418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Mi a kép lényege??
    Hogy meglöttél 2db S1-et?
    És ebből adódik,hogy az Udes jobb??
    :-DD
  • MuldR
    Javaslom az indiai-pakisztáni háború tanulmányozását. Ők se hitték el és ők is örjöngtek. :)
  • realcsabi
    Replay van? Meg szabad nézni?
  • R3nton
    Ja igen a Mauerbrecherről annyit, hogy naponta vagy 10 darabot szoktam kifilézni az AMX51-el :) Sebezni se szoktak tudni :D
  • R3nton
    Én nem mondanám, hogy az UDES jobb. Vannak előnyei, és hátrányai is az STRV-hez képest. De már írtam. Camo és speed jobb, de semmi armorja nincs. Nyilván a 128mm-es Maus ágyúd , vagy mi van azon a tohonya dögön, nem fog pattani az STRV-ről, viszont a tier6-7 tankoknak igen csak kellemetlen. Például e-25el nem lehet belőni szemből sehogyan sem. De van még sok 8-as is, ami nem nagyon viszi medek, lightok stb. UDEST minden szar belövi, 20mm a páncélja. Ehhez még hozzájön, hogy az UDES iszonyat lassan mozog siege módban.

Nekem megvan az UDES és megvan a 10-es is (ami kb tök ugyanaz a gameplay mint a 8as prém). UDESnek tényleg brutál a camója, de sztem jobb az STRV.
  • ozbom
    Nem tudom mi van ezzel a játékkal. De a maradék hajam is szép lassan kihullana, ha komolyan venném az egészet. Azon nem vagyok már fent akadva, hogy idegbeteg játékosokkal van tele az egész. Akik üvöltöznek és okoskodnak. De volt egy olyan jelenet az egyik csatában, hogy csak pislogtam. Oké, hogy jó a camoja a hiper-szuper tankoknak, na de az, hogy egy 20 m távolságból nem látom és kilő, az azért már bicskanyitogató. A valóságban se veszed észre, ha bebújik egy fémcsoda a csipkebokorba :D Azt már megszoktam, hogy látótávon kívülről kilőnek, mert miért ne. De ez, hogy ott áll szinte előtted és te nem látod, ez még új. :D
  • Plata
    Az Udes jobb.
    STRV1 finom falat akkor is ha ketten vannak.

Bár lehet bot-ok voltak,de menekültek mint a mérgezett egééér.
    Az erdőben próbáltak kempelni.
    Azt meg kell hagyni hátra fele jó gyorsak.De nem eléggé.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.28. 01:42:44
  • Plata
    Svéd td-ket tényleg szereti az ágyúja.
    Szemből viszi őket.
  • Plata
    Azért néha mázlim is van.Gold spam ellenére túléltem.
  • Plata
    Na hogy a fene,nem lehet ma játszani.
  • pett3rson
    Egy szóval sem mondtam, hogy könnyű lesz megszerezni azokat a bónuszokat :DDD

Tulajdonképpen egy dolog motivált. Minél több sebzést bevinni - ezáltal XP is jön persze -, aztán kész, megyünk a következő körre. Nagyjából lehet látni egy idő után, hogy kik az értelmesebbek és most az adott körből lesz-e valami vagy csak mentünk egyet és kész. De ez szerintem normál játékban is így van, csak ott 14 agyhalott társam lehet, nem hat...

Egyébként volt olyan random banda aki simán szétszívatta az agyunkat és volt olyan klán akiket mi aláztunk meg, de nagyon.
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.27. 23:54:58
  • Plata
    Srácok mikor lesz már vége ennek a karácsonyi szünetnek?
    Kezd kicsit sok lenni az idióta.
    Folyton meghalnak szinte nulla sebzéssel.

Jah mellesleg asszem találkoztam egy igazi majom magyarral.
    Először is harc közben csapattársát lőtte telibe,utána a nagy célozgatásba bele esett a tengerbe.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.27. 23:39:28
  • Still_I_Rise
    Semmi ideg... beírok oszt' lépek.
  • joe662
    Ja hát az nem az volt
    De az biztos hogy ha valaki idegből játszik az csak szívni fog.Saját tapasztalat.
    Még néha én is felbosszantom magam,a hüjéken,és utána jönnek a rosszabbnál rosszabb körök.

• Still_I_Rise
    Elnézést, hogy nem a PC stílust tolom. A tények azok tények, a sötét vörös statisztika magáért beszél, ahogy az is, hogy az első frag mindig *PL/*CZ estleg *TR mester.
    Az meg az én saját döntésem, hogy 2:11-nél nem kívánok részt venni a szenvedésben.
    Mondjuk ez a saját balf@szkodásom mellett még jobban húzza le a statot.

Na akkor... jössz szakaszba?
    :)

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.27. 20:40:08
  • tigrincses
    "A tigris az mindig egy jellem"

A Tigris, az mindig egy jellem,
    sőt jellem és Tigris, az egy!
    A fejéből süvít a szellem,
    a lába meg ugrik, ha megy.

Tarka-barka nyalka farka, bam-bam-bam-bam-bam!
    A szellemes, kellemes, jellemes Tigris, az én vagyok magam!

A Tigris a karodba simul, kedves és ragaszkodó,
    vitába sose száll veled, jófiú és szófogadó.
    Egy Tigris, az maga a csoda, mert neked és veled örül,
    s elég ha ujjadal intesz, máris az öledbe ül.

