A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #396788 Tudod extrem peldat mindenre fel lehet hozni es annak az ellenkezojere is. Ezzel nem gyozol meg az igazadrol (merthogy az neked nincs ebben a temaban). En csak egy sirdogalo kislanyt latok a videokon is. Es azt, hogy a Japan superheavyk nem a te tankjaid. Az, hogy ujra es ujra megprobalod beloni a szembelevo tank gyenge pontjat AP loszerrel az eredmenyesseg legkisebb eselye nelkul, az szerintem se nem taktikus, se nem okos jatek. De te tudod, hogy szereted. Ugy tunik, te a vadasz kontra medve viccbol a vadasz szeretsz lenni.
A T57-rol meg annyit, en sem tarazok at, ha betoltottem a premet valamiert, aztan hirtelen egy puhabb vas kerul az utba. Mar az idoveszteseg miatt sem. Persze sajnalom az elpocsekolt kreditet, de ez van. Es ezzel most nem akarom azt mondani, hogy nem leteznek gold spammerek, de ez a jatek velejaroja. A kulcs az alkalmazkodas. Meg kellene tanulnod alkalmazkodni ehhez es nem sirdogalni ezen.
Van erre egy jo kiragadott peldam. Volt ket erdekes csatam. Az elsoben Su-122-44-el eloszor AP-vel, majd HE vel (506 HP egy loves) kilottem egy ram vadaszo Scorpion G-t. A masodikban VK4503-al HE loszerrel 4 lovesbol kivegeztem egy Scorpinn G-t full HProl. Mindket esetben hasznaltam a fejem es lecsereltem az AP loszert a leghatasosabb alternativajara. Az egyik esetben kaptam a meccs utan egy szep HE NOOB uzenetet. A masodikban egy unicum ult a Scorpionban. O nem sirdogalt. Ennyi.