World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb lenne, ha karácsonyra kihoznák, mert akkor az emberek ráérnek.
Japókra miért akarod eltolni a freet? Legélvezetesebb legkönnyebb ág.
Én mindig sajnáltam, hogy már vége is és a következőre kell lépni.
Monjuk O-I és O-I exp maradt a garázsban mert az nagyon fun. Type 4-en is gondolkoztam, de nagyon kellett a pénz így ment.
Ne tolj bele freet. Élvezzd.
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2017.06.14. 10:37:55
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Olaszokat mondták de hogy még az idén.
Azért érdekelne mert akkor nem tolom el free xp-t japókra.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Úgy mint nekem LTTB-vel meg Sheridan-el.
Egyébként van arról valami infó hogy az idén még új nemzet fog bekerülni a játékba?Vagy ez megint valami légből kapott kacsa.
Bár a t10 light-ok igaznak bizonyult.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azon túl, hogy lehet vele kreditet keresni, más élvezeti faktor nincs benne a konstans szopás miatt. <#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.14. 08:30:37
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.14. 07:10:25
http://wotreplays.com/site/3648051#siegfried_line-angelus1991ster-m41_walker_bulldog

angelus1991ster.blogspot.hu
Igaz a csatában való létszámuk 3 helyett lehetne inkább 1 is.
Veszont az ótvaros "egyéninek" hazudott missziókat 2,5 év után igazán könnyíthetnék.
Azt hittem a TD-8-tól (4x hp) agyfaszt kapok de az LT-9 (passzívan felderíteni 6 ellent) ezen is túltesz. A passzív felderítésnek már nincs értelme. Az aktívnak még valahogy.
Elverek én milliókat, fejlesztek én tankokat egy-egy adott misszióhoz, de akkor már hadd legyen teljesíthető és ne a "szent" pszichopata kreálmányukon az rng-esus és mm-n múljon.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.06.14. 00:28:27
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Jó de ezt mégis, hogyan amikor a felderítőknek a látótávja egy kalap kaki? Szokás szerint az IM-t a változtatások után 1-2 patch-el (2 hónap - 1/4 év) igazítják.
Remélem az IM. 2.0-át már olyan írja aki tudja mi az a WoT.
No comment.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Első csata 880 sebzés 1 kill és benne voltam a top 3-ban vesztes csatában.Ugyanazokat a balfaszokat kapom itt is csapattársnak csak itt mivel nem prémezek elfogy a IGC-m.Nem igazán veszi el az idióták kedvét ez a mód.
Úgyis kijött a Dirt4 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.13. 17:24:54