Néha ugri, néha bugri, mégsem gondtalan,
    Mert a szellemes, kellemes, jellemes Tigris, az én vagyok magam!
    Éééén csak egymagam!

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.12.27. 20:30:33
  • joe662
    Semmit.
    A tapasztalat:-DD
    Anno a hoaxban mentünk1-2 kört szakaszban.
    Eléggé megmaradt az élmény:-D
  • tigrincses
    mérni szokták azt nem érinteni, ne melegeskedj !!! :D
  • Still_I_Rise
    Mit tolsz? :)
    A konkrét esetben nem oltottam őket, csak mivel kell egy T6 is ezért azzal mentem a csatába. Wojtek ezt nem érti, jön a teamkill.
  • joe662
    Lucifer001 baràtomnak megvan,hivd meg gyakorlóba,és ott meg tudjàtok nézni egymàsét:-DD
    Sőt még a csöveteket is össze érinthetitek:-DDD
  • joe662
    Hàt nem is tudom.Velem ilyenek nem történtek,sosem
    Ugye ott a csapat összeàllitàskor làtszik kinek mennyi az értékelése.
    Ha SiemkaPavel t8al akart menni akkor juszt se cserélt.
    Olyankor egy értelmeseb cserélt le 6ra.
    Gondolom màr ott adod nekik az ívet,igy kezdéskor törlesztenek:-DD
  • Still_I_Rise
    Szerintem Neked mindegy. Nyomj egy "W"-t oszt' lesz valami.
  • tigrincses
    Hali, tudnátok véleményt mondani a Japán hatos szintű prémium No. VI Tigrisről? Hogy kell tolni, mennyivel másabban mint a sima Tigert , milyen csapatokba osztják be ..stb..

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.12.27. 19:47:35
  • Still_I_Rise
    Még két dolog a Faceit kapcsán.
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ki lehet fogni nem fogyatékosokat is.
    Viszont a lengyel simán hátba lő, ha hozol egy T6 szintű med vagy light tankot mert mind T8-as heavy-vel akar menni.
  • Still_I_Rise
    Kipróbáltam ...
    6 szláv barom közül 4 megy előre mint a barom, az első 15 másodperc alatt megdöglik és szar angollal elkezd rinyálni a csata maradék részében.
    2 másik retard elmegy minél messzebbre.
    Az a csapat nyer, ahol az IQ 60-at meghaladja és van olyan szláv, aki sebez.
  • Plata
    Mostanában főleg csak az új tankommal játszom és vele sokat találkozom svéd t8-10 Td-kkel,szerintem az UDES tetűbb mint Strv1.
    STRV1-et ki lehet szúrni udes-t nem nagyon és az udes ágyúja mintha jobb lenne.Igaz szemből legtöbbször ha ésszel lövök nem csak vaktában akkor átüti mindkettőt.De udes-nél már volt hogy szemből csak modult lőttem ki sebzés nulla.Strv1 ha felspotolódik és nem tud elfutni ház vagy egyéb hely mögé akkor gyorsan kampó.
  • R3nton
    Az nagyon nem. Nagyon ritkán pattan egy-egy ap, ha nagyon extrém szögben kapja el a lövedék. 20mm, overmatcheli minden, míg a prémium 8-as TD-nek 30mm a páncélja, a 90mm-es és az alatti lövegek pattannak róla, ha jól be van állítva. 9-es 10-es viszont már szépen tud pattintani 120mm alatti lövegeket.

Amúgy ennek ellenére nem rossz az udes, bár sztem a prém jobb. Cserébe gyorsabban közlekedik jóval, mint a prém és jobb is a camója, viszont páncél használhatatlan, és ostrom módban szarabbul mozog az UDES.

Én megtartottam, mivel később még jól jöhet küldikhez, bár jobban örülnék ha meglenne a prém.
  • joe662
    Nem tudom,nekem olyan nincsen.
  • Angelus1991ster
    Sima reguláris ingyenes t8-as svéd td az Udes is pattogós?
  • joe662
    Azé megfingattam az ellent a győzelemért 6-13 rol
    Sajnos valakinek volt annyi esze hogy spotoljon

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.12.27. 16:32:19
  • joe662
    Ennyi idő alatt még 1 Gm-et nem raktam fel
  • joe662
    Köszi!
  • pett3rson
    az szép teljesítmény, grat.
  • pett3rson
    egyébként lehet, hogy csak benéztem, de szerintem a kreditet is jobban adja itt, csak marha sokáig kell néha várni, hogy legyen játszható meccs.
  • TiborTamas
    Igen, összeadódnak a bónuszok. Én is úgy tolom, hogy prémnap, prémtank, +48% a fából mindenre, +100% xp, +300% crew xp, +50% kredit. 3 nap alatt farmoltam 23 milliót... :D

Közben befigyelt egy ilyen is:
  • suba53
    Köszi. Nincs annyi törhetőm hogy kijöjjön. De mindegy, ez is elég jó. A négy csaj megvan, a jármű bónuszok jól jöttek.
  • suba53
    Szerver megint lehalt.
  • joe662
    Ha az adott nemzet kollekciójàt kimaxolod.
  • suba53
    Mikor ad 48%-ot? Nekem az összes nemzeten 34% van.
  • MuldR
    Minden boostert az alap xp/creditbol szamol. Osszeadja, de nem a bonuszoltat szorozza meg fol.