banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Mennyél inkább COD ozni ott legalább nem rontod más játékat csak mert megnyomsz egy másik gombot. Tudod vannak játékosok akik még szeretnek a játékélményért játszani. Nem csak a gyozelem minden áron. Szeretném élvezni a játékot és nem csak rohanni a sebzésért mert pistike ledarálja az ellenfelet vagy pont fordítva. Szeretnék ugy játszani a heavy tankal hogy ne egy csuszakopkodo prémiumos geci szedje szétt a tankomat mert megprobáltam eloremenni vagy mert ki mertem dugni a tankom orrát. Szerinted miért campelnek manapság a heavy tankok a háttérben. Valaki említette hogy egyik térképen T10 ek hátul campeltek , na szerinted miért. Hát megmondom mert nem tudnak még játszani azzal a tankal. Akár hányszor megprobálnák csak kapja a goldot aztánn meg anyáz rájuk a csapat mert noobok. Viszont azt az aprocska dolgokt a WG nem kozli a játékosokkal hogy nagyobb tierben ha nem vagy pénzel kitomve és nem losz minden páncélozott szarra goldot akkor sikerélményed nem lessz. Mondhattok akármit ha lenne alternatíva már rég itthagytam volna ajátékot, de nincs . Amugyis nekem csak a gold ammoval van bajom , hogy határtalanul lehet loni mindenféle hátrány nélkul. S Conquerorra kíváncsi leszek viszont az elvileg nyelni fogja a heat et.