagy te véletlenül ügyfélszolgálatos?Ott szoktak ilyen profi módon segíteni:-DDD
  • Plata
    Szívesen máskor is.
    Esetleg csináld mini maus-al.
  • Lucifer001
    Igen bölcs segítség
  • pett3rson
    ja, de az amúgy működik, hogy franciának képzem ki őket, aztán majd egyszer átképzem a megfelelő tankra, nem?? a lényeg a nemzetiség
  • pett3rson
    az szívás....mivel kettő maradt, egyet meg még remélek valamelyik küldiből ezért a BC25tAP-be akartam őket képezni, de még vagy 150e XP hiányzik :( az nem lesz meg január akármeddig...
  • Plata
    Nem,csak január 15-ig,vagy 5-ig? Hirtelen nem tudom,de valaki ezt mondta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 10:25:02
  • pett3rson
    hali, jó reggelt.

Ha nem tudom most kiváltani a csajokat (nincs még kifejlesztve a tank), akkor azokat is később ugyanúgy tudom majd, mint ha küldetésért kaptam volna? Lesz valahol ilyen szekció szerintetek vagy el fogom veszteni őket?
  • Plata
    Csupa agyhalott van.

Mindenki egyfelé ment,td heavy med középen kempelt.Egyedül maradtam egy rakás T8-10-el.
  • sempike
    Nagyon jól kezdődik a nap. Az első két csatában kaptam egy-egy 1000+HPs arty lövést a következőben meg ammo rackeltek.
    Lassan véget érhetne már a szopó ág mert kezd nagyon fárasztó lenni.
  • Plata
    Ha megvan mindkettő akkor próbáld mindkettővel,de ha van Type tankod azzal is jó.
  • Fecó0207
    Szerintetek mostanság a pattintós küldikhez a Maus vagy az E100 a jobb választás?
  • Plata
    Ebben a csatában amúgy a legmókásabb dolog a kamikaze volt,az a marha patton tök öngyilkos lett.
    Lepattant toronyról testéről,de a tornyot ért lepattanót nem számolta a köcsög játék.Csóka elvesztette a fonalat és padlógáz le a dombról.
    Egyébként rohadtul nem értem miért nem számol a játék minden lepattanót.
    Type troll ágyúval 1100-akat pattant a toronyról és asszed számolta?
    Nem jelent meg a kivédett sebzésben,sem játékban sem a csata után jelentésben,pedig ott írta hogy 1100 lepattanó.Jah meg tegnap furcsa dolog volt Tiger 2 gold lőszerrel pattogott mint a huzat,de mindegyik gold lőszere 240-et sebzett volna ha nem pattan,nem tudom milyen ágyúja volt mert messze volt.De a 240 gold tiger 2-nek nagyon halvány.
  • Plata
    Igeeen.
    Most már ezzel foglak szekálni.
    De tényleg nem találkoztam többel.
    Vagyis találkozni találkoztam,de most csapattársakat nem fogom lövöldözni.
  • joe662
    Ez most komoly?
    Minden 1x megsebzett S1-et az orrom alà fogsz dörgölni?
    Tovàbbra is az a véleményem,hogy egy normàlis jàtékos, megfelelö pàlyàn,ràd hajtogatja a konzerv dobozodat.:-DD
    Amugy 1k wn8,és 1k dmg,az S1el,szóval ez is idióta volt.
  • Gyuszopapa
    Csak csapatban ajánlom mert itt még sokkal több a hülye.Beloginol a Faceit oldalon a retardált.Elindítja az eventet de a játékot már elfelejti elindítani.Több csatát is vesztettünk mert 5-6-an mentünk 7 ellen.Nagy nehezen összehoz az ember pontokat de a vereségért elveszi akármilyen jó vagy.Az ilyeneket úgy picsán rugnám hogy Brinkman professzor se operálná ki a seggéből a cipőm.
  • ROMOTO
    JP2 elvileg jobb, szerencsés esetben pattint a frontja ha hull downban hátra dönti, ferdit belövik már manapság lövegpajzs mellett, a ferdinek nagyobb szögben mozgatható a lövege oldalirányban ezért kicsit kevesebbszer kell rángatózni, szűkülni ha mozog a cél, cserébe jp2 agilisabb.
  • Plata
    Jah és külön poén hogy az arty felhúzott.Háromszor telibe kapott felkaptam a vizet és elindultam az ellenség bázisára hogy most szétrúgom a seggét.A rohadékot meg is találtam,de valami röhejesen keveset sebeztem belé.Kilőtte csapattárs.
  • Plata
    Nem tudom hogy ez az STRV1 mester milyen Wn8-al rendelkezik,de ez sem csinált belőlem tésztaszűrőt,másikkal meg nem találkoztam még.Aki lőtt is volna rám.
    Sőt fel is spotoltam és én keresztül is lőttem.
    Jah szereztem egy kamikazet.Patton lepattant rólam erre padlógázzal nekem jött a dombról.

