418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
WR104 #398000 Szerintem ezek wot-os AI accountok, hogy legyen eleg jatekos. -
Plata #397999 Höhöhöhöhöhö.
De ronda basszus. -
Kronos79 #397998 Ööö...szerintem ezt benézted csöppet. Az újabb ruszki TD ág lett volna változtatva. -
MrSnail #397997 Régen nem volt rossz az az ág, csak az új tankok és balaszok után vált felejtőssé, én imádtam az egész ágat, megtartottam az ISU-t, 704 OP, szerettem a 268-at, most meg rájuk sem nézek... persze goldból felöltöztetve mind a 2ő...
-
Ez a 268v4 igazi fostalicska lett volna 
-
Helyes. Hulladék ágból nem csináltak még nagyobb hulladékot. -
"Milos Jerabek, a WoT fejlesztési igazgatója azt nyilatkozta a tegnapi adásában, hogy határozatlan időre elhalasztották az Object 263 ág átdolgozását, mert az Object 268 v4-et nem találták megfelelőnek az ág végére." By Wotinfo.
Hála az égnek
-
MrSnail #397993 Na ez nekem is feltünt (bár magasabb tierben,9-es tankokat húzok) rohadt sok az 0k-1k-2k csatás emberke, vagy valami alap löveges tornyos-löveges IS3/Tigris II. vagy 8-as prém tankban. -
Valaki orosz Chryslert említett? 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekem a sok stock Tiger I tűnt fel. Ami óta E25-el lófrálok nagyon sokat láttam belőle. Lehet sok a kezdő megint. -
MrSnail #397990 2012. novembere óta találkozom ezzel a jelenséggel, nincs új a nap alatt. Lemmingek, öngyilkosok, lökdösők, artysok, türelmetlenek vagy elkésők, pingelők, térkép nélkül játszók stb. -
ozbom #397989 Ti is találkoztok megint egyre több lemming hordával? 1 perc alatt 5-6 csapattársat lőnek ki úgy, hogy talán, ha mindegyikőjüknek van egy találata, akkor sokat mondok. A másik, hogy beállok egy helyre, ahol fel tudom tartani az ellenséget és mit ad az Isten, hát nem beáll elébem egy csapattárs, hogy majd ott milyen jó lesz. És egyre több ilyennel találkozom. Mindenki ész nélkül megy előre, hogy majd ő lerohan és kilő minden tankot, aztán meg anyáznak, hogy nem segített neki senki. Kezdem feladni a reményt, hogy normálisan lehessen játszani. Ha van 2-3 normális csatám egymás után, akkor már örülök neki.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.12.12. 14:42:42 -
Still_I_Rise #397988 Eladtam az 59-16-ot... brrr azok a T6 csaták, 2/4-15-tel 5 perc alatt.
Még akciósan megvettem a WZ-131-et. Na ez eddig 2 T8 és 4 T9-ben ment, de sokkal jobban tetszik az előzőnél.
Venti + távcső van rajta egyébként stock:
Győzelem
Cliff
WZ-131
Szerzett tapasztalat:2 038 Szerzett kredit 23 973
Csatában elért kitüntetések Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x1)
Total: 23 973 WN8: 1 835 (64)
Semmi különöset nem csináltam, csak bujkáltam a qrva nagy TD-k elől.
Kinai light gurukat kérdeznék a harmadik felszerelésről, a fejlesztési sorrendről és általában a cuccról. (Wotinfo-t olvastam.)
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.12. 13:22:23 -
Plata #397987 Abban igazad van hogy kevesebbet sebeznek jól páncélzott tankokba.
De a nyitott vagy kevésbé páncélozott cuccba sokat sebeznek.
Bár tegnap ha T10 fv td-be két lövéssel 1365 sebzés ment be.
De az olyan mint az RHM vagy grille és a többi nyitott cucc az még mindig csemege.
Vagy mond annak a Type 64-nek akit td módban párologtattam el full hp-ról.
Lehet hogy rng,nem tudom,de néha artyval nagyot lehet sebezni,vagy van hogy t32 tornyába sebezel 12-t. -
R3nton #397986 Általában max 3-400-t lőnek beléd nagyobb szinten is. Nagyon ritkán ütnek át. 30+ töltési idővel. Persze van mikor 3 arty van a csatában és meg tudod szívni. De alapesetben, ha eltalál, lánc fel, legénység meggyógyít, és átgondolni, hogy megéri-e ottmaradni. De ha ottmaradsz csak magadat hibáztathatod.
Sokkal jobb az arty mint volt. Egyrészt nem basz szét lucky rng shootal fullHP-ról, másrészt játszani sokkal jobb, mert konzisztens lett a sebzés. Gyakorlatilag az artyból kivették az rng-t, ami sztem nagyon jó dolog. Támogató lett az arty, és végre tényleg olyan érzés, hogy tüzérség lő, és területet sebzel. A régi 1hitelős hülyeség sokkal rosszabb volt, minden szempontból. -
13-57gf-t AKAROK,nem pedig ilyen primoFostalicskàkat:-DDD -
Lichtmaschin #397984 Ma reggel gondoltam le duplázom az oho-t. 6 körből 5 tier 10 és 2-3 arty. 1 pedig tier8 de ezek a hülyék a prémium tankkal kialltak a mező közepére és halomra lottettek magukat. -
endrodiz #397983 Aki esetleg nem olvasta, 1 nap premium + nehany reservation ezert a kodert:
T4NKYOU
-
Plata #397982 Tegnap a stun küldi is úgy lett meg hogy nem gondoltam hogy meg lesz.Is6-ra lőttem,csak az látszott,erre telibe toltam egy egész csapat fel nem spotolt heavyt.Sok marha egy csoportban volt. -
Plata #397981 Nekem ne mond,tegnap ráfeküdtem az arty küldire,ilyen 4 killek jöttek.
