banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Érdekes,ma felmentem és nem voltam kék,tegnap pedig tele lett a hócipőm hogy nem az én hibámból hanem csapattárs figyelmetlensége miatt lettem kék,hagytam a fenébe a játékot gondoltam ma majd le jön a kék vagy 10-20 csata után,de felmentem és nem voltam kék.
    Igaz így sem jártam jól,belefutottam egy kempelő bandába.Mikor jött az ellenség ott hagytak csapot papot és visszafutottak a bázisra,én meg ottmaradtam egyedül egy rakás balfékkel,igaz már majdnem sírtam a röhögéstől hogy skorpió arannyal hátulról nem tud sebezni,meg löwe szemből pattog golddal,de végül sajna az arty kilőtt.Igaz már úgy is egyedül voltam vagy 7-8 körbe vett,.
    Irtó égő egy csapatba kerültem,ahogy fent a hegyen spotolódott 2-3 ellenség,az összes heavy meg med visszarohant a bázisra.Jah de a bázisra vissza meg a mezőn keresztül mentek,állatokat egymás után lőtték ki,de még a light tankok is a bázison bokorból lövöldöztek.