Jó lenne ha vége lenne a karácsonyi szünetnek,iszonyú sok a barom.
    Több csatában is sebzett vagy kilőtt csapattárs.
    Volt akit reportoltam is mert megölt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.29. 00:11:38
  • Lokker
    Egyik se. A szenvedésen kívül nem vár más azon az ágon. De talán JP2-vel jobban jár a mobilitás miatt.
  • Plata
    Jár.
    Ott írja a bónuszt.
  • Plata
    Szerintem Ferdi.
  • Kronos79
    Én a JPII-re szavaztam. Nem bántam meg. A mai napig nincs Ferdinandom, de a JPII még mindig megvan. Ha a testet el tudod rejteni, a felépítményt nem nagyon lövik be alap lőszerrel. A test viszont semmit sem fog meg. Ellenben ahogy írtad mobilis.
    A Ferdi ellen még az szól, hogy ha meglátják, instant megy a prém skuló. Tehát a páncél ott sem jelent sokat. JPII-re nem szoktak arannyal lőni, így a fentieket használva legalább egy plusz lövésed van, mire megnyomják a kettes gombot.
  • Still_I_Rise
    Kérnék egy kis segítséget: Ferdinand vagy JPantherII?
    Az megvan, hogy az egyik lassú+páncél a másik meg mobilis.
    Melyikkel jobb a játék érzet?
  • Musztafakebab
    Sziasztok!

Ma érdekességből néztem az xp szerzést. Elvileg +48% járna erre a holiday hülyeségre de szerintem én semmit sem kapok meg belőle. Valaki esetleg felfigyelt már erre? normal alap xp csata után 870 kint a normal prém nélküli xpm pedidg 879. Ez nem hogy 48% de még 4,8 sem.
  • ROMOTO
    Az SP tierlimites, max 9 tierbe megy, egyébként elég jól boldogul ott is, némi +pen a sima ap lövedékre meg egy kis sebesség vagy +lóerő/tonna és tényleg szuper pershing lenne, mondjuk a pontosságától a hajam eldobom 150m felett szanaszét hord, ha a gun handlingján javítanának azzal is beérném.
  • MrSnail
    Menjetek szobára!
  • Plata
    Ma este először használtam mini maus He lőszerét,eddig még tényleg nem lőttem vele,de most Obj268 meg fos volt szemben vagy 400 méterre.
    Először rá kellett jönnöm hogy a PCT lőszerrel szemben ez rohadtul alá hord.
    Harmadik lövés volt az ami végre talált,sajna csak 10 van a tankban,de nagyon szépen bontja szemből még a fost is.
    Ha talál egész jól sebez,de ezzel találni kész művészet.
    A PCT lőszer egész pontos messzire is,ez meg olyan mint egy tollas labda,összevissza röpköd.
  • TiborTamas
    Nekem van róla, ha kell... Végülis csak top 10-ben végeztünk a ladderben, de biztosan rosszul csináltunk valamit, azért sikerült... :)