Bombavetőt is kaptam meg gore meg a jóisten tudja mi is az amikor túl sok ellenséget sebzek meg.
Meg az is baromság hogy szikla mögül nem lehet már kicsapni az ellenséget.Rhm-et fel spotolták szikla mögött,oda lőttem és három td lapult ott nem is egy.
Kéne egy amcsi t8 prém arty,hogy legyen mivel küldizni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.12. 08:51:36 -
Blacus27 #397980 artyk nagyon bosszantóak nem lehet tornyozós tankokkal játszani az elmult csatában 3 arty 9 tankot szedett szét még hogy "az artyk nem döntenek el csatát csak támogatnak" vicc -
Plata #397979 Nem kell,az túl nagy divat,minden agyhalott vadmarha azzal futkározik.
Sok gyökér megvette mert a Chrysler meg Defender op.
Tegnap sokat artyztam mert megakartam csinálni végre a küldit.
Láttam akkora gyökér defendert meg chryslert,azért amikor chrysler nagy bátran rámegy két e100-ra vagy type4-5 párosra olyankor érződik hogy ez a csata már nem lesz jó.
Megjöttek az agyhalott prémek.
Neki chyrslere van meg gold ammója,mit neki pár T10 tank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.12. 08:21:22 -
Lokker #397978 Én inkább Defendert vennék.
-
endrodiz #397977 Hat az nekem is... -
Plata #397976 Na végre megvan már csak a legutolsó hiányzik.
egy jó akcióban van vagy 3k,ezzel nem a wg-t bünteted hanem saját magad.
persze az első skill végén kezd működni a tank,de akkor aztán fusson ki merre lát,és én egy sima 1300-1700 wn8 közötti barom vagyok. -
Plata #397974 Sehogy sem sikerül az arty stun küldije.
150 másodperc stun kellene,de mindig megdöglenek.
Plata #397973 Jó lenne. -
Àllitolag az lesz 24.én a kalendàriumban.
De ez csa spekuláció. -
Plata #397971 Egyszer én is megveszem,de én féléve várok a VK-ra,amíg nem jön ki nem veszek semmit,ez a bünti a WG-nek. 
Néha olyan jó érzés artyzni.
Főleg ha az ellenfél olyan penge.
Bár ez a penge nem volt penge,inkább nevezném kempernek,aki sötét mint az éjszaka.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
pedig a type64 jelenleg kb.a legjobb kapható prém,az évi 1x-i e25 mellett. -
Épp kérni akartam.
Köszi! -
bekescsaba #397968 A Vk4503 az egyik legjobb prém tank. Ha kicsit kegyesebb lenne vele az MM, és a csaták 95 %-át nem tier 9-ben töltené, a legjobb prém tank lenne a játékban. Az olcsó lőszer miatt hozza a 8-as tankok credithozamát.
De nekem nagyon kifacsart ízlésem van.
Például én gyűlölöm a type 64-et, a type 62 meg a legkedvesebb prém tankom.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.12.11. 18:43:04 -
diegho™ #397967 Itt vannak a lightos replayek, ha valakit érdekelnek: replays -
Gyuszopapa #397966 Jó neked én fogytosokat kapok állandóan csapattársnak vele meg még kevés a skill is a 131 legényein meg nem használok pótkaját.
Valamelyik nap 10. csatára tudtam leduplázni úgy hogy 4-ben epic medálom is volt.Yamada toshido meg ilyenek.Egyszerűen vonza nálam a hülyéket.Ezek aztán mindent lőnek csak spottot nem. -
diegho™ #397965 Ez a Type64 túl jó ahhoz, hogy többet játsszak vele, ezért csak duplázni szoktam, na de hogy....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Victory!
Battle: Serene Coast
Vehicles: Type 64
Experience received: 5 994 (x2 for the first victory each day)
Bonds received: 4
Credits earned: 102 128
Battle achievements: High Caliber, Confederate, Patrol Duty, Orlik's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
Plata #397964 Nem is ettem ma babot hogy sok szél legyen. -
MrSnail #397963 Elfújja a szél a pinget... 
-
Plata #397962 Valami iszonyú lagok vannak a játékban.
Net kapcsolatommal semmi gáz megnéztem,szépen 30 körül van a pingem ami néha felugrik 700-ra is.
Lehetetlenség így lövöldözni.
Érdekes hogy Eu2 rosszabb mint 1.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Először Eu1-en voltam,ott is rossz volt,Bc-vel úgy bezúgtam két ház közé hogy nem is láttam házakat,csak lag és pont két ház közt találtam magam.Átmentem Eu2-re de ott rosszabb mert 700 fölé is felment,még egyenesen menni se nagyon tudtam.
T49-el legalább nyertünk,de lag miatt telibe toltam egy Vk100-at.
Győzelem!
Csata: Ruinberg
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 1 212 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 13 789 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 282)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.11. 13:49:52 -