A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A leosztást. Ez a a 3-5-7 úgy szar, ahogy van. Régi káosz formulák sokkal játszhatóbbak voltak, amikor a legnagyobb szintűeken volt meccsen belül a figyelem...
Ezzel a jelenlegi szarsággal azt akarták elérni, hogy akik bottom tier-ek egy csatában sokkal jobb legyen nekik. Szerintem így sokkal nagyobb káosz az egész, mint volt. Most komolyan ne a sok bottom tier határozza már meg a csatát... Tegyék vissza a tudom is én milyen 10-2-3as leosztást, meg ami volt, mert azok sokkal játszhatóbbak, logikusabbak voltak.
Mostani az arról szól, hogy a listán legalulra kerültekből legyen a legtöbb, fordítva jobban működött.
Így belegondolva jóhogy esélytelen rendszeresen top tier-nek lenni. Hisz kb. egy meccsben 12 tank bottom tier és 3 a top.
15-15ös (15 ugyanolyan tier-ű tank) leosztás meg szar. Csak ugyanolyan szintű meccs élvezhetetlen kb. mindig.